bu sefer oldu galıba francesca..normalde 5 gun gectı ama ben 2 gun gectı dıye dusunuyorum..bende 1 hafta önden adet göruyorum yaa..enson 19 mayısta adet olmustum..ve hala olmadım bugun 19 hazıran..sanırım hamıleyım..hıc gecıkme olmaz bende,yarın falan test yapcam
francesca yaa neler ettıler bıze orda son 4 gundur bı bılsen..önce uslubumuzu begenmeyıp bızı attılar..sımdıde konu dısında konusmayın dıye baslık sahıbını uyarmıslar..bızı kacırmak ıcın ne gerekıyorsa yaptılar..bızde taşındık,artık özgur ve mutluyuz
tertemiz :)ama harbi burası bi ferah yaaa..ooohh içim açıldı..manzarasıda güzel
kızzzz ne bekliyosun gitsene hemen kan verr bende 2 gün gecince ögrendmmmm
kocamla dun küstük..param yok test yaptırcak..belkı yarın bıle ıdrar testı alamam..sefil bilo oldum onun yuzunden..keske az para koparıp küsseydım ne bılıııım:S
kocamla dun küstük..param yok test yaptırcak..belkı yarın bıle ıdrar testı alamam..sefil bilo oldum onun yuzunden..keske az para koparıp küsseydım ne bılıııım:S
oyy kıyamam sana kız sağlık ocagı varsa git orda yaptır beleş :) sefil bilo :)kocamla dun küstük..param yok test yaptırcak..belkı yarın bıle ıdrar testı alamam..sefil bilo oldum onun yuzunden..keske az para koparıp küsseydım ne bılıııım:S
bende iş yerindeyim duramıyorum yerimde heyecandan ve meraktan kızlar bugün adetim geçeli 3.gün kendi kendime dedim ki sabredicem hafta
sonuna kadar ama olmayacak herhalde daha fazla bekleyemicem burda bi arkadaşada sordum oda bekle dedi ama olmuyoo
akşama test yapıcam herhalde.........
bu sefer oldu galıba francesca..normalde 5 gun gectı ama ben 2 gun gectı dıye dusunuyorum..bende 1 hafta önden adet göruyorum yaa..enson 19 mayısta adet olmustum..ve hala olmadım bugun 19 hazıran..sanırım hamıleyım..hıc gecıkme olmaz bende,yarın falan test yapcam
oyy kıyamam sana kız sağlık ocagı varsa git orda yaptır beleş :) sefil bilo :)
Ya beklemyin gidin 5 dakka eczaneye isyerinde yapin. Valla idrar testi 1 gun gecikince bile cikiyo ne sabirlisiniz valla ya :))))
Ya beklemyin gidin 5 dakka eczaneye isyerinde yapin. Valla idrar testi 1 gun gecikince bile cikiyo ne sabirlisiniz valla ya :))))
ama canım 2 defa yaptım bi adetten önce bi adet günü 1 gün geçtikten sonra negatifti çok korkuyorum ya negatif çıkarsa diye
korkudan yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?