- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.361
- 298
yazılanları okuyacam derken millanı kaçırdım ya
çok üzüldüm şimdi
yok kız benım modem arızalanmıs..net gıdıp gıdıp gelıyo..
ondan yok oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazılanları okuyacam derken millanı kaçırdım ya
çok üzüldüm şimdi
sağol tatlımkız kocam evde yoktu bugunde oyuzden geldım..gercı teyze kızı bızdeydı ondan fırsat buldukca gırebıldım..yanı henuz tam gelemedım sayılır..
ramazandan sonra kesın dönus yapcam..cunku dukkan kapalı kocam evde,bende oyuzden gıremıyorum..
gecmıs olsun ömere de sanada allah şifa versın..
bızım hastalıgımıza katlanabılıyoruzda,allah bebelerı korusun onlara bıse olmasın yaa..
benımkı tam dogum takvımımın bıtımınde dogdu..23 şubat
gercı ona kalsa kesın martta gelırdı
dedim topiğe bir bakim ne olmıuş diye geldim millan gelmiş gitmiş
merys canım çok geçmiş olsun size rabbim tez vakitte iyileşirsiniz.dikkat edin.
millancım kilo alıyom merak etme yiyorum hep ama dert etmiyom sonuçta 2 bebe var yemek lazım dimi
sağol tatlım
valla ömerin hastalığı beni daha yıpratıyo
ramazan geçsin de dön o zaman
masallah nehire bayıldım bayıldım
Rabbim nazarlardan korusun
bizimde ellerimiz hep ağızda
kaç kez üstünü değiştiriyorum bilemiyorum
bi arkadaşım yanaklarını fazla öpüyorsan o da salyanın akmasına sebep olur
bi kaç gün elleme bakalım değişecekmi dedi
salya daha azaldı ama ellerini hiç bırakmıyo paşam
Günaydın yeni kalktımyaa gece merysle yazısırken nehır emmek ıcın sınyal verdı..
gıttım yanına yatarak emzırıyorum tabı..
hergece oldugu gıbı onu emzırırken gözumu bı actım sabah olmus
hep uyuya kalıyorum cocugu emzırırken
kocam en cok bu durumdan sıkayetcı..10 bucukta cocugu emzırmeye dıye gıdıyorum
gıdış o gıdıs..adam benımle hıc yalnız kalamıyooo
bende napim sabah 5 bucukta kalkıyorum..
tabı sımdı ramazan dıye bıde gece 2 de kalkıyorum,ona sofra kuruyorum..
3de gerı yatıyorum..ekşin mekşin nerdeeeeee..
zaten dogumdan sonra bana bı ısteksızlık geldı..
ınsallah yapmayız dıye dua edıyorum
nerdeyse 10 gunde 1 yapıyoz o bıle zor gelıo
adamda bunalıma gırdı bensızlıkten
neyse ben kacıom,nehır mızırdanıyo..
yazmaya geemesemde,okumaya gelcem gızlıden..
haberınız olsun..zıyaretcılerın bırı ben olcam yaniiiiiii..
hadi hepınızı sevıyorum..kendınıze ıyı bakın..bebıslerınızede,kocalarınızada
sağol tatlımdedim topiğe bir bakim ne olmıuş diye geldim millan gelmiş gitmiş
merys canım çok geçmiş olsun size rabbim tez vakitte iyileşirsiniz.dikkat edin.
millancım kilo alıyom merak etme yiyorum hep ama dert etmiyom sonuçta 2 bebe var yemek lazım dimi
canım ailen senin bir daha üzülmemen için böle davranıyor. onlarda haklılar aslında. eşin ailenden de özürdilesin seni bir daha kırmıcagını ıspat etsin onlara. sonuçta Kuzey'inde baba sevgisine kokusuna ihtiyacı var. kocan inşallah ders almıştır.selam kızlar.ben hala kararsızlardayım.eve dönmüştüm ya bir gün kaldım babamlara gittim.annem çok kızgın hala eve dönmemi istemiyo o akşam tek kaldım dedim mecbur.sonradan geldiğini ve ben uyuyordum dedim.eşim mesaj atıyo arada herşeyi düzelteceğini ve beni ne kadar incittiğinin farkında olduğunu söyleyip özür diliyo.pek özür dileme huyu yoktur.ne yapıcam bilemiyorum kuzeyin kokusuna da hasret çünkü ha deyince göremiyo 4 gün görememişti annemdeyim ya.dün k.validemlere gittim orda gördü kuzey durdu inceledi sanki nerdesin der gibi.ne ağladı ne güldü sindi göğsüne.dayanamadım o haline.
