• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Ayy ayni benim esim :)) bin yillik olaydan kiskanir kizim bunlar cocuk vallaaaa.
Bence bu kuskunlugun uzerine mujdeni versen var yaaa, nasil duygulanir anlatamam. Ayni sehirde olsak sana motor kuryeyle test gonderirdim oyle sardim yani :))))))

bu küslugun uzerıne mujde vermek ıstemıyorum cunku bız kusken cok gıcık davranıyoruz bırbırımıze..test yapsam bıle ona söylemem sonucu:27:neysekı küslük bi işe yarıyor,yemek yapmıyorum boyle olunca..protestooo:D

canım ben hastanedeyim biliyorsun sen gel hemen hallederuk :)

canım ben samsundayım,beleşe gebelık testı yaptırmak ıcın suan yurume yola cıksam 2 ay sonra varırım belkı senın hastaneye..yaa ınsanın 5 tl.si bilemı olmaz yaaaaaaa:1::1::1:

kızlar ilaç içtiginz için korkmayın bende adet tarihinden önce içiyordm dr bişi olmaz dedi bundan sonra içme dedi

owner idrar yolu enfeksiyonun varsa bol bol su iç vede içebilirsen şalgam iç idrarı temizliyormuss.bendede ara ara idrar yolu enfeksiyonu olur

Bu topigi simdi gordum zaten yeni acilmis.Hayirli olsunn :52:
Sadece hamileler mi giriyor :59:

eskı topık burdan devam edıyor canım..sadece orda konu dısına cıkınca uyarı alıyorduk,rahat etmek ıcın buraya geldık..hamıle olmasanda gel yaniiii

bu rahatsızlık gebelik oluşumuna engel midir kızlar yada zorlaştırır mı hamile kalmayı

acıkcası ailem korkuyordu ya gebe kalamazsam diye cünkü tekrar ediyordu enfeksiyonum ama hamileyim:1::1::1:.eski topikte yazmıstım sanırım gebeliğimi şalgama borcluyum diye cünkü hamile kaldıgım ay litre litre salgam içmiştm enfeksiyonum varsa temizlensin diye vede bol suuu

bu rahatsızlık gebelik oluşumuna engel midir kızlar yada zorlaştırır mı hamile kalmayı

canım bende senin gibi oldum doktor kanda baktı negatif çıktı ilaç verdi kullanmadım daha sonra iltihap ilerledi ve tüplerime kadar doldu bence ihmal etme sonunda dış gebelik geçirme ihtimalin war.

Back