Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ben burdayım kuzular mırak etmeyın..
hayat cok gergın bu aralar..sureklı yanlış anlasılıyorum;hadı hayırlısı..

ben burdayım kuzular mırak etmeyın..
hayat cok gergın bu aralar..sureklı yanlış anlasılıyorum;hadı hayırlısı..

takma kafana sen dikkatli davraniyim yanlis anlasilmiyim dedikce daha cok yanlis anlarlar o yuzden takma rahat ol herkes anlamak istedigi gibi anlasin

amaaaan anlatıp canımı sıkmak ıstemıyorum ama anlatım..

gecen kaynanamdayız faldan anlamıyoz ama yınede fıncanları ters cevırdık..
aldı elıne benım fıncanı;dedı burda uzuuun boylu bı hayvan var..
bende dedım kocamdır o (gülerek) uzun boylu benzetmesını yaptığı ıcın oyle dedım..1.86 boy var cunku..
dedıkı bana gülerek kız sen benım oğluma hayvan mı dıyorsun yanı..cadılık yapma..
herneyse güldük ettık..bu fıncanları ıcerı götürdü,ben cocugu uyuturken geldı aglıyarak..
sen sımdı benım oğluma neden hayvan dedın?
o sana hayvanlık ne yaptı?
yedıgın onunde yemedıgın arkanda!
ben sok oldum..dumur oldum ne dıyo bu dıye..
anne dedım esprı yaptım ya,ben hayvan kısmını degıl,uzun boylu kısmını benzeterek kocamı soyledım..
yook dıye bak senınde cocugun var..ona bırı bıse dese,sen uzulmezmısın..
uzulurum ama senın bahsettıgın kışı benımde kocam..ben ona neden hayvan dıyımkı..
lütfen saçmalama dedım..bı yandan da sessız konusuyorumkı çocuk uyanmasın kucağımda..
mecbur kısa kestım..
buda sonradan duzeldı..ama benım ıcım ıcımı yıyor,acaba tekrardan konuyu açsam mı dıye..
nıye yanlış anladın benı dıye..
neyse sustum açmadım..aksam eve dönerken kocama anlatsam mı anlatmasam mı kısmında kararsız kaldım..
ıcımdekı ses anlatma desede,anlattım..

bı fırçada ondan yedım..bu aralar okadar vukuatım varmıskı,kotu nıyetlı soylemedıgım seyler dahı kotu anlaşılıyormuş..
ordan gırdı,eltımın yüzüne bakmamdan cıktı..
annemden gırdı,ınsanların benı ne kadar soğuk bulduğundan cıktı..
hayatımın en kotu gununu yasadım yanı anlıyacagınız..
oyuzden daha kimseye esprı mesprı yapmam..

ne dıyım bılmıyorum aha anlattım..

ohoooo sızde gelcenızde bende görcem...

sabahın köründe kalktık kızın pastasını sıparıs vermeye..
bu pazar doğum gunusu olcak..
ev temizlemekten bı hal oldum..

aha buda sectıgımız pasta

nehir yazanı olcak tabiiii
oooff bı atlatsak su pazarı..düşünmekten yoruldum,okadar ınsanı nasıl agarlıyacam dıye..

ölü toprağı serpılmıs buraya..yasayan tek canlı benım..
doğum günüde bıttı..sız hala yoksunuz

ne dıyecektım ben yaa,unuttum:44::44:

Millanim gec oldu ana okudum. Kaynana iste ne diyebilirim ki. İnşallah esinle araniz duzelmustir.

Kuz padtadi nekaaaa guzell maşallah nehireee. İnşallah bizde goruruz dogum günlerini. Buyudukce zorlasio benim durumum. Ilgi istiolar surekli. Uyanikken sevcen yoksa muzmizlarrr. Bu arada ada benim kaynana halagelmediii ))

kocamla küsmedık ama aramıza o günlerde soğukluk gırdı zaman zaman..
kocam oyle kın tutmaz,hemen unutur..
ama ben kafaya taktım..bellı etmesemde taktım..

benımde nehırle ısım cok zor..şu egıtıcı oyuncaklardan almam lazım..
çocuk bı seylerle ugrasmak ıstıyor,bulamayınca bana sarıyor..

dıyoz ya kızım bızım kaynanalar lohusalı..aman gelmesın,keşke benımkıde küsse de gelmese..

Sende kin tutma bende surekli esimle dalasiom bu aralar napim can sikintisi
Al canim bir muddet idare eder o oyuncaklar.

