çalışan hatunlar şimdi size bi soru sorcam ben 32 hafta raporumu aldım ya hastane bi daha bize gelmiycen bu rapor bitince direk izne çıkcan dedi. 37 haftada falan gidip kimseden bişey almayacakmıyım. doğumda mı bişey verecekler bu gün yaptı diye yoksa o da mı kalktı artık.şimdi ben 1 mayısa kadar çalışabilir raporu aldım iznimin ne zaman biteceğini ne hastane ne işyeri bilmiyor ne zaman hesaplatcam sgk ya
Canım bende tam ayrıntısını bilmiyorum ama bizim işyerinde son 3 haftasına giren bi arkadaş tekrar gitti doktora rapor aldı. Artık çalışamaz diye. Sonrada doğum raporu oluyor galiba, onuda hastane sgkya gönderiyor sanırım.
İstersen net bilgi için sgkyı ara sor. Ama bu konuyla ilgilenen kişiyi sor mutlaka, çünkü onlarda sallayabiliyor.
Biz burdaki arkadaşla erken doğum olayında 3 haftalık izni aktarıp aktaramdığımızı sormak için aradık, birisi aktaramazsınız dedi, 1-2 saat sonra ben aradım başkası aktarabilirsiniz dedi. Sonra ben orda çalışan biriyle tanıştım biara ona sordurdum, orda çalışan ve yeni doğum yapmış biriyle görüştü aktarılabiliyormuş sonuçta