Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yukselir inş canım ilactan sonra kalsiyum ürünlri tuketmemen cay içmemen gerekiyo, hiç olmadı dr suruba ceviri hapı bende oyle oldu oyle sınırda gitti hatta asagıda sen daha cok dikkat et ikiz annesi:))

ayyyyyyyyy millann buyuttuk kızzzz doguramadık derken:)) benim bebiş cok zırlak ya aglayıp duruyo inan emziriyorum bende telden faceye girme durumun yok mu fotolarımız var

kendı telımden gıremıyorum..en son dogurma donemımde kendı telımden nete gırmıstım..
faturaya ınanılmaz bısekılde yansımıstı..kocam dedı sen ne yapıyon nette:S
wuy bı dahada gırmem dedım..onun telınden beleş gırılıyo ama hep onun facesı acık,kapatıp benımkını acarsam yakalar bı sekılde..
oyuzden ben hiç o toplara girmiyorum:S
facesız gunler benı bekler yaniiiiiiiiiii
kımsenın bebesını göremıcem

yer yatağı en iyisi canım :) kuzey 3 aylıktı yan dönüyodu belini kaldıra kaldıra tur atıyodu ama iki gündür çok felaket yuvarlanarak emekliyo resmen :) yerde yatıyoruz biz.ama sabaha kadar her yerden topluyorum kuzeyi :)geçmiş olsun canım.sen sakın tek bırakma yerde yatır havada sıcak zaten serin gelir güzel uyur

millan face e girince adres kayıtlı kalıyoya tekrar girerken boş tıkla görünen adresin üstüne mause la gel delete tuşuna baş siliniyo.daha önce kayıtlı adresler varmı onuda görebiliyon silinmediyse :)

evet öle ama ben 2 saat sonra kahvaltı yaptığım için peynir yedim hep. şimdi meyve yedikten sonra içecem ilacı. günde 2 defa içmeye başlıcam... bAKALIM İNŞALLAH DÜZELİr

kız millan çocuga dikkat et kıyamam bebişeeeeeeeeeeee

millan face e girince adres kayıtlı kalıyoya tekrar girerken boş tıkla görünen adresin üstüne mause la gel delete tuşuna baş siliniyo.daha önce kayıtlı adresler varmı onuda görebiliyon silinmediyse :)

du bakim bi silinio mu..sadece kocamınkı var sılınırse kendımınkını yazarım hemen

millan şuan makarna yiyorum ve ne zaman yesem aklıma sen geliyorsun

nıye gıııııı??? ben cok mu yıyodum makarnayı
gercı ben herseyı cok yıyodum..
haa bıde kahvaltı olarak kendıme makarna yapıyodum hatırladım
ye kızım yee..dişini sıkınca verıosun kıloyu nasılsa..

kız 59la hamile kaldım şuan 4 aylık oldum 63.700 gr olmuşum kiloyu verirm ya dert etmiom hehehehhu şuan kendimi duba gibi hissediom ama neyse... ömrümde ilk defa böle kilo aldım

ayyyy yoooook kocamın facesı sılınmıyo lısteden bı turlu:S
gıcık oldum..o sılınmıyosa benım yazdıgım adreste lısteye eklencek..
hanı teyzemın kızının adresı falan desem yemez..cunku adreste vodkanın ısmı var:S

google chrome dan girersen silinmez mozilla firefox ile dene bakalım onda siliniyordu. yada geçmişten çerezleri falan herseyi tıkla sil

Son düzenleme:
sagolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için
bende bugun baska bi doktorla görüştüm ordaki hastanede de ultrasonla baktı ve oda ameliyt olman lazım dedi..yarın sabah gidecegim kızlar ameliyeta.. Allaha emanet olun

canım sende Allah emanet ol. dua ederiz canım. çok dikkat et kendine

sende allaha emanet et tez vakitte sagligina kavus insallah..rabbim acil sifalar versin dualarimiz seninle..

canım çok geçmiş olsun.inşallah başarılı ve rahat bir ameliyat olur.

kız 59la hamile kaldım şuan 4 aylık oldum 63.700 gr olmuşum kiloyu verirm ya dert etmiom hehehehhu şuan kendimi duba gibi hissediom ama neyse... ömrümde ilk defa böle kilo aldım

eneeeem okadar cevap yazmısım ama ben bu yazdıgını yenı okudum
ben ılk üç ayımı 5 kılo alarak tamamlamıstım..
kalan 6 ayda da 20 kılo aldım
sen ikiz annesısın en az benım kadar alman lazım
bıde dıyolarkı cok kılo alan annelerın o yagları emzırırken bebege gecermıs..daha kolay kılo kaybı olurmus..
valla ben baskalarının yalancısıyım
eslem kac kılo aldı acaba?
kılo olayında rekor bende..benı egale etmelerı lazım ıkız annelerının..

bu arada bugun son gırısım..bakalım bıdaha ne zaman tesrıf etcem buraya..
yarın kocam eve dönüş yapıyo ya..

neyse kızlar...hıc olmadı ramazan sonrası burdayım inş..yıne görusuruk inş..
ıyı bakın bebelerınıze

anam birden ne oluyo dedim
millanın geldiği belli olmuş valla
çok özledik çok merak ettik canım

iki gündür ben hastaydım
faranjit olmuştum
yatak döşek yattım yani
bugün de ömer cihad hasta oldu
ateş 39,5 larda geziyor ((
dr a gittik idrarda enfeksiyon varsa iğneye geçecez dedi
Allahtan enfeksiyon azmış
dua edin kızlar ne olur (( ondan çok benim canım yanıyo

aman eslem dikkat et
bi an doğurdum diyeceksin diye ödüm koptu
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım
aman yat dinlen istirahat et
sonrasında hızzlı günler seni bekliyor
ayy yerim ben bunu maşallah barekallah kız
şubatın kaçında doğum yapmıştın millan
biz 25 şubatız sagoyla :)
adenle ömer cihad aynı gün doğdu
canım benim çok geçmiş olsun
yarın ameliyat olacakmışsın galiba
en iyi kurtuluş ameliyat
safra kesesi çekilir dert değil
sancıyla falan karşılaştırıyorum da , safra kesesi on basar o ağrıya
ben oldum kurtuldum, Rabbim sana da acil şifalar versin tatlım
hamilelikten önce ameliyat olman da ayrı bi rahmet valla

ne güzel özetlemişsin ecem :))
bayıldım tek kelimeyle

muhtesem 3luyle de bebıslerın gelısımını paylasmak ıstıyodum ben yaa..herseyden eksık kaldım((
kımsenın bebısını goremedım(
burayada gelın daaa..hep facede olmayın..
ben ömer hasta diye girmedim bugün canım
sen geldiysen toik baya hareketlenir zati

kız kocam evde yoktu bugunde oyuzden geldım..gercı teyze kızı bızdeydı ondan fırsat buldukca gırebıldım..yanı henuz tam gelemedım sayılır..
ramazandan sonra kesın dönus yapcam..cunku dukkan kapalı kocam evde,bende oyuzden gıremıyorum..

gecmıs olsun ömere de sanada allah şifa versın..
bızım hastalıgımıza katlanabılıyoruzda,allah bebelerı korusun onlara bıse olmasın yaa..

benımkı tam dogum takvımımın bıtımınde dogdu..23 şubat
gercı ona kalsa kesın martta gelırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…