yağmurcum boş bırakma burayı :) evham yapma demeye gerek yok hepimiz yaptık.ama bi şekilde gelişip doğuyolar valla.12.haftadasın yazıyo takvimde.inşallah en kısa zamanda cinsiyetini de öğrenirsin :) eşinin yanında olamaması kötü olmuş inşallah kayınpederin bir an önce iyileşir.sen hamileliğinin tadını çıkar çok bekledin bu günleri o yüzden gerile gerile gez bebeğinle konuş bol bol resim çek içinde kalır sonra.göbeğin çıkmadıysa daha iyi büyüyüp çatlamaz bizim gibiselam canlarARADA gelip okuyorum ama yazamıyorum.. işte eve gelince hooop yatıtyorum aklım fikrim uyku valla... son günlarde o kadar üşengecim ki okusam bile giriş yapıp yazmayı canım istemiyor son iki haftadır mide bulantılarım çok arttı... son gittiğim de 2 hafta önce 9+4 günlüktü bebişim... zaten her gittiğimde hsapladığımdan daha farklı oluyor haftam nedense cumartesi ya da pazartesi tekrar kontrole gitcem sanırım 2 li tarama yapılacak bu gitmemde.. inşallah herşey yolundadır.. bazen gerçekten çok korkuyorum hamilemiyim değilmiyim, bebeğim iyi mi gelişiyor mu anlayamıyorum.. henüz karnım hiç büyümedi.. çok az bi şişkinliğim var o kadar.. çok mu evham yapıyorum sizce normal mi herşey yaaa :26:
bu günlerde bi dee öğrenim kredisi borcum yüzünden haciz yedim. banka vergi dairesi arasında uğraşmaktan helak oldumbu devlet var ya kasıkla verip kepçeyle alıyor süründürmesi prosedürürle uğraşman da cabası eşimde yok yanımda kaç haftadır.. kayınpeder hasta.. eşim 3 gün onun yanındda hastanede 4 gün beni yanımda... öyle stres sıkıntı yanlızlık geçiyor günlerim...
kısa bi özet yazim dedim ama çok yazdım galibabenden haberler böleeee işte... yazarım yine size hepiniz öpüldünüz
millan hoş geldin tabiki anladık yokluğunu senin gibi cadı yok topiktebıde bebıslerınız ne alemde,bana haber verın???
bızım kız hala emıyor
hala başka bıse yedırmekte zorlanıyorum..
cok aksi bişe..
ustte 4 dışı,altta 2 dişi var..
ılk adım ayakkabısını aldık,dısarlarda gezcez artık..
sımdılık evde alıştırma yapıyor..ayakkabıyı taşımaya zorlanıyordu ılk gun..
artık onada alıştı..
doğum gunumuzde yaklaşıyor..23 subat
napcam bılmıyorum..nasıl bıseyler hazırlasam..
eylül halını dusunemıyorum..bız tekıyle bas edemıyoken,sen ne haldesın kımbılır..
ama az oyun zamanları gelsın,bak ozaman nasıl rahat etcen..
ıkısı bırbırını oyalar ozaman..bızımkılerı bız eglendırmek zorundayız hep
:) yagiz ve cinar 4-5 gundur cik kati kaka yapio gunde 1 kere azcik. Bugun zeytintagi verfim karnini ovdum yagizin anam bir aglamaya başladı korkudan bende ağladım yerine yatirdim emzik verdim sakladım sustu. Ikunirken aglior. Kakasini yapsa mutlu olcam bende yarin da yapmazlarsa doktorumuzu aricam artik.
