kızlar kan oranım düşük çıkmış. kan hapıda kullanıyorum ama işe yaramamış. ac karnına içiyorum 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum. peynir falan yiyorum sıfırlıyormuş ilacı. meyve ile ye dedi doktor işe yarar dimi ya? sınıra gelmiş kanım.:18:
yukselir inş canım ilactan sonra kalsiyum ürünlri tuketmemen cay içmemen gerekiyo, hiç olmadı dr suruba ceviri hapı bende oyle oldu oyle sınırda gitti hatta asagıda sen daha cok dikkat et ikiz annesi:))
ayyyyyyyyy millann buyuttuk kızzzz doguramadık derken:)) benim bebiş cok zırlak ya aglayıp duruyo inan emziriyorum bende telden faceye girme durumun yok mu fotolarımız var
benımkınınde hep elı agzında..ne bulsa agzına sokmaya calısıyo..
heryer tukuruk
bızımkı yuvarlanamaya gecen ay basladı..altını bıle zor degısıyorum sureklı donme derdınde..
koltuga bırakamıyorum..hıcbıyere koyamıyorum duscek dıye..
bızım yatagın ortasına koyup uyutuyordum.10 gun once döne döne ordanda dusmeyı basardı:S
kafa mosmor gezdı 3 gun
ama nasıl içim acıdı onu yerde o sekılde görunce(
sımdı heryerı yastıkla cevreleyıp yatırıyorum..onuda kafasıyla ıtmeye calısıyor:S
en sonunda yer yatagı yapacam buna..kendı besıgınıde ıstemıyor rahat rahat dönemıyo dıye.
kendı telımden gıremıyorum..en son dogurma donemımde kendı telımden nete gırmıstım..
faturaya ınanılmaz bısekılde yansımıstı..kocam dedı sen ne yapıyon nette:S
wuy bı dahada gırmem dedım..onun telınden beleş gırılıyo ama hep onun facesı acık,kapatıp benımkını acarsam yakalar bı sekılde..
oyuzden ben hiç o toplara girmiyorum:S
facesız gunler benı bekler yaniiiiiiiiiii
kımsenın bebesını göremıcem
yukselir inş canım ilactan sonra kalsiyum ürünlri tuketmemen cay içmemen gerekiyo, hiç olmadı dr suruba ceviri hapı bende oyle oldu oyle sınırda gitti hatta asagıda sen daha cok dikkat et ikiz annesi:))
ayyyyyyyyy millann buyuttuk kızzzz doguramadık derken:)) benim bebiş cok zırlak ya aglayıp duruyo inan emziriyorum bende telden faceye girme durumun yok mu fotolarımız var
benımkınınde hep elı agzında..ne bulsa agzına sokmaya calısıyo..
heryer tukuruk
bızımkı yuvarlanamaya gecen ay basladı..altını bıle zor degısıyorum sureklı donme derdınde..
koltuga bırakamıyorum..hıcbıyere koyamıyorum duscek dıye..
bızım yatagın ortasına koyup uyutuyordum.10 gun once döne döne ordanda dusmeyı basardı:S
kafa mosmor gezdı 3 gun
ama nasıl içim acıdı onu yerde o sekılde görunce(
sımdı heryerı yastıkla cevreleyıp yatırıyorum..onuda kafasıyla ıtmeye calısıyor:S
en sonunda yer yatagı yapacam buna..kendı besıgınıde ıstemıyor rahat rahat dönemıyo dıye.
millan face e girince adres kayıtlı kalıyoya tekrar girerken boş tıkla görünen adresin üstüne mause la gel delete tuşuna baş siliniyo.daha önce kayıtlı adresler varmı onuda görebiliyon silinmediyse :)
millan şuan makarna yiyorum ve ne zaman yesem aklıma sen geliyorsun
nıye gıııııı??? ben cok mu yıyodum makarnayı
gercı ben herseyı cok yıyodum..
haa bıde kahvaltı olarak kendıme makarna yapıyodum hatırladım
ye kızım yee..dişini sıkınca verıosun kıloyu nasılsa..
ayyyy yoooook kocamın facesı sılınmıyo lısteden bı turlu:S
gıcık oldum..o sılınmıyosa benım yazdıgım adreste lısteye eklencek..
