• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ilk gunler bende senin gibiydim eylul :1:
simdi daha duzene girdi gibi 12 gibi yiyip yatiyo 3 bucukta o uyanmasada ben uyanip yediriyom sabah yedi gibi birde gitgide duzene gircek merak etme yan yatir uyurken allahin izniyle bisicik olmas kusarlar diye korkma geceler uzun ben aksam da sekerleme yapiyom o uyurken oda iyi oluyo
bizim tek derdimiz olclu mama vermek zorunda olmak doymuyo cogu zaman baska seylerle avutmak zorundayiz suncacik cocugu neyle avutacaksak karni toksa benim kuzum uysal masallah :1:kendim nazar degdircem simdi :1:

Benimkilerde ole aslında 1 de yediriyom 3 gibi kalkiolar sonra uyumuuolarrrr :))) 4-5 gibi anca uyuyolar o düzene girdimi tamam zaten :) saka maka benimde hamilelik takvimim bitti haa ;)

Offff yaaa hala kac kilo oldugumu bilmiyorum :( disari ciktigim ilk firsatta tartilicam yada eve bir baskül siparişi vereyim en iyisi :))

selam bacilar:16:
topik issiz kalmis bizim kontroller felan kosusturma firsatim olmuyo bi kizimla evimizde rahat edemedik bide her pazartesi kizimdan biz kan aliyoz tahlile yolluyos garibim oda alisti her biras seven igneyi batiriyo onumuzdeki uc gun chirismis mi ne tatili odun evde olcak oyle iste bu senden kar gelmedi bi turlu gunesli hala niyeki
millanda yine ban yemis
kanamam bitti gibi lekelenmeydi son 15 gundur dunden beri akintimda normal gibi kirkimi bekliyimmi yoksa namaza baslimmi
bu eksina ne zaman baslana biliniyo acep ??

selam bacilar:16:
topik issiz kalmis bizim kontroller felan kosusturma firsatim olmuyo bi kizimla evimizde rahat edemedik bide her pazartesi kizimdan biz kan aliyoz tahlile yolluyos garibim oda alisti her biras seven igneyi batiriyo onumuzdeki uc gun chirismis mi ne tatili odun evde olcak oyle iste bu senden kar gelmedi bi turlu gunesli hala niyeki
millanda yine ban yemis
kanamam bitti gibi lekelenmeydi son 15 gundur dunden beri akintimda normal gibi kirkimi bekliyimmi yoksa namaza baslimmi
bu eksina ne zaman baslana biliniyo acep ??

cevap yazmaya calışırken bğendim yanlışlıkla neyini acaba :D kız soru sormuş ben beğeniyorum :D
Neyse bence 15 gündür bişi yoksa namaza başla artık. Sonuçta sınır 40 gün. Öncede bitebilir. Bnmki bayağı uzun sürmüştü 40ı bile geçtiydi. O yüzden ekşını bilemiyorum canım. bence bekleyin biraz daha, nekadar kaldıki 40a?

buarada millan nerelere gittin nereye kayboldun?
Bırakma bizi yaw:)
Ben pek giremedim bu sıra, yazasım gelmedi, sadece okudum çıktım. Yoksa ben topiğede aynı özeni gösteriyorum dier arkadaşlar gibi deilim :p şaka şaka. Bizim kız arada sırada izin veriyor bana :) Ama poff evdeki işler bitmiyor. Ruhum daraldı ama ev işlerindenmi yoksa genel bi ruh halimi bilmiyorum.
Millan kopda gl yavrum ya, özledik seni :)

Ben geldim. Pasalar bugun uyumuyor degisiyolar galba :)) gece uyusunlarrrrr. Bugun ikisi birden aglio ikusi birden susuuorrrr. Cinnete 5 var :()) durumun cok komik biri sayımda biri solumda anammm gozleriyle yiyorlar benu. Su yazıyı nasil yazdim bilmiom :)))

sselam bacilarr :16:
cevap yazmaya calışırken bğendim yanlışlıkla neyini acaba :D kız soru sormuş ben beğeniyorum :D
Neyse bence 15 gündür bişi yoksa namaza başla artık. Sonuçta sınır 40 gün. Öncede bitebilir. Bnmki bayağı uzun sürmüştü 40ı bile geçtiydi. O yüzden ekşını bilemiyorum canım. bence bekleyin biraz daha, nekadar kaldıki 40a?
valla dun yikandim basladim gelen giden yok nasilsa zombilikten insanliga gecmis gibiyim :52:

Ben geldim. Pasalar bugun uyumuyor degisiyolar galba :)) gece uyusunlarrrrr. Bugun ikisi birden aglio ikusi birden susuuorrrr. Cinnete 5 var :()) durumun cok komik biri sayımda biri solumda anammm gozleriyle yiyorlar benu. Su yazıyı nasil yazdim bilmiom :)))

allah bol bol sabir versin canim isin gircekten zor..
bende cadinin acligini unutturmakla ugrasiom bize verilen olculer disina cikamiyos oda cocuk bol bol keyfine gore yemek istio bizde saklabanliklarla unutturmaya calisiyos :1:

Millanım nerelerdesin yaw? Uğramıyomusun artık topiğe? Küstünmü yoksa kız bize? Başka başka topiklerdesin, kıskandırıyomusun bizi yoksa :D
sen yazmayınca topiğin tadı tuzu eksik kalıyo be. Kimse olmasada sen gel yaz arada.
Özledik seni :)

sselam bacilarr :16:

valla dun yikandim basladim gelen giden yok nasilsa zombilikten insanliga gecmis gibiyim :52:

allah bol bol sabir versin canim isin gircekten zor..
bende cadinin acligini unutturmakla ugrasiom bize verilen olculer disina cikamiyos oda cocuk bol bol keyfine gore yemek istio bizde saklabanliklarla unutturmaya calisiyos :1:

Canim seninde isin zor gercektten. Rabbim yavrularimizi korusun inşallah

Millanım nerelerdesin yaw? Uğramıyomusun artık topiğe? Küstünmü yoksa kız bize? Başka başka topiklerdesin, kıskandırıyomusun bizi yoksa :D
sen yazmayınca topiğin tadı tuzu eksik kalıyo be. Kimse olmasada sen gel yaz arada.
Özledik seni :)

Yok kiz o kusmez bize :)) napsin kiz topik sessuz oda teselligi baska topiklerde ariyor sonra bani yiyor :)))

Oooo topik bugunde sessiz hihihi arada giripte yazalim muzmutt burasi bizim ilk goz agrimizzz dimii :)))

Back