Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

pekte sevmem şalgam ama eğer hamile değilsem gelecek ay başlıcam içmeye

kızlar yardımmmmmmm dün az bir lekelenme oldu sanırım adetim başladı ama bugün karın ağrısından kalkamıyorum yataktan ne tafsiye edersiniz hadi bakalım döktürün bilgilerinizi

ewet canım hastanede çalışıyorum ne soracaktın yardımcı olabilirsem :)

Persembe doktor randevum var ama kafama takilyor. Bugun 10+2 gunluk bebek. 2 gundur kasiklarimda baski oluyor hemen gobek altimda batmalar oluyor. Bebek baski yapamayacak kadar kucuk olmali. Niye oluyor ki bunlar? Normal mi sence??

ahh canım benim yaaa havale yapalım sana :) senin eşinde benimki gibi walla kıskanmaz kıskanmaz olmadık şeylerden trip atar bizimki de :)

pekte sevmem şalgam ama eğer hamile değilsem gelecek ay başlıcam içmeye

ben nette gezinirken salgamın faydalarını okudum idrar söktürüyormus diye cünkü bi sürü bitki denedm daha önce sırf tekrar etmesn enfeksiyonum diye ama galiba bana faydalı oldu şalgamm

canım bende senin gibi oldum doktor kanda baktı negatif çıktı ilaç verdi kullanmadım daha sonra iltihap ilerledi ve tüplerime kadar doldu bence ihmal etme sonunda dış gebelik geçirme ihtimalin war.

canım saçma gelebilir ama vicks kullanıyorlar iltihap için :)

ya vicksi suya atıp buharına oturuyorlar ya da vicksi tamponun ucuna sürüp kullanıyorlar. iltihabı söküyormuş.
bir de aynı şekilde acı elma yağı ( adaçayı yağı ) da tamponla kullanılınca iltihabı söküyormuş
bu şekilde hamile kalan çok var ama tabi bunları yumurtlamadan önce yapmak lazım, luteal fazda yapılırsa allah korusun bebek varsa zarar verir

Persembe doktor randevum var ama kafama takilyor. Bugun 10+2 gunluk bebek. 2 gundur kasiklarimda baski oluyor hemen gobek altimda batmalar oluyor. Bebek baski yapamayacak kadar kucuk olmali. Niye oluyor ki bunlar? Normal mi sence??

canım bildiğim kadarıyla bebiş küçük ama rahim büyüyor baskı ondan oluyor

kizlar siz sohbete devam edin ben bi supurge acip geleyim mery gelir simdi kizmasin bu hamile halimle bana yaptiriyonuz isleri yaaaa

canım bende senin gibi oldum doktor kanda baktı negatif çıktı ilaç verdi kullanmadım daha sonra iltihap ilerledi ve tüplerime kadar doldu bence ihmal etme sonunda dış gebelik geçirme ihtimalin war.

korkuttun şimdi beni kızz önemsemiyordum ama sende baya ciddi bir rahatsızlık haline gelmiş baksana

ahh canım benim yaaa havale yapalım sana :) senin eşinde benimki gibi walla kıskanmaz kıskanmaz olmadık şeylerden trip atar bizimki de :)

ortaokuldakı cocukluk sevgılımı mı kıskandın sımdı..baska bıse bulamadın mı dedım..senın neyını kıskancam yaaa dedı bana
sınırlıyken gözude görmuyor bunun

ben çıkıyorum kızlar bu topikte kimse beni kaile almıyor bir soru sordum cevap vermek istemedi belkide okumadı bile:2:

persembe doktor randevum var ama kafama takilyor. Bugun 10+2 gunluk bebek. 2 gundur kasiklarimda baski oluyor hemen gobek altimda batmalar oluyor. Bebek baski yapamayacak kadar kucuk olmali. Niye oluyor ki bunlar? Normal mi sence??

canım bebeğin yerleşmesi sırasında o batmalar oluyor zaten sıkıntı yapma. çok ayakta kalmamaya çalış istersen ayaklarını dinlendir. Ben hamile miyim bilmiyorum ama çok ayakda durup iş yaparsam sızlama başlıyor kasıklarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…