• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yok bu ay onlara takarak yatırım yapcan..bıdahakı ay sen hamıle kalcan..9 ay sonrada taktıgın altınlar sana gerı döncek..:1:
hehehe iyi bari şekerim öle olsunda ben herkese takarım kızzz :) :1::21::21::21::21: senide bu ay hmiş yaptım maşallah bize şaka maka rüyam çıktı gibi bi ben kaldım eski kulağı kesiklerden tuturamayan :) artım bu ayda ben kalrım inşallah önümüzdeki 30gün içinde :32:

zaten soguk iciyodum ama artik resmen inek kokusu geliyo. Yogurdu tercih ederim ben. Dut pekmezine sardim bir de kafama dikip iciyorum onu seviyorum mesela. Yumurta asla yemiyorum adini duyunca bile midem havalarda :(

aynen ama tiksinerekte olsa yiyorum mecbur :( ama çok zor geliyo çıkartıcam diye de korkuyorum bi faydası kalmaz boşa tıkınmış olurum diye şükür çıkarmadım daha hiç :)

kızlar yardım edin yaaa.... ben mübarek listemizi ilk sayfaya nasıl taşıcam tablo halinde yardım edin. büyük sevaba girersiniz!
canım mause un sol tuşuyla listeyi seç mavi oluyor secince. sonra kopyala, yapıştıracağın yere tıkla ve yapıştır. başka birşey yok yani

kızlar dün akşam bi rüya gördümm. altın var elimde bariz belli ve üzerinde bebek sureti var bende onu bebek isteyenlere dağıtıyorum nedir ki acaba?? hayırdır inşallahhhhh:52:
hayırdır inşallah senin bebik de geliyo inşallah. test yaptın mı eylül sen, batın geçti
yaaa nıye kımse benım bu mubarek ruyamı okumadıııııııııı!!!!:1:
canım rüyan maşallah herşeyiyle açık. su içmişsin duan kabul olacak denmiş, bebek kyafetleri falan.Rabbim hayra çıkarsın. çok güzel bi rüya

canım senin rüya hayırlı çünkü su görmüşsün! hayır olsun inşallahh ve bebiş göbişinde hıh benden sölemesi.. medyum eylül konustu :):30:

kız bıde sogan kurunu yaptıgım ılk gun anladım,ruyamdakı suyun tadı ve göruntusu bıle sogan kurunun aynısıydı..ılk kez bıse bana maglum oldu:1:

canım mause un sol tuşuyla listeyi seç mavi oluyor secince. sonra kopyala, yapıştıracağın yere tıkla ve yapıştır. başka birşey yok yani

hayırdır inşallah senin bebik de geliyo inşallah. test yaptın mı eylül sen, batın geçti

canım rüyan maşallah herşeyiyle açık. su içmişsin duan kabul olacak denmiş, bebek kyafetleri falan.Rabbim hayra çıkarsın. çok güzel bi rüya

canımmm benim bat 19 hazirandı ben 17sinde kırmızı kartı yedim :) neredeyse bitmek üzere :)

Back
X