cnm var ewde internetim de fırsat bulup giremedim eşimin vardiyası 4-12 olunca hep bilgisiyarı zaptetmiş oluo ee bende hazırlıklarımı yapıorum ufak tefek sonra yoruluorum hemen dewriliorum bu hafta hep böyle geçti alışveriş,temizlik,hazırlık, dinlenme bu hafta sonuda büyük temizlik var inşallah ondan sonra hazırım hayırlısıyla... sen nasılsın kuzum iyisin dimi yok bi şikayetin?
tşk ederim miyopicim gittim doktora grip için ilaç veremem minoset alabilirsin yalnız dedi. acaba enfeksiyonmu var diye kan idrar tahlili yaptırdım bişey yokmuş grip yani. dinlencen,beslencen dikkat edeceksin kendine. dünden beri bebeğinde hareketleri azaldı gece fıldır fıldır dönerdi sabaha kadarda hiç hareket etmedi sabah gittim acile ultrasonla baktı kalbi atıyor artık yeri daraldı dedi. bende endişelendim bıçak gibi kesildi sanki şimdi uyandı heralde hanfendi bal falan yedim sabah kıpırdanmaya başladı hafif hafif. ay hayırlısıyla bi doğsalarda inşallah.
Canlarım günaydın hepinizeSanki bi toplanmışızmı ne az biraz, hadi inşallah yavaş yavaş toparlanıyor topik
İyiyim cnım bende, biraz ağırlaşıyorum işte yavaş yavaş. Birde bu hafta akşamları bulantım oluyor yine. Normalmi acaba bilemedimki, kansızlık varya 2ye çıkardı doktor geçen hafta ilacı acaba o yüzdenmi mide bulantısı oluyor? Birde yine uykum geliyor sabahları kalkamıyorum 2dir ya
Canım geçmiş olsun tekrardan, dikkat edicen, bebişde etkilenmiştir sen hasta olunca oda bi durgunlaşmıştır belkide. Benimkininde arttı sanki bu sıra hareketleri, dün çok hareketliydi hele, yaramazmı olucak ne
Bu arada kızlar isim ne düşünüyorsunuz? Ben bulamadım daha, kararsız kalıyorum ama eşimde kendince buluyorda onları ben pek beğenmiyorum.
canım 38 den itibaren artık yavas yavas bekleyeblirsin ama inş vaktinde gelir emme refleksi daha gelişmiş oluyomus ama erken gelirse de sıkma canını cunku artık erken de sayılmaz:) canım bol bol penye battaniye al bence cunku kusuyo bebekler devamlı en cok ona ihtiyac duyduk, Allah yardımcınz olsun hem temizlk hem de hazırlıklar konusunda,
en zor zamanların bence ozellikle sondan bi onceki hafta zor oluyo. bu arada şişliklerin varsa ve bunlar inmeye basladıktan bi kac gun sonra dogum gercekleşiyor aklında bulunsun bir de dogumdan onceki gun acayip enerji oluyor hiç yorulmuyosun ve agrıların azalıyor ayyyyyy cok heyecanlı omrum boyunca unutmam sanırım bu gunleri:)
benim bebişim de iyi cok sukur alıstık birbirimize beni pek cok insan içinde tanıyo ben aldıgımda kucagıma anında susuyo yawrumm:)) sen de saglıkla al kucagına inş:)
Canlarım günaydın hepinizeSanki bi toplanmışızmı ne az biraz, hadi inşallah yavaş yavaş toparlanıyor topik
İyiyim cnım bende, biraz ağırlaşıyorum işte yavaş yavaş. Birde bu hafta akşamları bulantım oluyor yine. Normalmi acaba bilemedimki, kansızlık varya 2ye çıkardı doktor geçen hafta ilacı acaba o yüzdenmi mide bulantısı oluyor? Birde yine uykum geliyor sabahları kalkamıyorum 2dir ya
Canım geçmiş olsun tekrardan, dikkat edicen, bebişde etkilenmiştir sen hasta olunca oda bi durgunlaşmıştır belkide. Benimkininde arttı sanki bu sıra hareketleri, dün çok hareketliydi hele, yaramazmı olucak ne
Bu arada kızlar isim ne düşünüyorsunuz? Ben bulamadım daha, kararsız kalıyorum ama eşimde kendince buluyorda onları ben pek beğenmiyorum.
