Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızzzz ne bekliyosun gitsene hemen kan verr bende 2 gün gecince ögrendmmmm

ama harbi burası bi ferah yaaa..ooohh içim açıldı..manzarasıda güzel

kızlar ben listeyi getiremedim buraya nasıl yapcaz onu yaaaaa:S şatım kaldım hele biriniz getirsin hayrına :)

Uslup konusu ok yani karili konusmalara kizyorlar. Digeri de soyle bence, ben bazen beni ilgilendiren bir topige giriyorum bir bakiyorum alakasi olmayan yazismalar goruyorum. Ozele girmisler hep. Sayfa sayfa gidiyorum bakiyorum konu disina cikmislar. O sebepten olabilir canim. Simdi istediginiz gibi konusun :)

kızzzz ne bekliyosun gitsene hemen kan verr bende 2 gün gecince ögrendmmmm

kocamla dun küstük..param yok test yaptırcak..belkı yarın bıle ıdrar testı alamam..sefil bilo oldum onun yuzunden..keske az para koparıp küsseydım ne bılıııım:S

bende iş yerindeyim duramıyorum yerimde heyecandan ve meraktan kızlar bugün adetim geçeli 3.gün kendi kendime dedim ki sabredicem hafta
sonuna kadar ama olmayacak herhalde daha fazla bekleyemicem burda bi arkadaşada sordum oda bekle dedi ama olmuyoo
akşama test yapıcam herhalde.........

kocamla dun küstük..param yok test yaptırcak..belkı yarın bıle ıdrar testı alamam..sefil bilo oldum onun yuzunden..keske az para koparıp küsseydım ne bılıııım:S

Kusecek zaman bulamadin dimi? Soyle test alicam diye bak sana 1000 tane test parasi verir mutluluktan :)

oyy kıyamam sana kız sağlık ocagı varsa git orda yaptır beleş :) sefil bilo :)

Ya beklemyin gidin 5 dakka eczaneye isyerinde yapin. Valla idrar testi 1 gun gecikince bile cikiyo ne sabirlisiniz valla ya :))))

bugun yapsana testi topigin serefine yeni hamileleri kutlayalim ayni gunde bi kac kutlamaaaaaaa ne rahatsin yav kalk cabuk test yap himmm....

Ya beklemyin gidin 5 dakka eczaneye isyerinde yapin. Valla idrar testi 1 gun gecikince bile cikiyo ne sabirlisiniz valla ya :))))

ama canım 2 defa yaptım bi adetten önce bi adet günü 1 gün geçtikten sonra negatifti çok korkuyorum ya negatif çıkarsa diye
korkudan yapamıyorum

ecem ve merys kızlar ben listeyi getiremedim çalıştım ama yamuk karışık bişi oldu

millancım içime doğdu sen hamilesin kızzzzz bi ben kalıyorum beceremeyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…