Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar uzun zamandır giremiyorum... sonunda hiç beklemediğim bi anda olduuuuu :) yine adet gecikmesi diye doktora gittim ve hamile olduumu öğrendim ilk gitmemde keseyi ikinci gitmemde çok şükür bebeğimin pıt pıt kalp atışını duydum .d şükürler olsun rabbime şu an 7 haftalık hamileyim allah herkese nasip etsin inşallah... çok vaktim yok kim napıyor nasıl bilmiyorum ama sanırım sadece ben değil bi çok kişi uğramıyor artık topiğimize neyse görüşmek üzere arada gelicem yine allaha emanet olun hepiniz

Yagmur sukurler olsun cook sevindim tatlimmm. Harika bir haberrrr. Seni cook merak ediyorduk tatlimmmmm cook sevindum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Ben kızlara haber vercemmmmmmn

yağmur bitanem gözün aydın gerçekten çok sevindim :) senin için hafiyelik yaptım resmen uzun zamandır haber almayınca.face ine baktım arkadaşının birine yağmurdan haber alamıyoruz diye mesaj attım daha neler neler.ve her girişimde yağmur nerdesin dedim şükür geldin.topiğe arada giriyoruz ama gel sen mutlaka giren olur.özledim kuzum ne yapıyon niye hiç girmedin face gir bak mesajlarına.anlat biraz kuzum ya bebek heyecanı nasıl gidiyo eşin nasıl karşıladı çalışıyomusun.özelden telefonumu mesaj atıyorum eğer mesaj hakkın varsa mesaj at

Yagmur sukurler olsun cook sevindim tatlimmm. Harika bir haberrrr. Seni cook merak ediyorduk tatlimmmmm cook sevindum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Ben kızlara haber vercemmmmmmn

eylülcüm hakikatten burayı çok boşladık arada giricem artık bende.telefonumu değiştirdim akıllı telefonum var artık yazabilirim buraya :)

işte bu yaaaa işte buuuu
gözün aydın yağmurcum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ne face de ne burda yoksun uzun zamandır seni sorup duruyoruz birbirimize
arada yaz lütfen ve minik bebişe bizim için iyi bak annesi

Telden girmek ne zormus:))
Yagmur tebrik ederim kuzum,saglikls sihhatle gelsin bebisin..insallah ugurlu gelir,pespese haberler aliriz:)))
Bi de telden kolayca girmenin yolu varsa bilen anlatsin:)

Telden girmek ne zormus ya,topikimizi bulana kadar gobegim catladi )))
Yagmurum tebrikler kuzum,saglikla sihhatle al kucagina,ugurlu gelsin ayagin pespese sisirelim göbekleri:))
Telden girmenin kolay yolunu bir hanim kizimiz anlatsin)

Telden girmek ne zormus ya,topikimizi bulana kadar gobegim catladi )))
Yagmurum tebrikler kuzum,saglikla sihhatle al kucagina,ugurlu gelsin ayagin pespese sisirelim göbekleri:))
Telden girmenin kolay yolunu bir hanim kizimiz anlatsin)

yağmur hoşgeldin çok güzel haberlerle geldin. Sen gel arada yaz habersiz bırakma bizi. Facede gir ordanda görüşelim.

Ecemcim ben googla yazıyom kıskananlar çatlasın topiği diye öyle giriyom. okumak kolayda yazma kısmı zor oluyo hakkaten. öle işte ders çalışmam lazım bnm

yine ben ve elul burdayuk hicc sasirmadim
yagmur cok sevindim allah saglikla dogurmAYI buyutmeyide nasip etsin insallah ....
eylul ben bi taneyle zor vakit buluyom sen nasil vakit buluyonda giriyon bence diger bacilar sana bakip ornek almali gelmek isteyince bahanesi yok..

:))) kiz uyuyunca evi topluyom sonra uyaniolar tekrar uyuyunca telden giriom zaten bakiom gelen olmussa yazıp cikiom :)

bende bi selam verem bari :) yağmura hala seviniyorum sevincim bitmedi geç geldi güzel geldi.inşallah aynı şekilde özge,ecem,gülgüzeli,angel dan da güzel haberler alırız.rabbim sizi evlat hasretiyle sınamasın inşallah

şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... hepinizi çok merak ediyorum ve çok özledim canlarım.. tek tek yazmak istiyorum..