Oyun zamanları ne zaman gelecek yaa gelsin hemennnnnn
yattıkları yerden kalkmaya başladıklarında yanı 5 aylıkken nehır oyuncaklarla oynuyodu..
erkeklerde bıraz gec olabılır tabii..
yaa kabızlık bız hıc cekmedık,aksıne dogdugundan berı cıvık mıçıyor nehır..
oyuzden bılmıyrum hıc naapmak gerek..
meryse sor faceden onun oğlunun kabızlığı vardı..öyle hatırlıyorm
selam canlar
doktordan geldik... bebişim sağlıklı çok şükür su an 13 haftalık gözüküyor..ense kalınlığı 1,66 boyu 68,86 mm olmuş.. doktor gayet sağlıklı gözüküyor dedi..ikili test sonucu bi hafta sonra alcaz.. ense ölçmekte çok zorlandı doktorumuz çok hareketli bizim yaramazama ben hiç hissetmiyom nedense daha ama orda hareketlerini görmek çok güzeldii f
cinsiyetimiz henüz belli değil 4. ayda belli olur dedi ama sanki bana erkek gibi geliyor ya neyse... benden haberler böyle rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinrabbim isteyen herkese nasp etsin ve bi an önce bana bi arkadaş hatta bi kaç arkadaş gelsin artık topikten milanın dediği gibi o zaman canlanır belki topic
buarada hoşgeldin millanoh ne güzel maşaaaalllah büyütttünüz bebelerinizi darısı bizim başımıza inşallah...
mimozam eylülüm ben buralardayım sizde yazın arada daha sizin tecrübelerinizden faydalancam ben kaybolmayın bi yerleree
canım Allah yardımcın olsun keşke daha önce face de görseydim küçük heriflerin kabız olduğunu:) yagiz ve cinar 4-5 gundur cok kati kaka yapio gunde 1 kere azcik. Bugun zeytintagi verdim karnini ovdum yagizin anam bir aglamaya başladı korkudan bende ağladım yerine yatirdim emzik verdim sakladım sustu. Ikınırken aglior. Kakasini yapsa mutlu olcam bende yarin da yapmazlarsa doktorumuzu aricam artik.
Oyun zamanları ne zaman gelecek yaa gelsin hemennnnnn
canım Allah yardımcın olsun keşke daha önce face de görseydim küçük heriflerin kabız olduğunu
bizimki ek gıdaya başlayana kadar inanılmaz sıkıntı yaşadı bu kabızlık derdinden
ek gıdaya geçtikte kurtulduk şükür
sen zeytinyağı ver, ayaklarını karnını sıcak tut, ayaklarını karnına doğru çekerek masaj yap ve günde bir kaç çaykaşığı ılık su ver başka yapılabilcek bi şey yok malesef.
mamalarını biraz daha sıvı yap ve içine bi tatlı kaşığı kadar zeytinyağı kat, rahatlatır biraz
cqnım yagmurum üzme kendini bebegini düşün. hepimiz zaman zaman böle zor günler geciriyoruz. sen eşine destek ol. elbet oda seninle olmak ister ama babası bir yandan bu durumda olunca üzülüyordor onada bak bakacak kimseside yokmuşkızlar cnım çok sıkkın... eşimle akşam çok kötü kavga ettik.. nerdeyse 1 aydır babası hastanede daha ne kadar hastane de kalacak belli değil.. ve eşimden başka bakan ilgilenen yok babasıyla.. benim eşime en çok ihtiyacım olduğu dönemde evin içinde yapayanlızım... eşim zaten 6 aydır işsiz şimdide babasına bakcam die işe giremiyr.. ben bu halimle hem çalışıyor hem de tek başına yaşıyorum çok zoruma gidiyor.. bilmiyorum belki haksızlık ediyorum, eşimde böyle olsun istemezdi ama çok moralim bozuk.. akşam oturdum üzüntüden ağladım.. şu an yine çok üzgünüm.. kasıklarım ağrıyor bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum..nolcak bizim halimiz böyle... eşimin ailesinden bi kez daha nefret ediyorum.. yazık babasına da acıyorum ama bizimde bi bebeğimiz olacak onun geleceğini düşünmem lazım.. annesi kardeşleri hiç biri yok artık benim için hepsinden nefret ediyorum
yagmurcum masallah bebisinee allah saglik sihhat versin...selam canlar
doktordan geldik... bebişim sağlıklı çok şükür su an 13 haftalık gözüküyor..ense kalınlığı 1,66 boyu 68,86 mm olmuş.. doktor gayet sağlıklı gözüküyor dedi..ikili test sonucu bi hafta sonra alcaz.. ense ölçmekte çok zorlandı doktorumuz çok hareketli bizim yaramazama ben hiç hissetmiyom nedense daha ama orda hareketlerini görmek çok güzeldii f
cinsiyetimiz henüz belli değil 4. ayda belli olur dedi ama sanki bana erkek gibi geliyor ya neyse... benden haberler böyle rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinrabbim isteyen herkese nasp etsin ve bi an önce bana bi arkadaş hatta bi kaç arkadaş gelsin artık topikten milanın dediği gibi o zaman canlanır belki topic
buarada hoşgeldin millanoh ne güzel maşaaaalllah büyütttünüz bebelerinizi darısı bizim başımıza inşallah...
