yaa nereye gittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyaw arkadaş ben girdiğim topiği kurutuyorum galiba. Ben yazdıktan sonra uzun bi süre kimse yazmıyor topiğe.
Dün haziran annelerine bişi yazdım cevap yok ardında, başka bi topikte yazdım yine cevap yok benden sonra. Akşam burayı ben kapamışım sabah yine ben yazdım, hala ben yazıyorum.
Anladımki milletin gelmeme sebebide benim, gideyim ben en iyisi
kızlar günaydınnn........ sabah kan testi yaptırdım Allahıma çok şükür hamileyim... topik sessiz ben hamileyim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
yaa nereye gittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Amin canım inşallah çok heyecanlıyım 352 çıktı bugün adet günümm... bakalım hayırlısı Rabbim kucagıma almayı nasip etsin inşallah. darısı tüm istiyenlere insallahSessizliği en güzel bi şekilde bozdun eylülüm, hadi hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Değerin kaç çıktı; neler hissediyorsun, ayy heyecan yaptım anlatsana hadi
Maşallah maşallah
Amin canım inşallah çok heyecanlıyım 352 çıktı bugün adet günümm... bakalım hayırlısı Rabbim kucagıma almayı nasip etsin inşallah. darısı tüm istiyenlere insallah
evet şimdi geldim dr dan kimyasal geçirdiğim için 2 gün sonra testi yenile 2 katına çıkarsa sağlıklı gebeliktir dedi. bakalım hayırlısı. suan daha çok duaya ihtiyacım varrDeğerinde maşallah çok iyiymiş canım ya; Doktorla görüşebildinmi
haydi lilili :) hamileyim topikte bir sen bir ben varısss :)))hadi kızlar uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eylül hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haydi lilili :) hamileyim topikte bir sen bir ben varısss :)))
amin canım inşallahhh... yok 29 du geçen sefer :)))Canım hayırlısıyla bu sefer oldu bu iş, Rabbim tamamına sağlıkla erdirsin.Geçende değerin bu kadar yüksek değildi diye hatırlıyorum ben, dimi?
kızlar günaydınnn........ sabah kan testi yaptırdım Allahıma çok şükür hamileyim... topik sessiz ben hamileyim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Allah razı olsun canım amin bu sefer kucagıma almayı nasip etsin Allah'ın inşallah. inşallah canım darısı yağmura özgeye gülgüzeline angela ismini unuttğum tüm arkadaşlarıma inşallahhhayyyyy inanmıyorummm eylülcüm çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmm Rabbim hayırlısıyla devamınıda getirsin inşallahhhh oh bebişsiz kimse kalmayacak Allahın izniyle topikteee
saol canım Allah razı olsun.... darısı senin başına inşallah. az kaldı seninde melegin geliyor. hala şoktayım.oo süper bi haber sok oldumcnm eylüllllllllllllll bak ben sana demiştim kızz ya inş benimde olumlu olur tebrik ederim cnm benim
bende dün yumurtalarımı toplattım iyi gecti bugün arayacaklar kac tane döllendigini söyleyecekler inş hersey yolunda gider
oo süper bi haber sok oldumcnm eylüllllllllllllll bak ben sana demiştim kızz ya inş benimde olumlu olur tebrik ederim cnm benim
bende dün yumurtalarımı toplattım iyi gecti bugün arayacaklar kac tane döllendigini söyleyecekler inş hersey yolunda gider
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşalahhh.. bu ay tam 12 ay olmuştu korunmayı bırakalı. rabbim nasip etti. inşallahhh kucağıma almayı nasip eder rabbimHadi bakalım hamile sayımız artıyor bu ay, inşallah bi sonraki güzel haber senden gelecek, sora diğer arkadaşlardan
Hadi bakalım hamile sayımız artıyor bu ay, inşallah bi sonraki güzel haber senden gelecek, sora diğer arkadaşlardan
inşallah gelecek bebeklerimizzzzz Allahın izniyleayyy inşallah miyopi okadar cok istiyorum inşallah benimde olur :)) gercekten cok az kişi kaldı inş onlarda hamile kalırlar tam bir gebe topigi olur ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?