Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aman canım bosver insanların gercek yuzlerini lohusalıkta da goreceksin uzzme kendini salla gitsin

Amin canım. napcan hepimizin bi yerden sınavı var. bebiş olunca belki değişir eşinde

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sende beni gibisin anlaşılan.3-4 ay biliyosun bende çok çektim. adet gibi oluyodum. kesilir inşallah seninde ondan sonra. yatmaya devam et sen doktorunu dinle az kaldı

hiç merak etme miyopicim Allah kimsenin yanına yaptığını bırakmıyor valla çoğunu ahirete bile bırakmıyor. tabi her ne kadar anlamasalar ders almasalarda gösteriyor herkese yaptığının karşılığını şükürler olsun. sen beddua etme yinede. sabret.

ne kadar kötüde olsa adamın annesi. onun için durumu pek değiştiremezsin canım.
adamın biri evlenmiş karısı hergün binbir çeşit lezzetli yemekler yapıyormuş ama adam bir türlü memnun olmuyormuş sen annem gibi yemek yapamıyorsun diye söylenip duruyormuş. bir gün kadın yemeği ocakta unutmuş yakmış mecburen öyle koymuş sofraya adama bi yemiş bi yemiş. haah demiş işte sonunda annem gibi yemek yapmayı becerebildin. meğer annesi yıllardır hep yakıyormuş yemekleri. yani nasıl yetişir nasıl görürse biraz öyle devam ediyor. biraz idare et sende.

günaydın kızlar günümüz aydın olsun..

Günaydın canım sanada, hayırlı sabahlar herkese

Duygu ya anlattığın hikayeye bayıldım, demek adam yanık yemek istiyormuş. İşte yaranamamak bu olsa gerek.
Ya ben anlamıyorum bu erkekleri gerçekten. Hani bizimde annemizin babamızın yaptığı şeylerin bazılarını bekliyoruz ama erkekler daha çok bekliyor sanki ya. Benmi göremiyorum yoksa?

Dün çok gerginim demiştim ya, ama eşime şikayet etmicem diye söz verdim kendime, bi ara çok doldum ağladım ama neyseki bahanem vardı, hormonlardan sebepmi, yoksa bişimi oldu dedi, hormonlar dedim.
Eşim hiç teşekkür etmedi ctesi günkü ağırlamalar için ama memnun kaldığı belliydi.
İsterdimki anneme bi eline sağlık deseydi. Hani ben ortalıkta dolandım herşeyi annem yaptı saolsun, damadından da bi teşekkürü haketti ama benim öküz kocam akıl etmedi bile.
Neyse dediğiniz gibi çokda takılmamak gerekiyor ama düşünmeden edemiyorum işte, annem olmasaydı o gün nolacaktı benim halim. Gece uyuyamadım ya yorgunluktan, ağrıdan okadar yardımına rağmen. Galiba hastanelik olurdum.
Buarada şu egzersizler işe yarıyormuş hakkaten, pazar günü kalkınca yaptımda belimin ve ayaklarımın ağrısı biraz hafifledi.

canım ya gercekten yasadıkların normal daha neler neler goreceksin hele bir dogsun bebeğin:) simdiden takma kafana kenini yıpratma, tesekkuru gec daha sonrada dırdıra baslayabilir annen dogumdan sonra sizde kalacak mı?neler neler oluyo sonradan neyse moralimizi bozmayalım bak ben taktım kafama sag gogsumde sut dugmlenmesi oldu hala da duzeldi ogogsumde sut az digeri gibi deil ne yaparsam yapayım

Annem zaten bu şehirde oturuyor. Gece kalmasa bile sabahtan gelir akşamda yatmaya giderler ama k.validem nezaman gelir, ne kadar kalır hiç bilmiyorum. Düşünmek istemiyorum çünkü geriliyorum düşündükçe. Haftasonu da gördümki gelse bile bana bi yararı dokunacağını sanmıyorum, o yüzden annemi, hatta yanına ablamı gerekirse yengemi falan toplayım başıma diyorum. Hatta halamları falan da çağırayım ben en iyisi Ama işte annemin dışındakilerin hepsi şehirdışında, gelipte pek fazla kalamazlar.
Benimde en büyük korkum o gerginlikte sütümün kesilmesi, k.validem erken gelirse (kendisi biraz panik olurda) doğum sırasında bana anlamsız korkular yaşatması ve beni germesinden sebep rahat bir doğum yapamamak. Ama diyorum ya düşünmek istemiyorum, pozitif olup o şekilde atlatmak istiyorum.
Aslında kocam biraz beni anlasa ben bu kadar gerilmem ve korkmam olacaklardan. Ama biliyorumki, bi sıkıntı yaşasam o sıralarda yapsan nolurki, olsa nolurki diye diye annesinden beter sinir eder beni. Rabbim o günlerde kolaylık versin, kocama merhamet ve güzel görüş versin ne diyim.
Sizlerede bu zamanlarda kolaylıklar versin aynı zamanda

