• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar günaydınnn........ sabah kan testi yaptırdım Allahıma çok şükür hamileyim... topik sessiz ben hamileyim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.:49::nazar:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:anaaaaammmmmmmmmmm ne guzel bir haber bu canim cok sevindim rabbim diger canlarada nasip etsin tez vakitte insallahhh bizlerede saglikla dogurmayi nasip etsunn:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Amin canım amin. çok mutluyum çok şaşkınım :)

eeee normaldir degerinde masallah iyi cikmis bende adet gunum yapmistim 155 cikmisti ama doktor bana demisti gec dollenme diye seninki normal gorunuyor insallah hep bole devam eder eee senin gozun kimi isiriyor acaba esine soyledin mi mujdeyi:1:

eeee normaldir degerinde masallah iyi cikmis bende adet gunum yapmistim 155 cikmisti ama doktor bana demisti gec dollenme diye seninki normal gorunuyor insallah hep bole devam eder eee senin gozun kimi isiriyor acaba esine soyledin mi mujdeyi:1:
benim gözüm yagmuru ısırdı :) gülgüzelini ısırdı :) rabim nasip etsin inşallah. inşallah böle devam eder canım cumartesi tekrarlıcam testi inşallah yükselir.... hala inanamıyorum eşim taylanta gitti salı gelcek inşallah

Son düzenleme:
benim gözüm yagmuru ısırdı :) gülgüzelini ısırdı :) rabim nasip etsin inşallah. inşallah böle devam eder canım cumartesi tekrarlıcam testi inşallah yükselir.... hala inanamıyorum eşim taylanta gitti salı gelcek inşallah

insallah insallah diger kizlarda en yakin zamanda kalacaklar ben inaniyorum...desene esine cok guzel bir supriz olacak:1:

yaw arkadaş ben girdiğim topiği kurutuyorum galiba. Ben yazdıktan sonra uzun bi süre kimse yazmıyor topiğe.
Dün haziran annelerine bişi yazdım cevap yok ardında, başka bi topikte yazdım yine cevap yok benden sonra. Akşam burayı ben kapamışım sabah yine ben yazdım, hala ben yazıyorum.
Anladımki milletin gelmeme sebebide benim, gideyim ben en iyisi:43::43:

bebeğin doğsun seni de görürüz miyopi :9::9::9:
bilgisayar aklına bile gelmiyor koşturmacadan
ben arada bir okuyup çıkabiliyorum ömer den
ameliyat olduk şimdi iyileşiyoruz hamdolsun

kızlar günaydınnn........ sabah kan testi yaptırdım Allahıma çok şükür hamileyim... topik sessiz ben hamileyim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.:49::nazar:

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :53:
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
maşallah canım yaaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim tamamına erdirsin tatlım
çok güzel oldu bu haber
hadi kızlar başka güzel haber verecek kimse yok mu :34:

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :53:
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
maşallah canım yaaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim tamamına erdirsin tatlım
çok güzel oldu bu haber
hadi kızlar başka güzel haber verecek kimse yok mu :34:
Allah razı olsun canım amin dualarınızı esirgemediniz benden. çok şükür hamileyi. şimdi kesenin görünmesini beklicez sonra kalp atışı inşallah rabbim kucagıma alamayı nasip eder sağlıkla inşallah.

bebeğin doğsun seni de görürüz miyopi :9::9::9:
bilgisayar aklına bile gelmiyor koşturmacadan
ben arada bir okuyup çıkabiliyorum ömer den
ameliyat olduk şimdi iyileşiyoruz hamdolsun

Tatlım ben taze annelere demedim aslında onu, diğer gelmeyenlere dedim. Yoksa sizin işiniz zor, azcık bi boşlukta uyumaktır en fazla yapabildiğin sanırım.

Geçmiş olsun, bi sıkıntı yoktur inşallah, Rabbim acil şifalar versin, tez zamanda iyileşsin minik bebiş :16::16:

Tatlım ben taze annelere demedim aslında onu, diğer gelmeyenlere dedim. Yoksa sizin işiniz zor, azcık bi boşlukta uyumaktır en fazla yapabildiğin sanırım.

Geçmiş olsun, bi sıkıntı yoktur inşallah, Rabbim acil şifalar versin, tez zamanda iyileşsin minik bebiş :16::16:
üstüme alındım galiba :1:
sağol canım Rabim kimsenin evldına hastalık vermesin çok çok zor :(
ne zaman izne ayrılacaksın
son zamanlarda işe gitmek bile zor oluyor

canım cok sevındım adına
Rabbım hayırlı uğurlu etsın kalp atısını duymayı kese görmeyı sonundada sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın
Ben okuyorum süreklı sızı ama yazmaya pek fırsat kalmıyor inşallah yaza hepımız bırlesırız tekrardan
opuyorum hepınızı kendınıze ıyı bakın

canım cok sevındım adına
Rabbım hayırlı uğurlu etsın kalp atısını duymayı kese görmeyı sonundada sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın
Ben okuyorum süreklı sızı ama yazmaya pek fırsat kalmıyor inşallah yaza hepımız bırlesırız tekrardan
opuyorum hepınızı kendınıze ıyı bakın
Özgecim Allah razı olsun. darısı sana ve tüm isteyenlere insallah:16:

üstüme alındım galiba :1:
sağol canım Rabim kimsenin evldına hastalık vermesin çok çok zor :(
ne zaman izne ayrılacaksın
son zamanlarda işe gitmek bile zor oluyor

Canım daha çok var ya :( ay sonunda 32 haftalık olucam ama şu ücretli izni uzatma durumu olmadı ya bitürlü o yüzden son 3 haftaya kadar çalışıcam.
Aslında aşırı sıkıntılı durumum yok şimdilik ama dün akşamki yorgunluk bugün çıkıyor, ayaklarım fena halde şişmiş durumda, acaip derecede uykum var ve yorgunluğun verdiği aşırı huzursuzluk hali mevcut şuan.
Hani biri bana eve gidebilirsin dese ikiletmicem ama saat daha çok erken, bugünlerde işyerinde toplantılar var gidip ben kötüyüm eve gidebilirmiyim demeye korkuyorum :(
Ama bu uyku hali geçmezse erken çıkmayı düşünüyorum kimse yok demezse, çünkü 1saate kadar zaten oturamaz duruma gelcem, ayaklarımdan belimden sebep :(

Canım daha çok var ya :( ay sonunda 32 haftalık olucam ama şu ücretli izni uzatma durumu olmadı ya bitürlü o yüzden son 3 haftaya kadar çalışıcam.
Aslında aşırı sıkıntılı durumum yok şimdilik ama dün akşamki yorgunluk bugün çıkıyor, ayaklarım fena halde şişmiş durumda, acaip derecede uykum var ve yorgunluğun verdiği aşırı huzursuzluk hali mevcut şuan.
Hani biri bana eve gidebilirsin dese ikiletmicem ama saat daha çok erken, bugünlerde işyerinde toplantılar var gidip ben kötüyüm eve gidebilirmiyim demeye korkuyorum :(
Ama bu uyku hali geçmezse erken çıkmayı düşünüyorum kimse yok demezse, çünkü 1saate kadar zaten oturamaz duruma gelcem, ayaklarımdan belimden sebep :(
kıyamam sana ya söyle canım söyle git evine dinlen 1 saat erken çıksan bile yeter. doğumunada az kaldı. uykusuzluk kötü gercekten :(

Back