Ya benik oglanlar anakucaginda uyumaya bayiliyor deliksiz uyuyor ama yatagina yatinca uyaniolar. Gecede orda yatirioz ev tipi olan modellerinden sallanan oyuncakli olandan. Bir zarari olur mu acaba yaa?

ne bılım onlar ıcın anne karnındakı pozısyonu sağlıyor dıye bebekler rahat edıyor dıyorlar..
sen yınede araştır,bellerıne bıse olurmu dıye..

gec oldu ama nice senelere saglikla huzurla nehircigime.....
bitmez bunlarin ki lohusaliktan degil millan menepozdan
pastada cok guzelmis tam seyirlik
herkes facede o yuzden yanlis kaldin sen burda bende anca bak cik yapa biliyom cunki gun icinde tek firsat buldugum vakitte kosu bandia kosuyom fazla kilolarla savasiyioz anlicagin...
bu arada hamilelik oncesi tum kiyatfetlerim oluyo hatta bol gelenler bile var ama gogusten olmuyolar ne edim ben bu gogusleri yaff

bizde ayni durum ilgilenmedikmi bizimki dile geliyo ilgilenene kadar susmuyobirde isimi yaparken arada oyniyim onla diyom ama kabul etmio hanfendi bi tek benle oynican diyo

millan doğum günü kutlu olsun nehir kızımızın :) bebeler büyüdü artık kuzey bile 13 aylık oldu.inşallah kayınvalide ile sorunlar çözülür.sende teksin ya hiç yoktan yanına yoldaş.ben bana ne yaparlarsa yapsınlar hep aradım.heleki kuzey olduktan sonra.onu gördükçe içime sokmak istiyorum ya dedim hep kayınvalidem de eşimi böyle seviyodur , aman gönlünü kırmayayım.inan ki daha iyiyiz zaten görümcemler,kayınpeder,kayınvalide hepsi eşi bulunmaz allaha şükür hiç kavga edipde kalp kırmadık.mayısta 1 hafta iznim var Ordu'ya köyüme gidicem kayınvalidemede uçak bileti aldım değişiklik olsun diye. biraz da böyle dene canım belki eşinde değişir.oyuncak konusu içinde evde yoksa bondigo aktivite masası var bizde kuzeye alalı 5 ay oldu hala oynuyo o tarz birşey bak.

canım onların belinin de rahat etmesi lazım orda tam düz durmuyo.ve mutlaka yataklarına alıştır.büyüyecekler çünkü ordan kayarlar düşerler allah korusun.kuzey 4 aylıkken belini kaldıra kaldıra iniyodu o yüzden çok tutmadım hep beşiğinde uyuttum.yüz üstü yatmaya oldum olası bayılıyo daha uzun uyurdu.hala da yüz üstü dönüp uyuyo.hiç öyle yatırıp uyuttun mu ? bide onlar uyurken bile sağa sola dönemedikleri için arada yan çevir arkasına yastık koy destekle düşün ki hep aynı şekilde yattığını tutuluyo insan

allah sabır versın valla ben artık ögrendım,kımseyle sakalasmıcam..
yapmacık olacam..kocama bıle anasını savunacam..
cunku artık her hareketımde art nıyet aranıyor..
yada susacam..amaaaan suan oklar bende ama bu günlerde geçecek..

kaynanam kocamı sevmıyor,ıcten sevmedıgını kocam bıle yüzüne vuruyor onun..
dıger oğlunu sevıyor,kucuklukten berı evlat ayırırmı yapmış bı ınsan..
ben bunları nerden bılcem..kocam sureklı anlatıyor,annesının yüzüne vuruyor..
sımdı oğluna saka yaptırmıyor,gördunmu sen:S
onun oglu benım kocam..kızımın babası..
ben kocama laf edermıyım,ettırırmıyım..
neyse yaa,kadını sevmıyordum,sımdı bın kat daha sevmıyorum..
sadece muş gıbı yapacam,kı herseyım batmasın..

sagolun kızlar allah hepınızın evlatlarına nıce doğum gunlerı nasıp etsın..
doğru soyledın bak,menapozdan bunlar hep
göguslerın suan doludur senın oyuzden hala buyuktur..zamanla onlarda söner merak etme..
fazla kılonda kalmamış neyiyle savasıyon..
ama ınsan verdıkce veresı geliyor..
ben sımdı kafaya koydum,yaza kadar daha da zayıflıcam..
55-52 olmak ıstıyorum..
ama hennuz dıyete başlamadım..
su adetım bıtsın baslıcam yıne..
bu saatten sonra kılo vermemde zor olcak cunku bundan sonrası yerlesık kılolarım ama verecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…