çalışan hatunlar şimdi size bi soru sorcam ben 32 hafta raporumu aldım ya hastane bi daha bize gelmiycen bu rapor bitince direk izne çıkcan dedi. 37 haftada falan gidip kimseden bişey almayacakmıyım. doğumda mı bişey verecekler bu gün yaptı diye yoksa o da mı kalktı artık.şimdi ben 1 mayısa kadar çalışabilir raporu aldım iznimin ne zaman biteceğini ne hastane ne işyeri bilmiyor ne zaman hesaplatcam sgk ya
ben 37 nci haftada bir rapor daha aldım hastanedençalışan hatunlar şimdi size bi soru sorcam ben 32 hafta raporumu aldım ya hastane bi daha bize gelmiycen bu rapor bitince direk izne çıkcan dedi. 37 haftada falan gidip kimseden bişey almayacakmıyım. doğumda mı bişey verecekler bu gün yaptı diye yoksa o da mı kalktı artık.şimdi ben 1 mayısa kadar çalışabilir raporu aldım iznimin ne zaman biteceğini ne hastane ne işyeri bilmiyor ne zaman hesaplatcam sgk ya
seni öyle iyi anlıyorum ki ama bak ne güzel bebeğin olucak, ondan güç al sen. hem annen de yanında olacak, takılma sen o görgüsüzlere. benim oyalanacak birşeyim yok ondan sarıyorum eşime :)
hiç güleceğim yoktu vallaaa gülgüzeli pes görümcene.. gazeteye ilan ver sende bari acil sperm aranıyor diye :)
ayy ne güzel, bebeğin olacak inş. Allah yardımcın olsun. benim tembellerde çalışsada benim de yumurtalarım büyüse.
ben 37 nci haftada bir rapor daha aldım hastaneden
izne ayrılabilir diye
sonra doğum raporu verdiler hastaneden
doğum ininin ne aman biteceği o raporda yazıyor
onu da kuruma bıraktık
rutin böyleymiş canım
canım Allah yardımcın olsun. inşallah gönlünün muradına eresin bu ayevet cnm senin anlattıgını da okudum cok ayıp öyle onun oturup annenin hizmet etmesi ama gel gör ki sorsan onlar haklıdır her zaman hersey de kendini haklı görebilmeleride ayrı bir yetenek heralde yada pişkinlik adı..bendede 2 tane var görümce baskalarıının yanında kırımkırım kırıtırlar ama tek kal igrenç hareketleri var ..
sagol cnm carsamba toplama işlemi yapıldıktan sonra 3 yada 5 gün sonra transfer olur tahminimce..güzel gelişip kaliteli embriyolara dönüştügünde transfer yapılıyor..onlar arıyorlar yani.. doktora 2 tane koy dedim yumurtaların gelişip kalitesine bakar dedi ok dedim bende bakalım yaa nasip :))
eylülcüüüüüüüüüüüüm hakkında hayırlısı olsun inşalah gelmesiiiiiiin kırmızılargünaydın kızlar nasılsınız. annem geldi dün. bugünde çatlatma iğnesi vurulalı 11 gün oldu. 3 gün sonra kırmızılar gelir ama ben gelmesin istiyorum
canım burdayızz:)))) hoşgeldin.günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar kimseler olmadığın toipiği artık sadece okuyorum maalesef.. herkes iyidir umarım
eylülcüüüüüüüüüüüüm hakkında hayırlısı olsun inşalah gelmesiiiiiiin kırmızılar
canım Allah yardımcın olsun. inşallah gönlünün muradına eresin bu ay
amin canım inşallah kavuşuruz melekelerimize. korkma tatlım güzel heyecanlar bunlar. inşallah olumlu sonuçlanacak Allah'ın izniyle.sagol eylülcüm inş olumlu sonuçlanır seninde tedavin inş olumlu olur cnm pozitif düşün öyle olsun.hem birlikte gebeliklerimizi takip edecegiz inş kritik yaparız birlikte
yarın sabah toplama işlemi yapılacak biraz korkuyorum ilk kez hayatımda anestesi alıcam bilinmezlik tedirgin ediyo beni..inş hersey yolunda gider dua edin bana kızlarbiraz daha yaklasıyorum sanki melegime inş kavusurum
ewettt yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?