kızlar beni de alın aranıza
aklımda hiç hamilelik yokken( korunuyorduk) mart ayında baygınlık geçirip istifra etmem sonucu arkadaşların isteğiyle test yaptım bir de ne göreyim basbayağı pozitif hem de ilk dakikada. ki daha önce ilk evlendiğimde salak gibi şüphelenip yapmıştım hayalet çizgi bile görmemiştim o ana kadar
sonra ard arda 4 test daha yaptmı 5i de pozitifti, hastaneye koştum canım annecimle o da çok sevindi ama gelin görün ki bhcg 1.2 çıktı

aman dedim zaten beklemiyordum ki. ( Bu arada testler Internet Cheape IC denilen ucuz strip testler mavi tutamaçlı, pembe boyalı olanlardan )
ama kendime gelince anladım canımın ne çok yandığını, günlerce ağladım testlere bakıp bakıp ağladım , hala da atamadım o testleri
yaşadığım ya kimyasal gebelikti, ya geç yumurtladım lh hormonu karıştı ya da 5 test de yanlıştı

tabi bu şokun üzerine bebek istediğimi anladım ve korunmayı bıraktık , korunmayı bırakır bırakmaz adet düzenim bozuldu git gide kısaldı ama geçen ay normal haline döndü.
Bat'ım 1 temmuz ama bugün çok üzgünüm. Ovulasyondan sonraki 2 haftalık bekleyiş beni çıldırtıyor.
Yine olmadı biliyorum. kendime kızıyorum, düşünme diyorum
ne yapıcam ben böyle kızlar

(