Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar uzun zamandır giremiyorum... sonunda hiç beklemediğim bi anda olduuuuu :) yine adet gecikmesi diye doktora gittim ve hamile olduumu öğrendim ilk gitmemde keseyi ikinci gitmemde çok şükür bebeğimin pıt pıt kalp atışını duydum .d şükürler olsun rabbime şu an 7 haftalık hamileyim allah herkese nasip etsin inşallah... çok vaktim yok kim napıyor nasıl bilmiyorum ama sanırım sadece ben değil bi çok kişi uğramıyor artık topiğimize neyse görüşmek üzere arada gelicem yine allaha emanet olun hepiniz
kızlar uzun zamandır giremiyorum... sonunda hiç beklemediğim bi anda olduuuuu :) yine adet gecikmesi diye doktora gittim ve hamile olduumu öğrendim ilk gitmemde keseyi ikinci gitmemde çok şükür bebeğimin pıt pıt kalp atışını duydum .d şükürler olsun rabbime şu an 7 haftalık hamileyim allah herkese nasip etsin inşallah... çok vaktim yok kim napıyor nasıl bilmiyorum ama sanırım sadece ben değil bi çok kişi uğramıyor artık topiğimize neyse görüşmek üzere arada gelicem yine allaha emanet olun hepiniz
Yagmur sukurler olsun cook sevindim tatlimmm. Harika bir haberrrr. Seni cook merak ediyorduk tatlimmmmm cook sevindum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Ben kızlara haber vercemmmmmmn
işte bu yaaaa işte buuuukızlar uzun zamandır giremiyorum... sonunda hiç beklemediğim bi anda olduuuuu :) yine adet gecikmesi diye doktora gittim ve hamile olduumu öğrendim ilk gitmemde keseyi ikinci gitmemde çok şükür bebeğimin pıt pıt kalp atışını duydum .d şükürler olsun rabbime şu an 7 haftalık hamileyim allah herkese nasip etsin inşallah... çok vaktim yok kim napıyor nasıl bilmiyorum ama sanırım sadece ben değil bi çok kişi uğramıyor artık topiğimize neyse görüşmek üzere arada gelicem yine allaha emanet olun hepiniz
Telden girmek ne zormus ya,topikimizi bulana kadar gobegim catladi )))
Yagmurum tebrikler kuzum,saglikla sihhatle al kucagina,ugurlu gelsin ayagin pespese sisirelim göbekleri:))
Telden girmenin kolay yolunu bir hanim kizimiz anlatsin)
yine ben ve elul burdayuk hicc sasirmadim
yagmur cok sevindim allah saglikla dogurmAYI buyutmeyide nasip etsin insallah ....
eylul ben bi taneyle zor vakit buluyom sen nasil vakit buluyonda giriyon bence diger bacilar sana bakip ornek almali gelmek isteyince bahanesi yok..
Yagmur sukurler olsun cook sevindim tatlimmm. Harika bir haberrrr. Seni cook merak ediyorduk tatlimmmmm cook sevindum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Ben kızlara haber vercemmmmmmn
yağmur bitanem gözün aydın gerçekten çok sevindim :) senin için hafiyelik yaptım resmen uzun zamandır haber almayınca.face ine baktım arkadaşının birine yağmurdan haber alamıyoruz diye mesaj attım daha neler neler.ve her girişimde yağmur nerdesin dedim şükür geldin.topiğe arada giriyoruz ama gel sen mutlaka giren olur.özledim kuzum ne yapıyon niye hiç girmedin face gir bak mesajlarına.anlat biraz kuzum ya bebek heyecanı nasıl gidiyo eşin nasıl karşıladı çalışıyomusun.özelden telefonumu mesaj atıyorum eğer mesaj hakkın varsa mesaj at
işte bu yaaaa işte buuuu
gözün aydın yağmurcum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ne face de ne burda yoksun uzun zamandır seni sorup duruyoruz birbirimize
arada yaz lütfen ve minik bebişe bizim için iyi bak annesi
teşekkür ederim ecemciiiiim inşallah peşpeşe gelir sizin de güzel haberleriniz rabbim en yakın zamanda sana da nasip eder inşallah kuzum telefondan girmek zor gerçekten özellikle yazmak şu an telden laptopa bağlandım yazıyorum bendeTelden girmek ne zormus:))
Yagmur tebrik ederim kuzum,saglikls sihhatle gelsin bebisin..insallah ugurlu gelir,pespese haberler aliriz:)))
Bi de telden kolayca girmenin yolu varsa bilen anlatsin:)
hoşbuldum canım... çok şükür güzel haberler aldım sen nasılsın bebeğim daha doğrusu siz nasılsınız anlatın biraz.. herkes bana kısa bi özet geçse ne güzel olacak aslındayağmur hoşgeldin çok güzel haberlerle geldin. Sen gel arada yaz habersiz bırakma bizi. Facede gir ordanda görüşelim.
soğol muzmutcum amin inşallah bebeeem senin kuzucuk nasıl adı ne ? büyüdü mü biraz... rabbim sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah kuzucuklarımızayine ben ve elul burdayuk hicc sasirmadim
yagmur cok sevindim allah saglikla dogurmAYI buyutmeyide nasip etsin insallah ....
eylul ben bi taneyle zor vakit buluyom sen nasil vakit buluyonda giriyon bence diger bacilar sana bakip ornek almali gelmek isteyince bahanesi yok..
uuuuuuuyyyy yirim ben bunu yiriiiiiiiiiiiiiiiiiim ne kadar büyümüş ne kadar yakışıklı olmuş maşallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah allah nazarlardan saklasın nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara inşallah canımsağol yağmurcum bende seni seviyorum bitanem.kuzey büyüdü iyice yürümeye başladı artık haftaya doğum günü var bir yaşını kutlucaz özenle :)Eki Görüntüle 933350 bu da dün çekilmiş resmi :) allah sana da böyle büyütmeyi nasip etsin canım.hepinizi özlüyorum çok
uuuuuuuyyyy yirim ben bunu yiriiiiiiiiiiiiiiiiiim ne kadar büyümüş ne kadar yakışıklı olmuş maşallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah allah nazarlardan saklasın nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara inşallah canım