acıkcası ailem korkuyordu ya gebe kalamazsam diye cünkü tekrar ediyordu enfeksiyonum ama hamileyim.eski topikte yazmıstım sanırım gebeliğimi şalgama borcluyum diye cünkü hamile kaldıgım ay litre litre salgam içmiştm enfeksiyonum varsa temizlensin diye vede bol suuu
ayyy şaka gibi hem hamileyim hemde annem küsmüş bana böyle zamanda olacak iş mi[/QUOT
aa nie :)
ewet canım hastanede çalışıyorum ne soracaktın yardımcı olabilirsem :)
bu küslugun uzerıne mujde vermek ıstemıyorum cunku bız kusken cok gıcık davranıyoruz bırbırımıze..test yapsam bıle ona söylemem sonucuneysekı küslük bi işe yarıyor,yemek yapmıyorum boyle olunca..protestooo
canım ben samsundayım,beleşe gebelık testı yaptırmak ıcın suan yurume yola cıksam 2 ay sonra varırım belkı senın hastaneye..yaa ınsanın 5 tl.si bilemı olmaz yaaaaaaa
pekte sevmem şalgam ama eğer hamile değilsem gelecek ay başlıcam içmeye
sagocum sen bende facede eklimiydin anam nicklerle konuştumuz için sürekli isimle karıştırıyorum
ayyy şaka gibi hem hamileyim hemde annem küsmüş bana böyle zamanda olacak iş mi[/QUOT
aa nie :)
annem negatif bir insandr hep olumsuz konusur hamile oldugum için etkilenmemek adına ondan biraz uzak kalmak istedm bu sebeple küstü
bu küslugun uzerıne mujde vermek ıstemıyorum cunku bız kusken cok gıcık davranıyoruz bırbırımıze..test yapsam bıle ona söylemem sonucuneysekı küslük bi işe yarıyor,yemek yapmıyorum boyle olunca..protestooo
Ay ay bizim kiz da inatciymis valla. Cift cizgiyi gor bakalim kusluk kaliyor mu? :)
canım bende senin gibi oldum doktor kanda baktı negatif çıktı ilaç verdi kullanmadım daha sonra iltihap ilerledi ve tüplerime kadar doldu bence ihmal etme sonunda dış gebelik geçirme ihtimalin war.
Persembe doktor randevum var ama kafama takilyor. Bugun 10+2 gunluk bebek. 2 gundur kasiklarimda baski oluyor hemen gobek altimda batmalar oluyor. Bebek baski yapamayacak kadar kucuk olmali. Niye oluyor ki bunlar? Normal mi sence??
canım bildiğim kadarıyla bebiş küçük ama rahim büyüyor baskı ondan oluyor
canım tamam gaza getirmeyelimde ama eninde sonunda yapmak zorundasın testii baska caren var mı
canım bende senin gibi oldum doktor kanda baktı negatif çıktı ilaç verdi kullanmadım daha sonra iltihap ilerledi ve tüplerime kadar doldu bence ihmal etme sonunda dış gebelik geçirme ihtimalin war.
ahh canım benim yaaa havale yapalım sana :) senin eşinde benimki gibi walla kıskanmaz kıskanmaz olmadık şeylerden trip atar bizimki de :)
korkuttun şimdi beni kızz önemsemiyordum ama sende baya ciddi bir rahatsızlık haline gelmiş baksana
ben çıkıyorum kızlar bu topikte kimse beni kaile almıyor bir soru sordum cevap vermek istemedi belkide okumadı bile:2:
persembe doktor randevum var ama kafama takilyor. Bugun 10+2 gunluk bebek. 2 gundur kasiklarimda baski oluyor hemen gobek altimda batmalar oluyor. Bebek baski yapamayacak kadar kucuk olmali. Niye oluyor ki bunlar? Normal mi sence??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?