Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yağmurcum face deyiz genelde, kendimize bi de grup kurduk
ordan haberleşmek daha kolay geliyor ama buranın yeri de bambaşka
face açarsan yaz mutlaka orda da görüşelim :)
var mı bulantıların falan nasıl gidiyo hamilelik

Topigimiz iyuce sessizlesmissd özledim burayi. Millan balım merak ediyoruz seniii

kızlaaaaaaaar nerelerdesiniz kimseler yok artık eskiden ne güzel herkes buralarda olurdu

doğuran köşeye çekildi canım :) ne ara büyüdüler hayret ediyorum.Kuzey cuma günü 1 yaşına giriyo cumartesi doğum günü partisi yapıyorum.seray belki gelebilir berke iyi olursa.kıyamam yavrum hasta ne zamandır.darısı başına canım sağlıcakla doğur büyüt inşallah kuzunu

selam gislar
yine ben ve eylul varis
diger kislar yuk
nerdesiniz millet....

Millet küsmüş muzmuttt :))))

ya bnm internet kötü. ortak kullanıoz oyüzden bağlanmak zor oluyo. yoksa açtıkça kontrol ediyom bende. millan nerdeyse 1 aydır yok nerelerdeki bu kız.

yagmur buralardayız biz sorun oldukça yaz sen cevaplarız inşallah. faceye gelsene daha aktif orası.
ama ben burayı daha çok seviyom gerçi facedede daha kolay oluyo birde rahat oluyo bizden başkası okumuyo ya orda o açıdan :)

slm kızlar ben de kayıplara karıstım farkındayım ama kursa fln gittim oyuzden pek giremedim.
tatilde bi gelip göreyim sizi dedim :)
nasılsınız bakalım eslem nasıl bebekleri iyimi
güzel gelişmeler varmı ?

selam canlar ARADA gelip okuyorum ama yazamıyorum.. işte eve gelince hooop yatıtyorum aklım fikrim uyku valla... son günlarde o kadar üşengecim ki okusam bile giriş yapıp yazmayı canım istemiyor son iki haftadır mide bulantılarım çok arttı... son gittiğim de 2 hafta önce 9+4 günlüktü bebişim... zaten her gittiğimde hsapladığımdan daha farklı oluyor haftam nedense cumartesi ya da pazartesi tekrar kontrole gitcem sanırım 2 li tarama yapılacak bu gitmemde.. inşallah herşey yolundadır.. bazen gerçekten çok korkuyorum hamilemiyim değilmiyim, bebeğim iyi mi gelişiyor mu anlayamıyorum.. henüz karnım hiç büyümedi.. çok az bi şişkinliğim var o kadar.. çok mu evham yapıyorum sizce normal mi herşey yaaa :26:

bu günlerde bi dee öğrenim kredisi borcum yüzünden haciz yedim. banka vergi dairesi arasında uğraşmaktan helak oldum bu devlet var ya kasıkla verip kepçeyle alıyor süründürmesi prosedürürle uğraşman da cabası eşimde yok yanımda kaç haftadır.. kayınpeder hasta.. eşim 3 gün onun yanındda hastanede 4 gün beni yanımda... öyle stres sıkıntı yanlızlık geçiyor günlerim...
kısa bi özet yazim dedim ama çok yazdım galiba benden haberler böleeee işte... yazarım yine size hepiniz öpüldünüz

Canim emin ol senden bin beterdim evham konusunda. Gelisiyordur merak etme dua et bolbol. Hapsyrsam bisey mi oldu diodum. Mide bulantin konusunda ayva ye bwnim son zamanlarimda midem yaniodu ve bulaniodu ayva yedigimde geciodu. Canim gel taz aklimuz sende optummm

günaydın kızlar..
vaayy yokluğumu farketmıssınız,canlarım benım
evde net yoktu gelemedim hıc..
gecmısı nasıl okuyacam dıye düşünüyordum..
1 ayda 5-6 sayfa yazmış olmanız ne hooşşş

bu arada nehır 15 gundur yuruyor,hatta koşuyor
neyse ben bı dolaniiim sıtede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…