inşallah herşey yolunda gidecek canım hiç korkma tamam mı yerim ben o bebişi yerimm :)
anacım listeyle ugraşıom yaaaa tablo seç çıkmıo bende tümünü seç çıktı seçtim yapıştırdım olmadı ya yamuk yumuk çıktı :) herkes birbirine girdi yap işte sen sana zahmet yaaa bugün pek saflığım üstümde :) gerekli bilgiler var sende :)eylül nereye kaçtın kızyaptın mı listeyi ben mi yapayım
Canimsin ya. İnsallahhh. Hep sol tarafim batardi bu sabah sag tarafima gecti o batma. Hareket etmeye baslamis ama hissetmek imkansiz tabi. O tarafa mi gecti acaba?
tamam canım yapıyorum o zman izninleanacım listeyle ugraşıom yaaaa tablo seç çıkmıo bende tümünü seç çıktı seçtim yapıştırdım olmadı ya yamuk yumuk çıktı :) herkes birbirine girdi yap işte sen sana zahmet yaaa bugün pek saflığım üstümde :) gerekli bilgiler var sende :)
özelden yazın ben sizi ekliym kızlar olmamı :26:
kızlar dısarı cıkıcam korkuyorum cokk sıcak:18:
hangisi sensin nasıl bilcem ama :26: özelden ismini yaz o zaman canım sen ordan bakayım.Canim, ben kendimi gizlemistim. Ekli oldugum kisilerden beni eklesene.
evde olup uyumak isterdim :) anam yatıyorum erken alkıyorum ama bütün gün uykuluyum anlamadım gitti[
aynen tatlim ya ben de hep uykulyum yarın kan testi yaptırcam ins idrar testinde cıkanlar orda da cıkar:))
Aa 2 aylik bebek nasil hissedilir anlamadim :) ben kiz isimlerine bakayim simdi biraz. Cok onemli ve zor bir konu dimi ?
imkansız değil canım hissedilebilir bu ayda görümcem kızına hamileyken 2 aylık olmasına rağmen tekmelerini hissetmiş hareket ettiğini falan kızlar daha erken hissediliyomuş. :) bebişin fink atıyo içeride
evde olup uyumak isterdim :) anam yatıyorum erken alkıyorum ama bütün gün uykuluyum anlamadım gitti
ben iclal ismini cok seviyorum kızım olursa onu koyarım herhalde
Ben gun icinde uyurdum ya? Artik hic uyumuyorum. Gitti o derin uykular. Sabah 5 oldu mu dinc bir sekilde uyaniyorum ve sinir oluyorum valla. Sabahin koru sonucta.
İclal aydin geliyo insanin aklina hemen. Ben bir de yurtdisnda rahat kullanacagi bir isim bulmam gerekiyor.
İclal aydin geliyo insanin aklina hemen. Ben bir de yurtdisnda rahat kullanacagi bir isim bulmam gerekiyor.
yurt dısında mısın? begendigin isim yok mu hiç
ela,elis,nil isimlerini seviyorum :) erkek ismi de kocam buldu alanzinho :) trabzonsporlu kocam yemin etti ikinci isim olarak koyucam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?