teşekkür ederim eylülüm.. uzun zamandır giremedim kk ne... hasret kaldım sizlere.. kimseleer kalmamış artık ben düşünmüştüm ki bizim taze annişler toplaşmış bebeişlerini anlatıyorlardır ama kimse fırsat bulamıyor anlaşılan yazmaya :) senin kuzucuklar nasıl.. kucağına almışın çok şükür allah analı babalı büyütsün bitanem bu arada isimlerini ne koydunuz kuzucukların ? rabbim hayırlı güzel ömürler verir inşallah onlara

sağol mimozam bizde çok sevindik valla.. hiç beklemediğim bi zamanda geldi bebişim rabbime binlerce şükür bu kadar merak edeceğinizi düşünemedim kuzum kusura bakma.. ama inan şu an çok mutlu oldum sevildiğini düşünüldüğünü, merak edildiğini bilmek çok güzel bitanem iyi ki varsınız face hesabı çaldırdım ben hiç bi şekilde giremiyorum faceee.. ama en yakın zamanda sinin için yeni bi face edinicem..ilk bebişimizi öğrendiğimizde çok komikti.. eşimde bende şaşkın şaşkın bir saat bi çişin başında bekledik üç farklı test yaptık yine de doktora gidip kesemizi görene kadar inanamadık sonrada kalp atışlarını duyduk o anı zaten anlatamadım mutluluktan ağladık resmen...rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguları
şu an çalışıyorum bebeğim.. ama maalesef eşim issiz.. üstelik kayınpeder de rahatsız günlerdir hastanede eşim onun başında ama yinede çok şükür herşeyde vardır bi hayır.. yine de mutluyuz çok şükür bu bebek işi bana ayrı bi umut verdi.. kuzum benimle olsun da ben başka hiç bişey istemiyorum.. rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı büyütmeyi de nasip eder..

sen neler yapıyorsun ? çalışıyor musun ? bebeğin nasıl ? büyüdü mü ? nasıl gidiyor hayat inşallah herşey yolundadır hayatım...seviyom seniii

saol merys cim.. amin inşallah kuzum.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. geçmişi okumaya hala fırsatım olmadı dönüp okumaya çalışıcam işe gidene kadar şimdi... sen neler yapıyorsun siz nasılsınız bakimmmm

Telden girmek ne zormus:))
Yagmur tebrik ederim kuzum,saglikls sihhatle gelsin bebisin..insallah ugurlu gelir,pespese haberler aliriz:)))
Bi de telden kolayca girmenin yolu varsa bilen anlatsin:)
teşekkür ederim ecemciiiiim inşallah peşpeşe gelir sizin de güzel haberleriniz rabbim en yakın zamanda sana da nasip eder inşallah kuzum telefondan girmek zor gerçekten özellikle yazmak şu an telden laptopa bağlandım yazıyorum bende

yağmur hoşgeldin çok güzel haberlerle geldin. Sen gel arada yaz habersiz bırakma bizi. Facede gir ordanda görüşelim.
hoşbuldum canım... çok şükür güzel haberler aldım sen nasılsın bebeğim daha doğrusu siz nasılsınız anlatın biraz.. herkes bana kısa bi özet geçse ne güzel olacak aslında
soğol muzmutcum amin inşallah bebeeem senin kuzucuk nasıl adı ne ? büyüdü mü biraz... rabbim sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah kuzucuklarımıza

bu arada özge,gülgüzeli,angel, millan,sumisali,lilyum,eslem nerelerde onlarda iyidirler inşallahh... benden şimdilik bu kadar kızlar arada gelicem yine inşallah AEO

Son düzenleme:
sağol yağmurcum bende seni seviyorum bitanem.kuzey büyüdü iyice yürümeye başladı artık haftaya doğum günü var bir yaşını kutlucaz özenle :) bu da dün çekilmiş resmi :) allah sana da böyle büyütmeyi nasip etsin canım.hepinizi özlüyorum çok

uuuuuuuyyyy yirim ben bunu yiriiiiiiiiiiiiiiiiiim ne kadar büyümüş ne kadar yakışıklı olmuş maşallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah allah nazarlardan saklasın nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara inşallah canım

sağol teyzesi darısı başına inşallah :) herşey doğana kadar bi doğdumu zaman akıyo hangi ara bir yaşına geldi anlamadım bile :) kırkına kadar gün sayılıyo sonra ay sayıyon geçiyo zaman :)

Yagmurum facede konusuyoruz. Sende gel.
Teyzesi isimlerini yagiz ve cinar koyduk.
Senu gercekten merak ettik canimmm. Ozletme kendiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…