Kızlar ya ben kilomu düzenli olarak takip ediyorumda bu hafta içinde hiç kilo almadım ben. Biraz yoğun bir haftaydı, akşamlarıda biraz bulantım oldu acaba ondanmı? Bebeğimin büyümesinde bi sıkıntı olmaz dimi? Hareketleri maşallah bu hafta dahada fazlalaştı ama yinede sizlere bi danışayım dedim.

selam kızlarr nasılsınız bende doktordan geldim çarsamba günü toplama işlemi yapılacak :18: inş sorunsuz gecer yumurtalarda güzel büyümüş bakalım hakkımızda hayırlısı inş bebegim gelir
miyopi cnm takma kafana erkekler bazen o kadar düşünceli olamıyorlar maalesef dogalarında yok
benimde görümcem canımı sıktı ben diyor tup bebegi baskalarının spermiyle oluyor sanıyordum diyor gelmiş bana yaa ne cahil insanlar var gercekten iyice soguttular kendilerinden ..tedavi ücretinin bi kısmını kayınpeder verdi o yuzden söyledik yoksa ben onlara hayatta söylemezdim cok sinir oldum iki tane agzına cakasım geldi..sabahtan aksama kadar internette fink atmasını biliyo geri madem cok merak etdiyosun bana sorma netten arastır dime işte ne insanlar var cnm

ya bilmiyorum görümce oluncamı böyle oluyorlar yoksa doğalarındamı var anlamıyorum. Ben olsam öle bilsem bile dediğin gibi gelipte sana sormam, araştırırım hiç olmadı öle bildiğimle kalırım nolacak onu öğrenmesem.
Bende diyorum ya iyi niyetliydim ama iş konusunda gördümki güven olmaz bunlara hiçbi şekilde. Ben onuda geçtim, kocamda görmüyor bunu. Annem dört dönüyor hadi k.validemi geçtim, görümcemin çayı bitiyor, abisinden istiyor kalkmadan yerinden. Dedimki senin kocan, k.validen yanında olacaktı da ozamanda böyle otururmuydun acaba.
El gördüyü pek seviyorlar. Yabancı birileri olsa 4 dönerdi. Herkes ne mal olduunu biliyor birbirini ya afedersin, kimsenin umru deil benim hamileliğim, annemin genç kız gibi iş yapması.

Buarada kendi derdime kapıldım diğer söyleyeceklerimi unuttum.
Yumoşların hayırlı olsun, inşallah çarşamba gününüde güzelce atlatırsın, yerleştirme ne zaman oluyordu? Birde sende 2 tanemi koydurcan?

evet cnm senin anlattıgını da okudum cok ayıp öyle onun oturup annenin hizmet etmesi ama gel gör ki sorsan onlar haklıdır her zaman hersey de kendini haklı görebilmeleride ayrı bir yetenek heralde yada pişkinlik adı..bendede 2 tane var görümce baskalarıının yanında kırımkırım kırıtırlar ama tek kal igrenç hareketleri var ..

sagol cnm carsamba toplama işlemi yapıldıktan sonra 3 yada 5 gün sonra transfer olur tahminimce..güzel gelişip kaliteli embriyolara dönüştügünde transfer yapılıyor..onlar arıyorlar yani.. doktora 2 tane koy dedim yumurtaların gelişip kalitesine bakar dedi ok dedim bende bakalım yaa nasip :))

yok canım ufak tefek düşmeler olur çok olursa kilo kaybın sağlığınıda etkilemeye başlarsa doktora söylersin. endişelenme

hiç güleceğim yoktu vallaaa gülgüzeli pes görümcene.. gazeteye ilan ver sende bari acil sperm aranıyor diye :)

çalışan hatunlar şimdi size bi soru sorcam ben 32 hafta raporumu aldım ya hastane bi daha bize gelmiycen bu rapor bitince direk izne çıkcan dedi. 37 haftada falan gidip kimseden bişey almayacakmıyım. doğumda mı bişey verecekler bu gün yaptı diye yoksa o da mı kalktı artık.şimdi ben 1 mayısa kadar çalışabilir raporu aldım iznimin ne zaman biteceğini ne hastane ne işyeri bilmiyor ne zaman hesaplatcam sgk ya

seni öyle iyi anlıyorum ki ama bak ne güzel bebeğin olucak, ondan güç al sen. hem annen de yanında olacak, takılma sen o görgüsüzlere. benim oyalanacak birşeyim yok ondan sarıyorum eşime :)

ayy ne güzel, bebeğin olacak inş. Allah yardımcın olsun. benim tembellerde çalışsada benim de yumurtalarım büyüse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…