hehehe aynen bencede tertemiz sayfaaa :))) canlarımm benim birazdan çıkmam lazımmm hepinizi çok seviyorummm çok çok öpüyrummm ve tekrar hayırlı olsunn yeni topiğimizzz allahımm tüm hamişleri bebişlerini korusunn ve tüm hamiş adaylarımızada en kısa zamanda bebiş nasip etsinnn aminnnnnnnnnnnnnn canlarımsınız öptümmm tekrar
saol tatlım artık burdayız :) hoşheldin :)
kim kıskanmıoki :) neyse girmeyelim o konulara :) şaka bi yana espirili olsun dedim çünk geyik yapcaz :)Hayirdir niye tasidiniz topigi? Bir de ismi :) kim kiskaniyor bakalim sizi?
bende geldim ..
bikaç gün giremiycem burada da imzam olsun ..
eylül en azından dua listesini ilk sayfaya yapıştırrsan merys in tekrar paylaşmasına gerek kalmaz..topic sahibi ilk sayfada değişimler yapabiliyor ya...
ay evet burası efil efil içim açıldı...
kıskananlar çatlasında çok hoş olmuş hani....bencede çatlasın patlasınnnnn...
yaa ne zaman 3 sayfe ılerledınız beee..ben yanlıs topıge yazıp durdum hep,kezban gıbı..hanı ılk sayfaya ben yazmıstım,onun gururunu yasıyordum noldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hayirdir niye tasidiniz topigi? Bir de ismi :) kim kiskaniyor bakalim sizi?
Kizim sen bebek haberi vericen bana dimi?
topiği acarken 2 kere kaydetmişim hahah heyecandan :)yaa ne zaman 3 sayfe ılerledınız beee..ben yanlıs topıge yazıp durdum hep,kezban gıbı..hanı ılk sayfaya ben yazmıstım,onun gururunu yasıyordum noldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu sefer oldu galıba francesca..normalde 5 gun gectı ama ben 2 gun gectı dıye dusunuyorum..bende 1 hafta önden adet göruyorum yaa..enson 19 mayısta adet olmustum..ve hala olmadım bugun 19 hazıran..sanırım hamıleyım..hıc gecıkme olmaz bende,yarın falan test yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?