mimozam eylülüm ben buralardayım sizde yazın arada daha sizin tecrübelerinizden faydalancam ben kaybolmayın bi yerleree
aman dikkat et kendine hamileligin en buyuk dusmani uzuntu ona gore sen bebegini dusuncen kimseyi tinlamican hem esinde istemezdi boyle olsun oda cok uzuluyodur ama sonucta babasi o ona karsi evlat olarak gorevini yapiyo yapmayanlarin kendi kayiplari sonucta bu hepsnin imtihani vicdan meselesi yani biz nasil evlat olursak cocuklarimizda ole evlat olur dimikızlar cnım çok sıkkın... eşimle akşam çok kötü kavga ettik.. nerdeyse 1 aydır babası hastanede daha ne kadar hastane de kalacak belli değil.. ve eşimden başka bakan ilgilenen yok babasıyla.. benim eşime en çok ihtiyacım olduğu dönemde evin içinde yapayanlızım... eşim zaten 6 aydır işsiz şimdide babasına bakcam die işe giremiyr.. ben bu halimle hem çalışıyor hem de tek başına yaşıyorum çok zoruma gidiyor.. bilmiyorum belki haksızlık ediyorum, eşimde böyle olsun istemezdi ama çok moralim bozuk.. akşam oturdum üzüntüden ağladım.. şu an yine çok üzgünüm.. kasıklarım ağrıyor bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum..nolcak bizim halimiz böyle... eşimin ailesinden bi kez daha nefret ediyorum.. yazık babasına da acıyorum ama bizimde bi bebeğimiz olacak onun geleceğini düşünmem lazım.. annesi kardeşleri hiç biri yok artık benim için hepsinden nefret ediyorum
kızlar cnım çok sıkkın... eşimle akşam çok kötü kavga ettik.. nerdeyse 1 aydır babası hastanede daha ne kadar hastane de kalacak belli değil.. ve eşimden başka bakan ilgilenen yok babasıyla.. benim eşime en çok ihtiyacım olduğu dönemde evin içinde yapayanlızım... eşim zaten 6 aydır işsiz şimdide babasına bakcam die işe giremiyr.. ben bu halimle hem çalışıyor hem de tek başına yaşıyorum çok zoruma gidiyor.. bilmiyorum belki haksızlık ediyorum, eşimde böyle olsun istemezdi ama çok moralim bozuk.. akşam oturdum üzüntüden ağladım.. şu an yine çok üzgünüm.. kasıklarım ağrıyor bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum..nolcak bizim halimiz böyle... eşimin ailesinden bi kez daha nefret ediyorum.. yazık babasına da acıyorum ama bizimde bi bebeğimiz olacak onun geleceğini düşünmem lazım.. annesi kardeşleri hiç biri yok artık benim için hepsinden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?