Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kimse yok ama ben yinede sorayım ortaya; dün caploonba mağazasına gittik, bebek odası için,

ben bunu beğendim. Beşik sallanan değil, 3 kademeli beşik imiş. Bu tür beşikler benim daha çok hoşuma gidiyor zaten, hani eğer park yatak almazsam böle bi beşik almayı düşünüyorum.
Takım olarak alma konusunda kararsızım.
Sadece şifonyer işimi görürmü acaba?
Bu takımın fiyatı kampanyalı olarak 1350 imiş.Sizce çokmu pahalı, değermi böle bişi almaya?
Beşiğin ölçüleri de 70x130 imiş. 3 kademeli, oyun parkı olarak kullanılıyor dedi. 3-4 yaşına kadar yatar heralde dimi?
Hadi bakalım fikir verin bana. Aslında park yatak almak en mantıklısı bende biliyorum ama gönlümden böle bi beşik ve şifonyer geçiyor

canım çok güzel bence bunu almalısın fiyatıda bana çok uygun geldi. görüntü olarakta sade ve şık. ayy çok heveslendim :)))

Seninde o günlerin yakın tatlım. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip edecek inşallah. Kaçını bekliyoruz şimdi bu ay için?
Amin canım İnşallah... iğneyi vurulduktan 12ci gün bugün:) 2 gün sonra test günüm çatlatma iğnesine göre; ama normalde 14ünde oldum geçen ayın ayy bekle bekle zaman geçmiyor. dua edermisin bana

Son düzenleme:
Amin canım İnşallah... iğneyi vurulduktan 12ci gün bugün:) 2 gün sonra test günüm çatlatma iğnesine göre; ama normalde 14ünde oldum geçen ayın ayy bekle bekle zaman geçmiyor. dua edermisin bana

Tamam tatlım ederim tabi. Zaten namazlardan sonra hep etmeye çalışıyorum. Özellikle ismine de ederim canım. Rabbim hayırlısıyla vercek inşallah bu ay. Az kalmış bak 4-5 gün. hadi bakalım inşallah

Tamam tatlım ederim tabi. Zaten namazlardan sonra hep etmeye çalışıyorum. Özellikle ismine de ederim canım. Rabbim hayırlısıyla vercek inşallah bu ay. Az kalmış bak 4-5 gün. hadi bakalım inşallah
Allah razı olsun canım. inşallah bakalımmm az kaldı ama sabredemiyorummmmm

İşyerinde oyalanmaya çalış, az kalmış okadar gün geçti, 4 günde geçer be eylülüm. Sen düşünmemeye çalış.
ahh yavrum oyalanmaya çalış dıon da benim elemanlardan biride hamile sürekli nette bebişlere bakıyor :)))) neyse hayırlısı dayanacammmmmmmmmm :)

az önce kan vermek için laboratuara gittim :) kasadaki kızlar kaydımı açmadı... bekle dediler saolsunlar tuttular beni :))))))))) yaptıramadım :)

Yarında sabret kuzum, cuma günü baktır olmazsa. Ama bence ptesiye kadar sabredebilsen keşke
aslında salıya kadar sabretmek istiyorum ama içimdeki ses konusup duruyor bakalım sabredebildiğim kadar sabredecem zaten gelir benim kırmızılar belkim

hayirli gunler bacilarrr
nassiniz bakem ben iyi olmaya calisiyom
dun cok ogurmeli ve cikarmaliydi
simdi bu saate kadar sakiniz biraz bulanti var bole biraz iyiyken islerimide yapiyom camasir utu falanole iste bu defa ayin 19 na gun sayiyom az kaldidiger seferki gibi uzuunnn degilw

canım hoşgeldin :) cıbuk kraker ye geçer diolardı :)

Bende 29unu bekliyorum, hem muayene olucam hemde 32.hafta çalışabilir raporu alıcam. Az kaldı bea, ondan sorada 5 hafta daha çalışıcam izin başlicak
şu ücretli izinide uzatırlarsa bende ücretsiz izin alırsam yaklaşık 1 yıl bebişimle evde durucam inşallah
Kızlar dualarınızda şu izin olayını da konu etsenize çalışan anneler için büyük nimet olur ya

Canım muz falan yiyomusun? iyi geliyodu bana, gerçi benim aşırı bulantım olmuyordu.
Sıksık yemeye çalış, aç kalınca daha beter oluyor.
Bu sıra benimde akşamları oluyor bulantım yine. Büyüdüğü için midemi sıkıştırıyor sanırım, acıkınca da etkileniyor galiba.

Günaydın kızlar;
Dünkü yoğun gün ve akşam gidilen misafirlikten sonra bugün yorgunum ben ya. Kasığımın sol tarafında bi ağrı, okadar çok oturmamalıydım gittiğim yerde

yaw arkadaş ben girdiğim topiği kurutuyorum galiba. Ben yazdıktan sonra uzun bi süre kimse yazmıyor topiğe.
Dün haziran annelerine bişi yazdım cevap yok ardında, başka bi topikte yazdım yine cevap yok benden sonra. Akşam burayı ben kapamışım sabah yine ben yazdım, hala ben yazıyorum.
Anladımki milletin gelmeme sebebide benim, gideyim ben en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…