Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar bugün bütün gün midem bulandı akşam yemeğinden sonra çıkarttım hatta
kasıklarım sancılandı bütün bu belirtilere rağmen az önce yaptıgım idrar testi negatif çıktı ve benim moralim çok bozuldu çok üzgünüm umursamaz dediğim eşim bile benden heyecanlıydı sonucu sabırsızlıkla bekledi ama malesef ikinci çizgiden eser yoktu...

Cnm mide bulantısı olayı en büyük psikolojik belirti..Bence kasık ağrısı da öyle belki o ağrılar normalde de bazen oluyordur da biz çok dikkat edince farkedip hamileliğe yoruyoz işte..

Beklemeden emin olmadan daha kesin belirtiler yaşamadan en önemlisi adet gecikmesini beklemeden test falan yapmayın insan çok yıkılıyor sonra yaa

Eylülcüm bu topicide nerden buldun valla baya şeyler varmış bu bölümde şimdi okuyorumda ..

ben gebelikten aşağısına hiç inmemiştim

Son düzenleme:
karar vermiştik başka topik açmaya bende araştırdım buldum işte :d valla tesadüf :)

İyi yapmışsın şekerim...ellerine sağlık

Bende bütün gün temizlik yaptım çok yorgunum öyle bi uğrayım dedim..gerçi ben 100.sayfayı görürüz bugün dedim ama kıslar erken dağıldı heralde..bi banyoya giricem ..nasipse yarın görüşürüz kıslar..

Faceciler siziiii : ))

Son düzenleme:

oyy kuzum hadi bende çıkcam şimdi kocam yan yan bakıo :) hadi iyi geceler kısmetse yarın görüşürük sabahtan gelirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…