Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ahh yavrum benimmmm kasma kendini kocanla konussan kızar mı ki? söle bilsin şifrenide. baksın arkadaşlarına benimki öle yapıo bişi demio :)

ahh yavrum benimmmm kasma kendini kocanla konussan kızar mı ki? söle bilsin şifrenide. baksın arkadaşlarına benimki öle yapıo bişi demio :)

yok anam yyooook böyle sıtelere gırmeme bıle karsı adam..bılgı almak ıcın gırebılırım ama uye olamam

yok anam yyooook böyle sıtelere gırmeme bıle karsı adam..bılgı almak ıcın gırebılırım ama uye olamam
anladım kuzumm neyse o halde böle devam etceksin çağresiz dikkat et emi pot kırma ne zaman test yapcan bakim? senden çok ben merak ettim hee

neyse ben cıkım sımdı,gelır benımkı bırazdan...hadı yarın görusuruk kızlar..

Anasayfadan gir, seceneklerden duzelt cok kolay kizim valla. Adini da degistir hatta rahat degilsen.

aaaa kizlar takvime baktmda dun bizim nisan yil donumuymus 1 yil olmus yeni gordum fark ettim allahtan bizimki fark etmemis

aaaa kizlar takvime baktmda dun bizim nisan yil donumuymus 1 yil olmus yeni gordum fark ettim allahtan bizimki fark etmemis
evlenince nişan unutuluyor canım :) hahah bende çok dikat ederdim ama sonra nişandı evlilikti doğum günüydü şuydu buydu unutuldu bariz olanlar kaldı :)

kızlar yine geldim beenn ay çok acıktım anacum bana yimek yapıo bi acıktım kiii hamişliktenmidir ki nedir içimde sanki kemirgen bişi var

hoşgeldin teşekür ederiz...bizimle takılmanı dileriz ne varsa bu topicte var gel vatandaş geeeaaalll

Ben arada takip ediyorum ama bi anda çok ileri gidiyonuz ya, son sayfalardan anlamaya çalışıyom işte. Şu sıralar yoğunum biraz, pek takılamıyom ama aklımdasınız hep

Ben arada takip ediyorum ama bi anda çok ileri gidiyonuz ya, son sayfalardan anlamaya çalışıyom işte. Şu sıralar yoğunum biraz, pek takılamıyom ama aklımdasınız hep

darbeciyiz biz bir anda onlarca sayfa ilerleyebilirz...o potansiyel bizim damarlarımızda gezinen kanımızda mevcuttur...
aklında olalımda sende yanımızda ol kuşum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…