Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burdayım kuzular mırak etmeyın..
hayat cok gergın bu aralar..sureklı yanlış anlasılıyorum;hadı hayırlısı..
ben burdayım kuzular mırak etmeyın..
hayat cok gergın bu aralar..sureklı yanlış anlasılıyorum;hadı hayırlısı..
Millanim gec oldu ana okudum. Kaynana iste ne diyebilirim ki. İnşallah esinle araniz duzelmustir.
Kuz padtadi nekaaaa guzell maşallah nehireee. İnşallah bizde goruruz dogum günlerini. Buyudukce zorlasio benim durumum. Ilgi istiolar surekli. Uyanikken sevcen yoksa muzmizlarrr. Bu arada ada benim kaynana halagelmediii ))
kocamla küsmedık ama aramıza o günlerde soğukluk gırdı zaman zaman..
kocam oyle kın tutmaz,hemen unutur..
ama ben kafaya taktım..bellı etmesemde taktım..
benımde nehırle ısım cok zor..şu egıtıcı oyuncaklardan almam lazım..
çocuk bı seylerle ugrasmak ıstıyor,bulamayınca bana sarıyor..
dıyoz ya kızım bızım kaynanalar lohusalı..aman gelmesın,keşke benımkıde küsse de gelmese..
Sende kin tutma bende surekli esimle dalasiom bu aralar napim can sikintisi
Al canim bir muddet idare eder o oyuncaklar.
Ya benik oglanlar anakucaginda uyumaya bayiliyor deliksiz uyuyor ama yatagina yatinca uyaniolar. Gecede orda yatirioz ev tipi olan modellerinden sallanan oyuncakli olandan. Bir zarari olur mu acaba yaa?
Millanim gec oldu ana okudum. Kaynana iste ne diyebilirim ki. İnşallah esinle araniz duzelmustir.
Kuz padtadi nekaaaa guzell maşallah nehireee. İnşallah bizde goruruz dogum günlerini. Buyudukce zorlasio benim durumum. Ilgi istiolar surekli. Uyanikken sevcen yoksa muzmizlarrr. Bu arada ada benim kaynana halagelmediii ))
kocamla küsmedık ama aramıza o günlerde soğukluk gırdı zaman zaman..
kocam oyle kın tutmaz,hemen unutur..
ama ben kafaya taktım..bellı etmesemde taktım..
benımde nehırle ısım cok zor..şu egıtıcı oyuncaklardan almam lazım..
çocuk bı seylerle ugrasmak ıstıyor,bulamayınca bana sarıyor..
dıyoz ya kızım bızım kaynanalar lohusalı..aman gelmesın,keşke benımkıde küsse de gelmese..
Sende kin tutma bende surekli esimle dalasiom bu aralar napim can sikintisi
Al canim bir muddet idare eder o oyuncaklar.
Ya benik oglanlar anakucaginda uyumaya bayiliyor deliksiz uyuyor ama yatagina yatinca uyaniolar. Gecede orda yatirioz ev tipi olan modellerinden sallanan oyuncakli olandan. Bir zarari olur mu acaba yaa?
millan doğum günü kutlu olsun nehir kızımızın :) bebeler büyüdü artık kuzey bile 13 aylık oldu.inşallah kayınvalide ile sorunlar çözülür.sende teksin ya hiç yoktan yanına yoldaş.ben bana ne yaparlarsa yapsınlar hep aradım.heleki kuzey olduktan sonra.onu gördükçe içime sokmak istiyorum ya dedim hep kayınvalidem de eşimi böyle seviyodur , aman gönlünü kırmayayım.inan ki daha iyiyiz zaten görümcemler,kayınpeder,kayınvalide hepsi eşi bulunmaz allaha şükür hiç kavga edipde kalp kırmadık.mayısta 1 hafta iznim var Ordu'ya köyüme gidicem kayınvalidemede uçak bileti aldım değişiklik olsun diye. biraz da böyle dene canım belki eşinde değişir.oyuncak konusu içinde evde yoksa bondigo aktivite masası var bizde kuzeye alalı 5 ay oldu hala oynuyo o tarz birşey bak.
gec oldu ama nice senelere saglikla huzurla nehircigime.....
bitmez bunlarin ki lohusaliktan degil millan menepozdan
pastada cok guzelmis tam seyirlik
herkes facede o yuzden yanlis kaldin sen burda bende anca bak cik yapa biliyom cunki gun icinde tek firsat buldugum vakitte kosu bandia kosuyom fazla kilolarla savasiyioz anlicagin...
bu arada hamilelik oncesi tum kiyatfetlerim oluyo hatta bol gelenler bile var ama gogusten olmuyolar ne edim ben bu gogusleri yaff
bizde ayni durum ilgilenmedikmi bizimki dile geliyo ilgilenene kadar susmuyobirde isimi yaparken arada oyniyim onla diyom ama kabul etmio hanfendi bi tek benle oynican diyo
Lan gelin suraya birlikte kg verelimmmm