hanı teyzemın kızının adresı falan desem yemez..cunku adreste vodkanın ısmı var:S
sagolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için
bende bugun baska bi doktorla görüştüm ordaki hastanede de ultrasonla baktı ve oda ameliyt olman lazım dedi..yarın sabah gidecegim kızlar ameliyeta.. Allaha emanet olun
bende bugun baska bi doktorla görüştüm ordaki hastanede de ultrasonla baktı ve oda ameliyt olman lazım dedi..yarın sabah gidecegim kızlar ameliyeta.. Allaha emanet olun
kız 59la hamile kaldım şuan 4 aylık oldum 63.700 gr olmuşumkiloyu verirm ya dert etmiom hehehehhu şuan kendimi duba gibi hissediom ama neyse... ömrümde ilk defa böle kilo aldım
aman eslem dikkat etSlm kışlar nabersiniz bakalım ?
Bende durumlar pek iyi değildi..az daha doğuruodum haberiniz yok :18:
Geçen eylülle konuştuğumuzun gecesi acilden hastaneye gittim benim bu kasılmalar falan artınca..bi de işiin garibi sürekli sanki idrar kaçırıyomuşum gibi altım ıslaniodu acaba dedim suyum falan geliyor olmasn diye işkillendim gece kalktık gittik bizim doktor nöbetçiydi bilerek geceden gittik...
Sonra ilk defa nst ye bağladılar beni..sonuçlara göre sancım çıkıyor..doktor bi de ultrasonda bakalım bebeklere dedi..sonra suyunda azalma var dedi.. bende dedim zaten sürekli çamaşırımda ıslaklık hissediyorum..doktor da dedi test yapalım bakalım o gelen su bebeklerin suyumu diye..sonra alttan yapılan bi testle pozitif çıktı yani bebeklerin suyuymuş..suyum gelmeye başlamış..
Doktor dedi ne zamandır beri böylesin ..dedim o ıslaklık bi haftadır var ama kasılma,ağrı 7.aya girdiğimizden beri var son zamnlarda daha çok sıklaştı ..tabi kızdı bana nasıl daha önce gelmezsin dedi ..
Herneyse hemen yatış yapıldı tabi..serumlar,ciğer geliştirici iğneler,kan idrar tahlilleri,sürekli nst..vs iki gün hastanede kaldım..Doktor dedi eğer 8 aylık olsaydın alıcaktm bebekleri ama 7 aylık daha çok küçükler..hastanede uzun bi süre kalabilirsn haberin olsun dedi..yani 8.ayı doldurana kadar orda kalıcaktım..eve gidip eşya falan almama bile izin vermedi..
Sonra bu sabah iki günün raporlarıyla çok şükür (dua üstüne duayla) bebeklerin durumu çok iyi olduğu için ve herhangi bişeyde bi sıkıntı olmadığı için taburcu olmama izin verdi..ama bol su ve istirahat dedi kesinlikle hiç kalkmicaksın diye bastırarak..
Nasıl sevindim anlatamam..hamileliğimde imtihan üstüne imtihan elhamdülillah..evi öylece bırakıp çıkmıştım bi küçük çantayla o da kimliğim ve telefonum var içinde..ama gittiğmde iki ihtimal vardı ya doğurtucaktı beni bebeklerde bi sıkıntı çıksaydı ya da bi ay orda kalcaktım..çok şükür bu da geçti..
Bi de ev taşıncak diye karman çorman aklım evde heryer her yerde...hurçlar,kutular..ben olmadan kim ne bilcek neyi nasıl yapacağını..kabus gibiydi geçti çok şükür ..ama delik deşik oldum iğnelerden tabi..alttan suyuma baktıklarında da çok cnm acımıştı..ama bebişlerim iyi olsunda herşeye dayananrm napim kolay bulmadım onları..
Bu arada bizim ikinci bebiş yine göstermedi teyzeleri ..nasıl bi inat ben anlamadım şaka maka doğumda öğrenicez cinsiyeti..doktor suyum az olduğu için net değil hiç bişe gözükmüyor dedi..haftaya bi daha randevum var ayrıntılı ultrasona giricem yine bakalım artık..
