- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.361
- 298
Lan gelin suraya birlikte kg verelimmmm
doğrumu diyiiin laa..
keşke gelsenız,bende rejıme gırdım yıne..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lan gelin suraya birlikte kg verelimmmm
ben 59 dum ne güzel..bugun 60.9 um..
yarın 59 olurum ıns..
ama bu seferkı hedefım buyuk 55-52 olmak..
3 gndur rejımdeyım
ben 55 olsam çöp adam olurum :) bana 60 ideal geliyo haa tabi 55 olabilsem keşke başım gözüm üstüne
Valla gelirim hergun bende diyetteyim pazartesiden beri 64.8 ile girdim diyete inşallah 55 olmayi hedefliyorum. :)) birlikte verelim motive oluruz
HADI BAKALIM BEN BUGUN 60.3 CIKTIM TARTIDA..
hergun gel kılonu yaz enazından;ben de yazarım..55 de bulusuruk senle:)
Kiz ben hergun tartilmam motivasyonum dusuyor haftalık tartilalim. Ne yaptigimizi yazalim hergün bence. Pazartesiden pazartesi ye tarti gunu olsun.
Hergun 150-200 yarım mekik cekiyorum. Az az yiyorum :)
Hee iyi bari kuş kadar yiyelim veee haftalik tartilalim :) 55 olalim yeterki. Pazartesi yazarim kac kg oldugumu. :)tmm haftalık tartılalım..
ne yaptığımızı derken? ne yapıoz kı:))
yemıyoz ıste daha napcaz:) halımız mı var:)
64.8 kg ile basladim. Pazartesiyi merakla bekliom )
tmm pazartesı tartılalım..
pazar gunu kocam evde olcak,sabah kahvaltıya gıdecez..
ınsallah fazla kılo almam ogun:S
kızlar bende 64 kiloyum 55 olma çabam var ancak 1 hafta az yiyorsam sonra bırakıyorum hani tıka basa da yemiyorum aslında
ama bi türlü kilo veremiyorum
beni de alın aranızaaaa
Fazla yeme kiz ) abartma 1 gunden bisey olmaz azaz tadimlik ye :) bizde bugun sünnet olduk millan teyzesi eve geldik uyudular bakalim anestezi gecince neler yasicaz
eneeeemm pipiler gıttı mı..
delıkanlı mı oldular sımdı
bebeyken yaptırmanız ıyı oldu,oldu bıttı ıste..
hayırlı olsun kız:)
Bir aydir 64 kgyum yaaa 59 dusemedim uuffffff
ah ah ben zaten sadece sebxe meyve yiyom yada yagsiz et hergun kosuyorum hem capraz mekik hem yari mekik cekiyom bi an durmuyom oturmuyom sut sagiyom duzenli olarak ama bi 79 dan bi garm inemedim basta fazlallarin bi kismi cok cabuk gidiyo sonra birden kesiliyo o hizli kilo verme artik daha ne yapiyim diyin bana emin olun kus kadar bile yemiyom yani zaten hamur iside tatlida ldum olasi sevmem eee benim cop gibi olmam lasim di isyannnnnnnnnnnnn:2::2::2::2: