Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar günaydınnn........ sabah kan testi yaptırdım Allahıma çok şükür hamileyim... topik sessiz ben hamileyim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

yaa nereye gittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar günaydınnn........ sabah kan testi yaptırdım Allahıma çok şükür hamileyim... topik sessiz ben hamileyim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Sessizliği en güzel bi şekilde bozdun eylülüm, hadi hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Değerin kaç çıktı; neler hissediyorsun, ayy heyecan yaptım anlatsana hadi

Maşallah maşallah

Amin canım inşallah çok heyecanlıyım 352 çıktı bugün adet günümm... bakalım hayırlısı Rabbim kucagıma almayı nasip etsin inşallah. darısı tüm istiyenlere insallah

Son düzenleme:
Değerinde maşallah çok iyiymiş canım ya; Doktorla görüşebildinmi
evet şimdi geldim dr dan kimyasal geçirdiğim için 2 gün sonra testi yenile 2 katına çıkarsa sağlıklı gebeliktir dedi. bakalım hayırlısı. suan daha çok duaya ihtiyacım varr

ayyyyy inanmıyorummm eylülcüm çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmm Rabbim hayırlısıyla devamınıda getirsin inşallahhhh oh bebişsiz kimse kalmayacak Allahın izniyle topikteee

ayyyyy inanmıyorummm eylülcüm çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmm Rabbim hayırlısıyla devamınıda getirsin inşallahhhh oh bebişsiz kimse kalmayacak Allahın izniyle topikteee
Allah razı olsun canım amin bu sefer kucagıma almayı nasip etsin Allah'ın inşallah. inşallah canım darısı yağmura özgeye gülgüzeline angela ismini unuttğum tüm arkadaşlarıma inşallahhh

oo süper bi haber sok oldum cnm eylüllllllllllllll bak ben sana demiştim kızz ya inş benimde olumlu olur tebrik ederim cnm benim
bende dün yumurtalarımı toplattım iyi gecti bugün arayacaklar kac tane döllendigini söyleyecekler inş hersey yolunda gider

saol canım Allah razı olsun.... darısı senin başına inşallah. az kaldı seninde melegin geliyor. hala şoktayım.

Hadi bakalım hamile sayımız artıyor bu ay, inşallah bi sonraki güzel haber senden gelecek, sora diğer arkadaşlardan

Hadi bakalım hamile sayımız artıyor bu ay, inşallah bi sonraki güzel haber senden gelecek, sora diğer arkadaşlardan
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşalahhh.. bu ay tam 12 ay olmuştu korunmayı bırakalı. rabbim nasip etti. inşallahhh kucağıma almayı nasip eder rabbim

Son düzenleme:

ayyy inşallah miyopi okadar cok istiyorum inşallah benimde olur :)) gercekten cok az kişi kaldı inş onlarda hamile kalırlar tam bir gebe topigi olur ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…