Neyse benm şimdi çıkmam lazım.. uzanıcam yine kasılmalarım başladı..hadi Allaha emanet olun kızlar dualarımdasınız..Sizde beni unutmayın..
ayy yerim ben bunu maşallah barekallah kızamaaaann yayınlıyorum noolcakEki Görüntüle 757103 Eki Görüntüle 757104 Eki Görüntüle 757105
ilk ikisinde 3bucuk aylıkkenkı halı..
sonuncusunda 2 bucuk aylık..
zaten suanda da 4 bucuk aylık olduk..
gözlerımız hala mavi..bazen mavı yesıl karısımı oluyor..
ve babanesıyle kocama benzıyor..
sadece burnu ben
tipte aynı erkek cocugu,kızla hıc alakamız yok
ve de cok kuduruk bıseyız..yerımızde duramıyoruz..
döne döne bı hal oluyoruz..yakında emeklıcek..ıkı ayak ustunde popoyu kaldırıp duruyor.
kendını ıtıklıyor..ve dıslerı cok kasınıyor..elı hep agzında..
hala emıyor falan fılan..
benımse saclarım cok dokuluyor 1 aydır..
kel kalcam herhalde
canım benim çok geçmiş olsunbenimde su son on gündür mideme dogru vuran bi dayanılmaz agrı vardı doktora gittim ve safra kesesinin içinin taş dolu oldugunu söyledi ameliyat dedi..yarın baska bi doktora daha gidecegim oda ameliyat derse orada olurum heralde yarın veya persembe günü ameliyat olabilirim dualarınızı bekliyorum arkadaslar
ne güzel özetlemişsin ecem :))arada bir uğrayıp kaçıyoz canım..biz faceten ekleştik ya oradan mesajlaşıyoruz hep beraber..o yüzden burası biraz öksüz kaldı
eylül gelene kadar ben söyleyeyim,eylül topiğimizin erkek sayısını bir anda yükselişe sokaraktan 2 erkek anası olarak yoluna devam ediyor...
yine bir ikiz anası olan eslem bir bebesinin kız olduğunu öğrendi,fakat doğuracak zamanı geldi diğer bebe göstermiyor..doğum da öğrenicez inşallah elliriyle şeyini kapatmmazsa:))
su misali de her ne kadar kız istese de oğluşla devam ediyor
muzmuş ise dünyanın teeeee öbür tarafında kızıyla topiğimize can veren anaçlardan
öske ipragaz yapıcak ağıstosta
ben de süper gecikmiş bir regl,ama negatif sonuçla beklemedeyim
ben ömer hasta diye girmedim bugün canımmuhtesem 3luyle de bebıslerın gelısımını paylasmak ıstıyodum ben yaa..herseyden eksık kaldım((
kımsenın bebısını goremedım(
burayada gelın daaa..hep facede olmayın..
anam birden ne oluyo dedim
millanın geldiği belli olmuş valla
çok özledik çok merak ettik canım
iki gündür ben hastaydım
faranjit olmuştum
yatak döşek yattım yani
bugün de ömer cihad hasta oldu
ateş 39,5 larda geziyor((
dr a gittik idrarda enfeksiyon varsa iğneye geçecez dedi
Allahtan enfeksiyon azmış
dua edin kızlar ne olur(( ondan çok benim canım yanıyo
aman eslem dikkat et
bi an doğurdum diyeceksin diye ödüm koptu
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım
aman yat dinlen istirahat et
sonrasında hızzlı günler seni bekliyor
ayy yerim ben bunu maşallah barekallah kız
şubatın kaçında doğum yapmıştın millan
biz 25 şubatız sagoyla :)
adenle ömer cihad aynı gün doğdu
canım benim çok geçmiş olsun
yarın ameliyat olacakmışsın galiba
en iyi kurtuluş ameliyat
safra kesesi çekilir dert değil
sancıyla falan karşılaştırıyorum da , safra kesesi on basar o ağrıya
ben oldum kurtuldum, Rabbim sana da acil şifalar versin tatlım
hamilelikten önce ameliyat olman da ayrı bi rahmet valla
ne güzel özetlemişsin ecem :))
bayıldım tek kelimeyle
ben ömer hasta diye girmedim bugün canım
sen geldiysen toik baya hareketlenir zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?