şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... hepinizi çok merak ediyorum ve çok özledim canlarım.. tek tek yazmak istiyorum..
teşekkür ederim eylülüm.. uzun zamandır giremedim kk ne... hasret kaldım sizlere.. kimseleer kalmamış artık ben düşünmüştüm ki bizim taze annişler toplaşmış bebeişlerini anlatıyorlardır ama kimse fırsat bulamıyor anlaşılan yazmaya :) senin kuzucuklar nasıl.. kucağına almışın çok şükür allah analı babalı büyütsün bitanem bu arada isimlerini ne koydunuz kuzucukların ? rabbim hayırlı güzel ömürler verir inşallah onlara
sağol mimozam bizde çok sevindik valla.. hiç beklemediğim bi zamanda geldi bebişim rabbime binlerce şükür bu kadar merak edeceğinizi düşünemedim kuzum kusura bakma.. ama inan şu an çok mutlu oldum sevildiğini düşünüldüğünü, merak edildiğini bilmek çok güzel bitanem iyi ki varsınız face hesabı çaldırdım ben hiç bi şekilde giremiyorum faceee.. ama en yakın zamanda sinin için yeni bi face edinicem..ilk bebişimizi öğrendiğimizde çok komikti.. eşimde bende şaşkın şaşkın bir saat bi çişin başında bekledik üç farklı test yaptık yine de doktora gidip kesemizi görene kadar inanamadık sonrada kalp atışlarını duyduk o anı zaten anlatamadım mutluluktan ağladık resmen...rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguları
şu an çalışıyorum bebeğim.. ama maalesef eşim issiz.. üstelik kayınpeder de rahatsız günlerdir hastanede eşim onun başında ama yinede çok şükür herşeyde vardır bi hayır.. yine de mutluyuz çok şükür bu bebek işi bana ayrı bi umut verdi.. kuzum benimle olsun da ben başka hiç bişey istemiyorum.. rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı büyütmeyi de nasip eder..
sen neler yapıyorsun ? çalışıyor musun ? bebeğin nasıl ? büyüdü mü ? nasıl gidiyor hayat inşallah herşey yolundadır hayatım...seviyom seniii
saol merys cim.. amin inşallah kuzum.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. geçmişi okumaya hala fırsatım olmadı dönüp okumaya çalışıcam işe gidene kadar şimdi... sen neler yapıyorsun siz nasılsınız bakimmmm
teşekkür ederim ecemciiiiim inşallah peşpeşe gelir sizin de güzel haberleriniz rabbim en yakın zamanda sana da nasip eder inşallah kuzum telefondan girmek zor gerçekten özellikle yazmak şu an telden laptopa bağlandım yazıyorum bende
hoşbuldum canım... çok şükür güzel haberler aldım sen nasılsın bebeğim daha doğrusu siz nasılsınız anlatın biraz.. herkes bana kısa bi özet geçse ne güzel olacak aslında
soğol muzmutcum amin inşallah bebeeem senin kuzucuk nasıl adı ne ? büyüdü mü biraz... rabbim sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah kuzucuklarımıza
bu arada özge,gülgüzeli,angel, millan,sumisali,lilyum,eslem nerelerde onlarda iyidirler inşallahh... benden şimdilik bu kadar kızlar arada gelicem yine inşallah AEO
yağmurcum face deyiz genelde, kendimize bi de grup kurduk
ordan haberleşmek daha kolay geliyor ama buranın yeri de bambaşka
face açarsan yaz mutlaka orda da görüşelim :)
var mı bulantıların falan nasıl gidiyo hamilelik