canım ailen senin bir daha üzülmemen için böle davranıyor. onlarda haklılar aslında. eşin ailenden de özürdilesin seni bir daha kırmıcagını ıspat etsin onlara. sonuçta Kuzey'inde baba sevgisine kokusuna ihtiyacı var. kocan inşallah ders almıştır.
ailemin karşısına çıkmaya utanıyo babam da bekliyo ki gelsin bende kendi hallerine bıraktım valla.Eki Görüntüle 758826
Millan görsün görmek istiyorduanaaa resim koydum oldu :) ilk defa becerdim
Kuzey maşallah sana yerim seni kocaman olmuş annesi....
beklerler tabi sonucta seni sokakta bulmadılar üzülmene dayanamazlar. eşinde hatasını anlamış uzatmasın gelsin özürdilesin. sonucta ailen hep seninle, onlarında gönlünü alması gerekiyor.
Millan görsün görmek istiyordu
canım eylüle katılıyorumselam kızlar.ben hala kararsızlardayım.eve dönmüştüm ya bir gün kaldım babamlara gittim.annem çok kızgın hala eve dönmemi istemiyo o akşam tek kaldım dedim mecbur.sonradan geldiğini ve ben uyuyordum dedim.eşim mesaj atıyo arada herşeyi düzelteceğini ve beni ne kadar incittiğinin farkında olduğunu söyleyip özür diliyo.pek özür dileme huyu yoktur.ne yapıcam bilemiyorum kuzeyin kokusuna da hasret çünkü ha deyince göremiyo 4 gün görememişti annemdeyim ya.dün k.validemlere gittim orda gördü kuzey durdu inceledi sanki nerdesin der gibi.ne ağladı ne güldü sindi göğsüne.dayanamadım o haline.
evet canım ekle görelim minnoşumuzu... haklısın zaman geçiyor bende hamile değildim maşallah siz doğurdunuz büyüttünüz darısı bizi inşallah. sıradakiler Eslem, Sumisali,muzmut ve benben arada eklerim kolaymış böyle olduğunu bilmiyodum :) eylül zaman çabuk geçiyo ben buraya girdiğimde hamile bile değildim kuzey 6.ayı bitiriyo seninde öyle olacak bide zamanı ikiye katlayacaksın sana daha hızlı geçecek :)
canım eylüle katılıyorum
ailenin yerine kendimi koyarak şunları çıkardım canım
ailen eşinden bi çaba görmek istiyor senin ve oğlunuz için en azından
pişman olduğunu ailesine sahip çıktığını görmek ve rahatlamak istiyorlar
eşin sana karşı olumlu davranıyor ama onlar bilmiyorlar ve senin geri dönmeni bu açıdan istemiyorlar bana kalırsa
en azından eşinin biraz burnu sürtülsün, kızımızı bi daha üzmeye cesaret edemesin diye düşünüyorlardır
eşinde ailenin gönlünü en kısa zamanda almalı yoksa arada ezilen sen olacaksın
kuzeyin babaya ihtiyacı var, sen eşini seviyorsun aileni seviyorsun
onların arasında kalmak seni gerecek
eşinle konuş tatlım, çıksın ailenin karşısına
pişman olduğunu ve ailesine sahip çıkacağını onlara da anlatsın ve gönüllerini rahatlatsın
biz sırayı savdık sizde maşallah günden güne büyüyosunuzevet canım ekle görelim minnoşumuzu... haklısın zaman geçiyor bende hamile değildim maşallah siz doğurdunuz büyüttünüz darısı bizi inşallah. sıradakiler Eslem, Sumisali,muzmut ve ben