Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

eylül nereye kaçtın kız yaptın mı listeyi ben mi yapayım
anacım listeyle ugraşıom yaaaa tablo seç çıkmıo bende tümünü seç çıktı seçtim yapıştırdım olmadı ya yamuk yumuk çıktı :) herkes birbirine girdi yap işte sen sana zahmet yaaa bugün pek saflığım üstümde :) gerekli bilgiler var sende :)

Canimsin ya. İnsallahhh. Hep sol tarafim batardi bu sabah sag tarafima gecti o batma. Hareket etmeye baslamis ama hissetmek imkansiz tabi. O tarafa mi gecti acaba?

imkansız değil canım hissedilebilir bu ayda görümcem kızına hamileyken 2 aylık olmasına rağmen tekmelerini hissetmiş hareket ettiğini falan kızlar daha erken hissediliyomuş. :) bebişin fink atıyo içeride

tamam canım yapıyorum o zman izninle

kızlar ben şu evi bi toplim yarım saate geliom ayrılmayın bi yere haa :)

Canim, ben kendimi gizlemistim. Ekli oldugum kisilerden beni eklesene.
hangisi sensin nasıl bilcem ama :26: özelden ismini yaz o zaman canım sen ordan bakayım.

lilyum, mimoza, ve millan sizleri ekledim.. ama şimdi çıkmam lazım malum iş yerindeyim. öğleden sonra fotolarınızı inceliycem ve foto ekliyeceğim kızlar görüşürüz..

Aa 2 aylik bebek nasil hissedilir anlamadim :) ben kiz isimlerine bakayim simdi biraz. Cok onemli ve zor bir konu dimi ?

Ben gun icinde uyurdum ya? Artik hic uyumuyorum. Gitti o derin uykular. Sabah 5 oldu mu dinc bir sekilde uyaniyorum ve sinir oluyorum valla. Sabahin koru sonucta.

hamilelikten olsa gerek o tatlı uykulara veda :) bende uyanıyorum ateş basıyo hala :) allahım hayırlı evlatlar versin bize de cinsiyet önemli değil seviyo insan ne olursa olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…