suan acamam esımın gelme saatı..yarın yapacam artık..aay anam ben bıle bulamıyım...yaa sankı erkeklerle konusuyorum gıbı panık oldum yaa yakalancam dıye..hergun gecmısı sılıyorum,hergun hotmaıl acıp,ılk benımkının ısmı mı yazıyor dıye kontrol edıyorum..faceyı acıp kapatınca ılk benım adresmı görunuyor dıye kontrol edıyorum..evde arkama baka baka yuruyorum,sıyırdım ıyıce yaaaaaaaaaaaaaa
ahh yavrum benimmmm kasma kendini kocanla konussan kızar mı ki? söle bilsin şifrenide. baksın arkadaşlarınabenimki öle yapıo bişi demio :)
anladım kuzumm neyse o halde böle devam etceksin çağresiz dikkat et emi pot kırmayok anam yyooook böyle sıtelere gırmeme bıle karsı adam..bılgı almak ıcın gırebılırım ama uye olamam
ahh yavrum benimmmm kasma kendini kocanla konussan kızar mı ki? söle bilsin şifrenide. baksın arkadaşlarınabenimki öle yapıo bişi demio :)
anladım kuzumm neyse o halde böle devam etceksin çağresiz dikkat et emi pot kırmane zaman test yapcan bakim? senden çok ben merak ettim hee
hem benımkı zaman tunelınde degıl,görsen hatırlarsın kesın nerden yaptıgınıdun arattım kendımı cıkmadı ama sonucta burdan eklıyenlerler aratıp buluyor..keşke adımı kullanmasaydım..o degısmezmı pekı yaaaaaaaaaa
hoohoo egolu angellın hoşgeldin yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kocamla barısıp ondan 5 tl ısteyebıldıgımde
git şans oyunu oyna...kazı kazan oyna bişiler et ..al şu testi..tanıdık eczaneye git borç yazdır ahuahuahuah
evlenince nişan unutuluyor canım :) hahah bende çok dikat ederdim ama sonra nişandı evlilikti doğum günüydü şuydu buydu unutuldu bariz olanlar kaldı :)aaaa kizlar takvime baktmda dun bizim nisan yil donumuymus 1 yil olmus yeni gordum fark ettimallahtan bizimki fark etmemis
miyopim de gelmişşş bizi okuyormuş hoşgelmişşşşşş
Merhaba canım;
Yeni topiğiniz hayırlı olsun. Bi bakim bakalım neler var dedim, kaçmadı gözünden
hoşgeldin teşekür ederiz...bizimle takılmanı dilerizne varsa bu topicte var gel vatandaş geeeaaalll
Ben arada takip ediyorum ama bi anda çok ileri gidiyonuz ya, son sayfalardan anlamaya çalışıyom işte. Şu sıralar yoğunum biraz, pek takılamıyom ama aklımdasınız hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?