Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canım bende tam ayrıntısını bilmiyorum ama bizim işyerinde son 3 haftasına giren bi arkadaş tekrar gitti doktora rapor aldı. Artık çalışamaz diye. Sonrada doğum raporu oluyor galiba, onuda hastane sgkya gönderiyor sanırım.
İstersen net bilgi için sgkyı ara sor. Ama bu konuyla ilgilenen kişiyi sor mutlaka, çünkü onlarda sallayabiliyor.
Biz burdaki arkadaşla erken doğum olayında 3 haftalık izni aktarıp aktaramdığımızı sormak için aradık, birisi aktaramazsınız dedi, 1-2 saat sonra ben aradım başkası aktarabilirsiniz dedi. Sonra ben orda çalışan biriyle tanıştım biara ona sordurdum, orda çalışan ve yeni doğum yapmış biriyle görüştü aktarılabiliyormuş sonuçta

ben 37 nci haftada bir rapor daha aldım hastaneden
izne ayrılabilir diye
sonra doğum raporu verdiler hastaneden
doğum ininin ne aman biteceği o raporda yazıyor
onu da kuruma bıraktık
rutin böyleymiş canım

seni öyle iyi anlıyorum ki ama bak ne güzel bebeğin olucak, ondan güç al sen. hem annen de yanında olacak, takılma sen o görgüsüzlere. benim oyalanacak birşeyim yok ondan sarıyorum eşime :)

Rabbim hayırlısıyla sizlerede en kısa sürede nasip edecek, hepimiz dua ediyoruz sizlerede, yeni anne olmuşlarada, hamile olanlarada. Rabbim bu kadar kişinin duasını kabul eder hayırlısıyla. Sabretmek gerekiyor biraz.

Bizimkide işte anlamsız korkular, bazen önceden taktığım şeylere dönüp bakıyorumda gereksiz yere takılmışım ama o an öle hissedemiyorsun, dediğim gibi, eşim biraz daha duyarlı olsa bana karşı, yani ailesine gösterdiği müsamayı banada gösterse bazen, belki bu kadar takmazdım ozamanlarda bu kadar sorun yaşamazdım.

Yoksa açıkçası k.validem, görümcem çokda umrumda değil, herkes ne yaparsa kendine yapıyorda, kocamın tavırlarını yediremiyorum ben. Eeerkenden gelcekler diyor, ve bunu ciddi ciddi söylüyor. Tam tersi bir durum olsa, ben eerkenden gidelim, işte saat 11 gibi çıkarız desem inan demediği laf kalmaz ama onlara tamam canım tamam cicim. Böyle bazen kardeşinin yanında kendimi kuma gibi hissediyorum ya. Allahtan gittide başka bi şehirde yaşıyor, kocası çok izin alamıyor bunuda arada sırada yolluyor. Bizde izin alıp gidemiyoruz, yakın mesafe deil.

He buarada annemde sessiz takılırdı eskiden, artık biraz daha açılmış ctesi günü onu farkettim, biraz daha rahatladım, doğum yapıncada ben bişi diyemesemde annem arada dizginler onları, bu konuda biraz rahatladım

hiç güleceğim yoktu vallaaa gülgüzeli pes görümcene.. gazeteye ilan ver sende bari acil sperm aranıyor diye :)

öyle valla cnm zaten tedavinin stresiyle ugrasıyoruz birde bunlar cıkıyo canımızı sıkıyo işte ..nelerle ugrasıyoruz yaa kendi öyle sipariş verecek heralde cins

ayy ne güzel, bebeğin olacak inş. Allah yardımcın olsun. benim tembellerde çalışsada benim de yumurtalarım büyüse.

inş cnm olsada yüzümüz gülse valla amin canım Allah cümlemizin yardımcısı olsun inş seninde büyür cnm psikoloji önemli olumlu düşün

ben 37 nci haftada bir rapor daha aldım hastaneden
izne ayrılabilir diye
sonra doğum raporu verdiler hastaneden
doğum ininin ne aman biteceği o raporda yazıyor
onu da kuruma bıraktık
rutin böyleymiş canım

benimde ilkinde öyleydi. ama şimdi doktorun yanındaki kız tek rapor vercez artık sistem böyleymiş dedi.bi daha rapor için gelmiycen bize. raporun biteceği günüde sadece sgk görebiliyormuş. bi ara oraya gidip sorcakmışım. şu an bizim muhasebeye gelen evrakta 28.03.2013 ten 00.00.00 ra kadar diye tarih varmış .neyse bi dahaki kontrole gittiğimde sgkya da giderim detayıyla öğrenrim artık.doğum yasasıda bu hafta meclise sunulcaktı inşallah hallolur ay sonuna kadar

günaydın kızlar nasılsınız. annem geldi dün. bugünde çatlatma iğnesi vurulalı 11 gün oldu. 3 gün sonra kırmızılar gelir ama ben gelmesin istiyorum

canım Allah yardımcın olsun. inşallah gönlünün muradına eresin bu ay

günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar kimseler olmadığın toipiği artık sadece okuyorum maalesef.. herkes iyidir umarım

günaydın kızlar nasılsınız. annem geldi dün. bugünde çatlatma iğnesi vurulalı 11 gün oldu. 3 gün sonra kırmızılar gelir ama ben gelmesin istiyorum
eylülcüüüüüüüüüüüüm hakkında hayırlısı olsun inşalah gelmesiiiiiiin kırmızılar

canım burdayızz:)))) hoşgeldin.
inşallah tatlım inşallahhh......... ama benimkiler gelir

canım Allah yardımcın olsun. inşallah gönlünün muradına eresin bu ay

sagol eylülcüm inş olumlu sonuçlanır seninde tedavin inş olumlu olur cnm pozitif düşün öyle olsun. hem birlikte gebeliklerimizi takip edecegiz inş kritik yaparız birlikte
yarın sabah toplama işlemi yapılacak biraz korkuyorum ilk kez hayatımda anestesi alıcam bilinmezlik tedirgin ediyo beni..inş hersey yolunda gider dua edin bana kızlarbiraz daha yaklasıyorum sanki melegime inş kavusurum

amin canım inşallah kavuşuruz melekelerimize. korkma tatlım güzel heyecanlar bunlar. inşallah olumlu sonuçlanacak Allah'ın izniyle.
bende çok heyecanlıyım ama umutlanmak istemiyorum çünkü çatlatma iğnesiyle hamile kalan kadar kalamayanda var hüsrana ugramaktan cok korkuyorum ((

hayirli gunler bacilar nabersiniz bakem
ben iyiyim sukur dun gittik kontrole kalp atislarini gorduk duyduk cok sukur rabbim herkese yasatsin bu guzellikleri 10 gun sonra bi daha gitcez.odun doktora dedi ole bir ay bekletmeyin bizi zaman gecmiyo doktor 10 gun 15 gunde bir gelceksiniz artik dediiste boyle sizde dularimdasiniz bu ay bol bebis haberleri bekliyos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…