selam kızlarr hayırlı cumalar hepimizeRabbim mübarek günde bütün dualarımızı kabul etsin kollarımızı boş bırakmasın.bebegi olanlarada saglık sıhhat versin inş amin
cnm ya bi idrar tahlli mi yaptırsan yaa.. bnmde bulanıodu bigün işşyerinde sancıyla birlikte patlak verdi istifra meğer idrar yolu enfeksiyonu tavan yapmış bi sürü ilaç yazdılar şimdi bulanmıo midem bi yaptr derim cnm nolur nolmaz az da olsa varsa bile hemen tedavini görürüsün cnm...
Canım geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım ozaman idrar tahlilide yapıldı. Onda bakılmıştır sanırım dimi?
Bence kan ilacını 2ye çıkardı onun biraz etkisi olabilir birde öğlenleri düzenli yiyemediğim için çok acıkıyorum akşama buda bende ters etki yapıyor sanırım, ilk zamanlardada öyle oluyordu, ama dediğin gibi bu hafta dikkat edeyim bakalım olmazsa haftaya tekrar doktora giderim canım. Teşekkürler.
geçmiş olsun duygucum sen kendine dikkat et gidemessen de dert etme sağlığın ve bebeğin daha önemli canım rabbim acil şifalar versinevet canım ya öksürünce safrada geliyor ağzımdan içim sökülüyor sanki sabah akşam bal yiyorum ıhlamur limon bugün daha iyi gibiyim sanki. hafta sonuda bursada amcamın kızının düğünü var. gecede haber geldi teyzem ağırlaşmış tekirdağda ikisinede gitmem lazım ama ikisinede gitcek halim yok ikiside zıt tarafta napcam bakım
amin gülüüüm amiiiiin allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahselam kızlarr hayırlı cumalar hepimizeRabbim mübarek günde bütün dualarımızı kabul etsin kollarımızı boş bırakmasın.bebegi olanlarada saglık sıhhat versin inş amin
merhaba canımm arkadaşlarım:)))
geldim evime..eğitim falan bitti çok şükür sorun çıkmadı..
sizlerden haber varmı?? hamilelik doğum..
çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin. dur bakalım endişelenme hemen Rabbim herşeyin dermanını veriyor. keşke bu kadar ertelemeseydiniz bence çocuk olayını ama olsun hayırlısıyla sonuçlanır inşallah tedavin
canım endişelenme ilaçlar zamanla çalıştırıyor yumoşları tasalanma sen. benimde ilk denememde ilaçları coşmuştu yumoşlar 24 mm di enson doktor tedaviyi iptal etti. diğer ay doğum kontrol haı verdi. bu ay çok şükür hersey normalmiş. sen doktorun dediğinden çıkma olur Allah'ın izniyle.kayınvalidemden kurtuluruz diye bekledik bunca sene. geçti zaman anlamadık.. hala da kurtulmuş değiliz ya..
gittim doktora yumurtalıklarımın ikiside çalışmamış. ilaçlara rağmen hiç büyümemişler. eve gelene kadar ağladım.
yarın insülin direncim var mı diye bakıcakmış ama sanmıyorum olduğunu.
eylül inş. sen güzel haberler alırsın.
canım endişelenme ilaçlar zamanla çalıştırıyor yumoşları tasalanma sen. benimde ilk denememde ilaçları coşmuştu yumoşlar 24 mm di enson doktor tedaviyi iptal etti. diğer ay doğum kontrol haı verdi. bu ay çok şükür hersey normalmiş. sen doktorun dediğinden çıkma olur Allah'ın izniyle.
rabbim tez zamanda hayırslı sağlıklı evlat nasip etsin bizlere inşallah
amin, inşallah nasip olur.
polikistik overlerim, 5 cm de urum var ayrıca adet düzensizliğim de var. bunları bildiğim için de bu kadar üzüldüm herhalde.
hamile kalırsam diye çok heveslenmiştim. bebek odaları bile bakmaya başlamıştım. bu ne hız diyeceksiniz. acemilik işte :) bi topikte paylaştım ama oraya giren bakan yokmuş :) burası canlı burada paylaşayım. çok tatlı bişi ya.
Eki Görüntüle 677504
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?