darbeciyiz bizbir anda onlarca sayfa ilerleyebilirz...o potansiyel bizim damarlarımızda gezinen kanımızda mevcuttur...
aklında olalımda sende yanımızda ol kuşum...
Tamam canım, ileriki zamanlarda dahada aktif olucam inşallah
göriciiiiiiiiiiiiiiizzz
Neyse canım benim çıkmam gerekiyor, evde işler beni bekler. Öptüm hepinizi
dur msj atım sana ekle benı
Anasayfadan gir, seceneklerden duzelt cok kolay kizim valla. Adini da degistir hatta rahat degilsen.
kızlar bugün bütün gün midem bulandı akşam yemeğinden sonra çıkarttım hatta
kasıklarım sancılandı bütün bu belirtilere rağmen az önce yaptıgım idrar testi negatif çıktı ve benim moralim çok bozuldu çok üzgünüm umursamaz dediğim eşim bile benden heyecanlıydı sonucu sabırsızlıkla bekledi ama malesef ikinci çizgiden eser yoktu...
Merhaba canım;
Yeni topiğiniz hayırlı olsun. Bi bakim bakalım neler var dedim, kaçmadı gözünden
kızlar küstümbeni face ye eklemediniz alacağınız olsun
Eylülcüm bu topicide nerden buldun valla baya şeyler varmış bu bölümde şimdi okuyorumda ..
ben gebelikten aşağısına hiç inmemiştim
kız niye küstünnnn :) özelden msj at eklim seni :)kızlar küstümbeni face ye eklemediniz alacağınız olsun
kız niye küstünnnn :) özelden msj at eklim seni :)
karar vermiştik başka topik açmaya bende araştırdım buldum işte :d valla tesadüf :)
İyi yapmışsın şekerim...ellerine sağlık
Bende bütün gün temizlik yaptım çok yorgunumöyle bi uğrayım dedim..gerçi ben 100.sayfayı görürüz bugün dedim ama kıslar erken dağıldı heralde..bi banyoya giricem ..nasipse yarın görüşürüz kıslar..
Faceciler siziiii : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?