Amin İnşallah. cümlemize.adet günüm 14 marttı bakalım bu ay ne zaman gelecek. 14üne kadar beklicem inşallah ozamana kadar gelmez.ne kadar kaldı belli olmasına.. Allah yardımcın olsun. Rabbim tatlı bir bebiş versin en kısa zamanda sana.
ah şu erkekler hepsimi aynı olur ya..........Gunaydin millet. Bugunku acilista benden olsun.
Bugun misafirim var esimin akrabalari gelcek. Sabah erkenden kalktim bisuru is yaptim
Ikramlari annem dunden bayai bi halletti saolsun.
Ama kocama sinir oldum yine. Aksam annesini aradi nezmn gelcekler dedim erkenden gelceklermis kac gibi dedim iste kahvalti yapip gelceklermis. 11:30-12 gibi. Sesimi cikarmadim ama nasil snr oldum ben desemki hsonu erkenden gidelim tmm desem 12gb gitsek demedigi laf kalmaz
Anasini yaptigi isi pazarlamayi iyi biliyo. Lutfediyo erkenden gelerek. Allaha sukur annem burdada onlara ihtiyacim yok.
Ama kocam bunlari gormuyor ben buna sinir oluyorum. Kvalideme falan deil yani erkenden gelmelerini zaten istemiorm ama bnm kocam bole yapiyo iste. Ben veya bnm ailem yapsa aynisini fedakar deiller deyiveriyo ama kendi ailesini gormuyo.
Dun babam bu halinle nasil is yapcan hizmet etcen dedi diye adam gttktn sora neler saydi.
Anasina erkenden gelcekler diyo. Saat 12nin neresi erken.
Rabbim goren goz nasip etsin biraz objektiflik nasip etsin kocama. Amin
evlendikten sonra 13 kilo aldım.. 74 kiloyum şu an :) zayıflaman gerekiyor dedi.. hormonlara etkisi varmış kilonunun.. yüzde beş zayıfla dedi.. 3,5 kilo vermem gerekiyor şimdilik. bu iştahla nasıl olacak bilmiyorum..
eylülcüm takip ediyorum seni iinşallah muradına erersin.sakın endişe etme çatlama iğnesi falan kullanıpta o ay hamile kalmasada bir sonraki ay kalan var.umut her zaman var canım
tünaydın kıslarrreylülüm inş tez zamanda kavuşucaksın bebişine dün bol bol dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah tüm bebiş isteyenleri kavuştursun bebişlerine bizlerede hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
canlarım Allah binkere razı olsun sizden... rabbim herseyin hayırlısınu versin...
bişey sorcam size hamile kaldığınız öğrenmeden önce akıntınız nasıldı? benim akıntım yok :))) genemi karavana acep :)))))))))))
anladım canım ... kiminde hamileliğini öğrenmeden önce olurmuş oyüzden sordum.. neyse zaten 14 nisanı beklemem gerek :) geçen yılda 15 nisanda adet olmuştum :)))canım akıntım giderek çoğaldı hamileyken.başta işemiş gibi su geliyodu 5.aydan sonra falan beyaz krem gibi oldu.doğumdan sonra kesildi hemen :)
anladım canım ... kiminde hamileliğini öğrenmeden önce olurmuş oyüzden sordum.. neyse zaten 14 nisanı beklemem gerek :) geçen yılda 15 nisanda adet olmuştum :)))
ay miyopim 15 derken 18 gün kaldım kaynanamlarda..tam yavaştan dırdırlanmaya başlıyorduki geldim:))Hoşgeldin canım; nasıl geçti bakalım? Doktora gitcektin noldu?
sağlıkla gelsin bebişleriniz..bu ay benim regl gelmedi daha.test yaptım bişey çıkmadı. 18 gün eşimden ayrı olunca bebek umudum yok ama,regl günüm sapıttı sanırım...hoşgeldinnnnnnnnnnn ecemcimmm..hala beklemedeyiz lilyum ve ben şimdilik
eylulcum benim ilk hamilelikte daha ogrenmeden once cok akintim olmustu ama bunda ne bi akinti ne bir belirti hic bisey olmadi yani ben hala dun oduna diyom pazartesi doktor gaz var bebek falan yok derse diyomcanlarım Allah binkere razı olsun sizden... rabbim herseyin hayırlısınu versin...
bişey sorcam size hamile kaldığınız öğrenmeden önce akıntınız nasıldı? benim akıntım yok :))) genemi karavana acep :)))))))))))
selam kislar
amaannn hic biseyi dert etmeyin hersey olcagina variyo ben uzun suredir ole yapiyom allaha sukur bi sorun sikinti yok pazarteside gelsin cok merak ediyom ya hayirlisi allahataneylulcum benim ilk hamilelikte daha ogrenmeden once cok akintim olmustu ama bunda ne bi akinti ne bir belirti hic bisey olmadi yani ben hala dun oduna diyom pazartesi doktor gaz var bebek falan yok derse diyomhayirlisi aallahtan dualarimiz sizinle insallah rabbim yuzunu guldursun bak benim ablamda catlatma ignesiyle hamile kaldi ama ilkinde degil yanlis hatirlamiyosam ya ikinciydi yada ucuncu denemede yani nasip ne zamansa
Canlarim saolun. Insallah iyi haberler getiririm size Allah'ın izniyle. Hersey nasip kismettt.slm kızlar,
gelemıom cunku ben tekrar full tıme yatıstayım pazar pazartesı yıne accuk lekendım anlamadım gıttı bı hafta temızım sonra accuk lekenıom sınır oldum ıyıce doktoru aradım yat assagı kalkma dedıayın 22sıne kadar yatacam yıne yat yat gıçım buyucek hamd olsun mevlaya leke yok,,bulantılar hala devam ama cıkarmamak ıcın kendımı zor tutuom ama bazen ne kadar tutsamda olmuyo,,,onun dısında bu heh sımdık adet oldum sızıları ara ara oluyo,,,bunuda anlamıom ya :)))
eylulum ınsallah 14 nısanda guzel haberlerını alacaz :))) bak akıntıya takılma cunku muzmuta katılıorum,,benım dıer ıkı gebelıkde adetım bır gun gectıydı agzımda camur pas tadı akıntı yogunlugu vardı test yapmadan ben hamıleyım dedım,,ama bu sefer ne agzımda o pas tadı oldu nede akıntım arttı hatta azaldı dıebılırım ama tabı gebelık haftası ılerledıkce akıntı artısı oluyo suan oyleyım mesela,,,hıc o yuzden belırtılere takılma canım ,,,
selamm canlarrr
bugun pazar kimse gelmez biliyom ama neyse
bende gidim kahvalti edem bari odunda cok erkenden gitti yanliz cekilmez kayfalti simdi
ay bir ayi tukettim sonunda yarin doktor gunum hemen yarin olsa diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?