Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canlarım günaydın hepinize Sanki bi toplanmışızmı ne az biraz, hadi inşallah yavaş yavaş toparlanıyor topik

İyiyim cnım bende, biraz ağırlaşıyorum işte yavaş yavaş. Birde bu hafta akşamları bulantım oluyor yine. Normalmi acaba bilemedimki, kansızlık varya 2ye çıkardı doktor geçen hafta ilacı acaba o yüzdenmi mide bulantısı oluyor? Birde yine uykum geliyor sabahları kalkamıyorum 2dir ya

Canım geçmiş olsun tekrardan, dikkat edicen, bebişde etkilenmiştir sen hasta olunca oda bi durgunlaşmıştır belkide. Benimkininde arttı sanki bu sıra hareketleri, dün çok hareketliydi hele, yaramazmı olucak ne

Bu arada kızlar isim ne düşünüyorsunuz? Ben bulamadım daha, kararsız kalıyorum ama eşimde kendince buluyorda onları ben pek beğenmiyorum.

kansızlıkta uyku halsizlik yapar miyopicim dikkat et beslenmene. ben kan haplarını kullanmıyorum ama değerim 12,3 çıktı hapları kullanmamama rağmen iyi yani. senin haftalarında çok hareketli oluyor zaten hele kızlar felaket ne zaman uyurdu bilmem hep oynardı 2 gündür çok sakin hayırlısı inşallah.

selam kızlarr hayırlı cumalar hepimize Rabbim mübarek günde bütün dualarımızı kabul etsin kollarımızı boş bırakmasın.bebegi olanlarada saglık sıhhat versin inş amin

inş vaktinde gelir kuzum kilosuda şuan az biraz daha toparlar kendini 3kg ye yakın şuan azcık daha alsa iyi olur bu hafta bol bol yiyim ben :) battaniye, pijamlarından mendillerinden bol bol koydum cnm... şişliğim hiç yok cnm bu haftada mı olur acaba enerjim hemen tükeniyo bnm dinlenip şarj oluorum sonra tekrar ayaklanıorum kıyamam kuzuya ben ya nasıl muhtaç oluolar anneye masum masum maşallah onaaa inşallah bende kavuşurum bebişime sağlıklı sıhhatli cnm Allah razı olsun...

cnm ya bi idrar tahlli mi yaptırsan yaa.. bnmde bulanıodu bigün işşyerinde sancıyla birlikte patlak verdi istifra meğer idrar yolu enfeksiyonu tavan yapmış bi sürü ilaç yazdılar şimdi bulanmıo midem bi yaptr derim cnm nolur nolmaz az da olsa varsa bile hemen tedavini görürüsün cnm...

Canım geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım ozaman idrar tahlilide yapıldı. Onda bakılmıştır sanırım dimi?
Bence kan ilacını 2ye çıkardı onun biraz etkisi olabilir birde öğlenleri düzenli yiyemediğim için çok acıkıyorum akşama buda bende ters etki yapıyor sanırım, ilk zamanlardada öyle oluyordu, ama dediğin gibi bu hafta dikkat edeyim bakalım olmazsa haftaya tekrar doktora giderim canım. Teşekkürler.

bakmışlardır cnm bişi çıksa zaten mutlaka sölerlerdi.. ozaman dediğin gibi olabilir cnm kan ilacı da yapabilir prospektüsünü bi oku bakalım cnm bahsettiğin belirtiler varmı??

selam kızlaar artık kimse eskisi gibi değil herkes dağıldı maalesef. çok özlüyorum eski günleri ve sizleri. inşallah bigün yine burda sayfalar dolusu muhabbetler akar eskisi gibi. herkes yavaş yavaş kavuşuyor bebeklerine. bi kaç kişi kaldık şurda inşallah tez zamanda bizlerde tadarız artık bu duyguları

geçmiş olsun duygucum sen kendine dikkat et gidemessen de dert etme sağlığın ve bebeğin daha önemli canım rabbim acil şifalar versin
selam kızlarr hayırlı cumalar hepimize Rabbim mübarek günde bütün dualarımızı kabul etsin kollarımızı boş bırakmasın.bebegi olanlarada saglık sıhhat versin inş amin
amin gülüüüm amiiiiin allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

hayirli cumalarrr canlarrr
merhaba canımm arkadaşlarım:)))
geldim evime..eğitim falan bitti çok şükür sorun çıkmadı..
sizlerden haber varmı?? hamilelik doğum..
çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiii

hosgeldin ecemim bizde seni cok ozledik
eylul batini bekliyo son 10 gun.
gulguzeli tedaviye basladi bu ay sonu sonuc alacaz insallah.
lilyum dogumu bekliyo.
ben doktor kontrolunu bekliyom
bole iste ozetle herkes bisey bekliyo sen ne ettin anlat bakem kaynanan goturdumu seni doktora bise varda bize suprizmi yapcan yoksa

hoşgeldin. dur bakalım endişelenme hemen Rabbim herşeyin dermanını veriyor. keşke bu kadar ertelemeseydiniz bence çocuk olayını ama olsun hayırlısıyla sonuçlanır inşallah tedavin

kayınvalidemden kurtuluruz diye bekledik bunca sene. geçti zaman anlamadık.. hala da kurtulmuş değiliz ya..
gittim doktora yumurtalıklarımın ikiside çalışmamış. ilaçlara rağmen hiç büyümemişler. eve gelene kadar ağladım.
yarın insülin direncim var mı diye bakıcakmış ama sanmıyorum olduğunu.
eylül inş. sen güzel haberler alırsın.

canım endişelenme ilaçlar zamanla çalıştırıyor yumoşları tasalanma sen. benimde ilk denememde ilaçları coşmuştu yumoşlar 24 mm di enson doktor tedaviyi iptal etti. diğer ay doğum kontrol haı verdi. bu ay çok şükür hersey normalmiş. sen doktorun dediğinden çıkma olur Allah'ın izniyle.
rabbim tez zamanda hayırslı sağlıklı evlat nasip etsin bizlere inşallah

amin, inşallah nasip olur.
polikistik overlerim, 5 cm de urum var ayrıca adet düzensizliğim de var. bunları bildiğim için de bu kadar üzüldüm herhalde.

hamile kalırsam diye çok heveslenmiştim. bebek odaları bile bakmaya başlamıştım. bu ne hız diyeceksiniz. acemilik işte :) bi topikte paylaştım ama oraya giren bakan yokmuş :) burası canlı burada paylaşayım. çok tatlı bişi ya.

evlendikten sonra 13 kilo aldım.. 74 kiloyum şu an :) zayıflaman gerekiyor dedi.. hormonlara etkisi varmış kilonunun.. yüzde beş zayıfla dedi.. 3,5 kilo vermem gerekiyor şimdilik. bu iştahla nasıl olacak bilmiyorum..

Zaman gecmio bana yaaaa cok umutluyum rabbim umudumu gercek cikarir insallah. Duaya ihtiyacim varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…