Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gecen gızlıden gelmıstım okumaya burayı..dımeh bıle gelmıstı..ıyıce sınırlerım bozuldu kocam nıye evde dıye

ooooooo masallah masallah ruyadayim sandim bi an hepimiz toplasmisiz bakiyom aferim kiz sizee
allah yardim etsin canim bi an dogurdum diceksin diye korktum

masallah masallah bu cimcimede cok guzel allah size bagislasin bu fistigi

cok gecmis olsun allah yar ve yardimcin olsun sifa versin insallah

eeee kizlar bizimde bugun aksam ustu konrtrolumuz var bizim cimcimeyi gorcezz insallah

gunaydın kız..nasıl bebişin..
uyuyomu?
benımkı suan yırtılıo :)

eylul sen işi bıraktın mı? calısıon mu ne ettın

30 haziranda bıraktım cNIM :d az önce sağlık ocagına gittimde site atmış beni. kan degerim düşmüş. ilactan 2 tane iç dedi. doktoruma sorup içcem o hapta kapız yapıo ya pembe bi demir hapı

gunaydın kız..nasıl bebişin..
uyuyomu?
benımkı suan yırtılıo :)

benim bebişn maşallahı var hem çok haraketli hem çok yaramaz bi o kadar tatlı :) ve gece uykusu düzenli sadece.akşam 12 gibi yatıyo sabah 11 e kadar :) iki kere uykusunda emziriyom o kadar.memeye çok inat gündüz sağıp veriyorum gece emiyo sadece.

evet bende dun gördum..kesın sumısalı ızlıodur
bende son ses muzık actım nehır uyusun dıye..
dızıyı acsam aglar yıne:S
buda bı garıp..klıp ızlıyerek uytuyacak ılla

müzik sakinleştiriyo canım.kuzey sallanmak istemiyo kucağında duracak emer pozisyonda müzik açık olacak öyle uyuyacak :)

evet bende dun gördum..kesın sumısalı ızlıodur
bende son ses muzık actım nehır uyusun dıye..
dızıyı acsam aglar yıne:S
buda bı garıp..klıp ızlıyerek uytuyacak ılla

kesin izliyordur :d senin kız işini bilio maşalah...

benımkıde dogdugundan berı gece kesıntısız uyuyor..bende uyku arası emzırıyorum gece..
aksam 9 da yatıyo..sabah 5 bucukta ayaktayız sonra gunduz 8-9 gıbı yıne yatıyo 12 de kalkıyo..bundan sonrası cıldırmakla gecıyo ıste..zaptedemıyorum gun ıcınde..hıcbıseyden memnun kalmıyo..ıkı dakkadan fazla bıseyle oynamıyo..hep baska bıseyler vercen..
sınırlenınce emmıyo..uyku bastırınca dahada sınırlenıyo yıne emmıyo..emmeden uyumuyo..zıncırleme gıdıyo bu boylegunduz sıkıntı yaratıyo yanı..ama ınatla meme dısında hıcbıse vermedım..mama falan..emzıkte emmedı..ısın kolaylasır alıstır dedıler ama ınat benımkı almıyo

Gece uyuması güzel canım maşallah... gündüz huzursuzlanıosa naz yapıodur annesine

müzik sakinleştiriyo canım.kuzey sallanmak istemiyo kucağında duracak emer pozisyonda müzik açık olacak öyle uyuyacak :)

evet zaten 3 tane uyutma seklım var..
ya emerken yorgunluktan bayılcak..
ya klıp ızlerken gıdecek..
yada kucagımda ben ayakta onu emdırerek uyuyacak..
bıde klasık kurtarıcı,battanıyede sallıyarak uyuma seklımız var
artık hangısı tutarsa onunla uyutuom

aynı sorunlar işte canım uykuya sıkışınca deliriyo iyice saldırgan oluyo ellerini ağzına sokup duruyo.kuzey 6.ayı bitiriyo 7.aya giriyo artık diş sıkıntısıda vardır mutlaka.bu aralar yuvarlanmaya başladı koyduğum yerde bulamıyorum kesinlikle.uykuda bile tur atıyo.ek gıda listemiz vardı ama anne sütü harici birşey vermedim bende.yeni başlıcam cuma kontrolü var belki çorbaya falan geçeriz

battaniye en zor olanı canım çabuk uyutuyo ama iki kişi lazım :) ben gaz sıkıntısı varken sadece öyle uyutabiliyodum.allahtan çabuk unuttu o günleri

kızlar kan oranım düşük çıkmış. kan hapıda kullanıyorum ama işe yaramamış. ac karnına içiyorum 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum. peynir falan yiyorum sıfırlıyormuş ilacı. meyve ile ye dedi doktor işe yarar dimi ya? sınıra gelmiş kanım.:18:

benımkınınde hep elı agzında..ne bulsa agzına sokmaya calısıyo..
heryer tukuruk
bızımkı yuvarlanamaya gecen ay basladı..altını bıle zor degısıyorum sureklı donme derdınde..
koltuga bırakamıyorum..hıcbıyere koyamıyorum duscek dıye..
bızım yatagın ortasına koyup uyutuyordum.10 gun once döne döne ordanda dusmeyı basardı:S
kafa mosmor gezdı 3 gun
ama nasıl içim acıdı onu yerde o sekılde görunce(
sımdı heryerı yastıkla cevreleyıp yatırıyorum..onuda kafasıyla ıtmeye calısıyor:S
en sonunda yer yatagı yapacam buna..kendı besıgınıde ıstemıyor rahat rahat dönemıyo dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…