Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Her insanda ayni olmuyor sanirim ama kasikta batma, adet sancisi vs. bunlar gebelik belirtisi. İstisnalar vardir ama genelde bunlar oluyor. Kasikta batma yoksa gebe degilsin diye birsey yok baksana diger belirtiler var hep. İnsallah diyelim :)

göğüsüm 1 gün falan ağrıdı oda çok değil tek ama tek belirtim bel ağrısı diyebilirim ama oda her adetim yaklaştığında oluyor zaten

kızlar ben çıkıyorum hazırlanıp gezmeye gitcem öptüm sizi geldiğimde burda olun heee :) hadi kalın sağlıcakla. bu arada listeyi getirmeyi beceremedimm. siz getirin bana ögretirsiniz bende ilk sayfaya yaptıştırım oki hadi by (umarım geldiğimde sayfa kapanmaz :)

Kusecek zaman bulamadin dimi? Soyle test alicam diye bak sana 1000 tane test parasi verir mutluluktan :)

yooook bu sefer ben barısmıcam..dün aksam bır cocuk sevdımı ızlıyordum..ordakı kucuk kız sevgılısıyle el eleyken babası gördu..sevgılı kocacımda bana sordu,sen hıc böyle yakalandınmı dıye..bende gulerek ortaokuldayken annemle babam yakalamıstı okuldan eve dönerken bı cocukla dedım...anam nerden dedım daha benle konusmuyor,ıyıde kendısı zaten benım butun sevgılılerımı bılırdı..cocukluk sevgılımı söyledım dıye adam trıplendı..bende konusmıcam bu sefer,nasılsa 1 hafta sonra tatıle cıkcaz..mecbur o benle barısmak zorunda..
adama gunum gecıyor dıyorum,heveslenmeeeeeeeee dıyor..gıcık ettı benı yaa sankı benım hep gunum gecerdı..anam benden daha cok ınanmıs adam benım hamıle kalamıyacagıma
test yapsam bu onada ınanmaz kesın..annemler gelıyor bugun ona test aldırırım aslında ama hemen herkes ögrensın ıstemıyorum bıse varsada:S

göğüsüm 1 gün falan ağrıdı oda çok değil tek ama tek belirtim bel ağrısı diyebilirim ama oda her adetim yaklaştığında oluyor zaten

Benim kuzenimde belirti olmadi hic.

Adeti hep 1-2 ay gecikirdi onun. O nedenle doktora gittiginde 2.5 aylik hamile oldugunu ogrendi. Hicbir belirti olmamis. Buyrun, boylesi de var yani.

canım nasıl moral oldu bu söylediğin gerçekten mi yaa daha da heyecanlandım şimdi

tatlm duyduklarım hep bu yönde hatta gec döllenme olursa adetten 1,2 gün sonra bile ögrenemeyenler var adetten 1 hafta sonra ögrenenler oluyor.ama ben adetim 2 gün gecikince kan verdm cıktı ondan önce kan vermedm herkes cıkmaz dedi cünkü

Ayy ayni benim esim :)) bin yillik olaydan kiskanir kizim bunlar cocuk vallaaaa.
Bence bu kuskunlugun uzerine mujdeni versen var yaaa, nasil duygulanir anlatamam. Ayni sehirde olsak sana motor kuryeyle test gonderirdim oyle sardim yani :))))))

kendimi sıkıyordum hafta sonunu bekleyecem diye de yok bu okuduklarımdan sonra sabredemem ben asla bu akşam yapıcam testi

benimde adetim geceli 5 gün oldu ama kanda bakmadım çok merak ediyorum ama yapmayacam kanda yaaa bekleyecem biraz daha

bence ilaci kullan bi zarari olmaz bende de bir ara vardi kullandim gecti bir de bol bol su ic cook faydasi olur

tatlım aramıza hoşgeldinnnnn :) üzme kendini gel bizle takıl 2 aya kalmaz hamiş kalırsın :) bende kimyasl gebelik bile yok kız :) çift çizgiyi rüyamda bile görmedim :)

canım inşallah allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla ve mutlulukla kucağımıza almayı nasip eder. ben siz diğer başlıktayken de takip ediyordum ve hepinize tek tek dua ediyordum, hamilelik haberi okuyunca mutluluktan uçuyordum. dayanamadım yeni başlığa ben de katılmak istedim.

tatlım dert etme ve düsünmemeye calıs hiç beklemedgn zamanda olur zaten.bide eczane ki testlerden al bidaha ki sefere

evet canım çok haklısın düşünmemeye çalışıyorum, ne acelem var bebeği ne yapıcam diyorum ama biyoljik saat tik tak tik tak susmuyor beynimin içinde

ayın ilk yarısı yumurtlayana kadar çok rahatım ama yumurtlama bitince günleri sayıyorum, saymamaya çalışıyorum ama olmuyo
bir de haftaya bir kaç kere uzun yola çıkıcam otobüsle telaşlanıyorum ya hamileysem diyorum sonra yine kızıyorum kendime '' hamile değilsin bunu kafana sok'' diyorum delirdim kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…