Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

doğum kilosunu bende verdim dediğin gibi 3 kilo falan fazlam var 23 kilo almıştım doğumda :) ödem çoktu doğum sonrası 3 gün 14 kilo gitmişti git gide düştü ki sütüm olsun diye çok yiyorum acıkıyorum da zaten :) ama bebişler koşturtuyo insanı daha küçük olmalarına rağmen.kuzeyin gazı çok onu rahatlatana kadar yapmadığım haraket kalmıyo daha şimdiden danslar ediyoruz :) elma yağı denedim alerji yaptı , şurup verdim kustu , damlayı tiksinerek yalıyo ağlıyo sonra az kaldı ama 3 aylık olunca geçer gazı diyorlar :) çatlak göbeğimde yoktu ama karnım çok gergindi doğum sonrası bi baktım karnım mayın tarlası :) bacaklarımın üst kısımlarında 7.ayda olmuştu zaten o kadar yağ kullandım halbuki.o bio oil i denicem bende canım duymuştum doğum sonrası çatlaklar için diyodu.daha kırmızı ya çatlaklar belki etkisi olur sonra fayda etmez zaten

günaydın kızlar mimozacım kuzey bebegi Allah sana bagıslasın ne güzelde anlatmıssın güzel duaların içinde sagol cnm benim.
eslemcim sanada cok gecmiş olsun Rabbim korusun meleklerini inş iyi olursun midende düzelir cnm annen iyi bakar sana cnm

bende dün hastanedeydim ignelere basladım bile .bugün 2.günüm :))
salı günü randevum var yine gidecegim kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin kollarını boş bırakmasın

slm kızlarr napıorsunuz ne zamandır giremiyorum doğru düzgün artık burdayım izne çıktım çok şükür ewimdeyim yaaaaa sonunda

gözün aydın lilyumcum darısı benim başıma artık. nasıl bi rapor vermişlerdi sana 32.haftada sistem değişmiş benim ilk hamileliğimden şimdi benim elime bi kağıt verdiler resmi değil 28.03.2013-01.05.2013 arası çalışabilir diye ama ama işyerine gelen mailde işgöremezlik gibi görünüyormuş. bi şey anlamadılar gerçi normaldede pek bişeyden anlamıyorlar ya :) hastaneye sordum bitişin açık dediler onu bizde göremiyoruz gitcen ssk dan öğrencen ne zaman biteceğini

geçmiş olsun eslemcim üzülme Allahın izniyle bişey olmaz bende aynısını yaşadım 3-4 ay aynı adet gibi oldum hastanedede yattım bi sürü iğne vuruldum delik deşik olmuştum artık oturamıyordum ama şimdi iyiyim çok şükür bişey kalmadı. aynı parça falan bendende düşmüştü bebek diye çok korkmuştum hatta. sende Allaha emanet ol. dikkat et kendine ve bebişlerine

günaydın canlar:)))))) yazamasam da hepinizi takip ediyorum kıslar:)

GÜLGÜZELİ;
Rabbim yardımcın olsun en guzel ve kolay sekilde bebişlerini kavus inş,bu sureci kolayca atlatırsın inş eslemden hatırlıyorum zor bir uygulamaydı ama olsun sonucu cok guzel olacak

ESLEM ve SUMİSALİ;
Sizlere de sifa diliyorum benimde aynı senin gibiydi, bulantıar halsizlik kanama vs.. ama 14-15. haftalardan itibaren azalmaya baslamıstı bu belirtiler ve 17-18. haftada hiç bisey kalmamıstı, az daha sabredin dicem zor biliyorum ama unutuluyor, son 2 ay ozellikle son ayda zor geciyor DERKEN MUTLU SONNNN:))

EYLÜL;
Kızzzzzzz stres yapma, her sey guzel olacak, tedavin ins istedigin sekilde sonuclanacak ama rahat olman gerek:))) sonradan bu gunleri de guzel hatırlayacaksın:)

MERYS;

Bana dr 24 saat boyunca tuvaletini yapmazsa hastaneye getirin dedi, 4-5 gun cok uzun degil mi? ayy ömer e kıyamam yaa benim yediklerimden zümra hafsa cok etkileniyor kayısı marmelatı yedigimde cok yapıyo tuvaletini, kuru inciri hafif haslayıp blendırdan gecirip ye istersen

MİMOZA;
Benim karnımda haritaya donmus, napcam bilmiyorum kırmızıdan ziyade kahverengi benim ya bunlar nası gecicek. bir de kac tüp lierac kullandım ben, zerre fayda etmemiş bioili bende denemek istiyırum( ben hamileilkte toplamda 12-13 kg almıstım dogum yapalı 38 gun oldu 3 kg fazlam var sen masallah iyi vermişsin ben de su üç kg yi versem elbilselerim daha rahat olacak:) nasıl verdin yaaa ben de bundan kurtulmak istiyorum ilk iki hafta verdim kilo sonra takıldım 56 da kaldım

LİLYUM;
Hayırlı olsun raporun inş en iyi sekilde dinlenirsin, tatilde olmama ragmen son ayda cok zorlanmıstım ben rabbim bebeğine kavstursun en hayırlı zamanda..son gunler hem heyecnlı hem yorucu hem stresli geciyo

DUYGU;
Raporlarm benim de hep oyleydi bı sıkıntı cıkmadı simdi 25 mayısa kadar raporlıyum bende. inş sen de su gunleri en kolay seklde atlar, bebeğine kavusursun..

KIZLAR ATLADIGIM OLDUYSA KUSRUMA BAKMAYIN VALA BU KADAR TAKİP EDEBİLDİM :))

HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER SELAMLAR

selam kızlarrrrr.......
ay hepinizi çok özledim ama bir türlü fırsat bulup gelemiyorum. Aden Duru çok haylaz cadı emiyor çıkarıyor bir daha emmek istiyor nereden baksak meme hep ağzından oyuncak gibi. Birde buna üstelik dikişlerim tam iyileşti derken iltihap kaptı hafifde açılma oldu onunla uğraşıyorum kaç gündür 1 hafta sonra kontrolum war bakalım ne dicek.

Gezmelere başladık kızımla kırkımız çıkmadı ama havayı güzel bulunca kaçıyoruz dışarı hemen bugün de anneannemize gidicez:)

Kızlar Aden de geçen baya zorlandı tuvaletini yapamadı ağlamayada başlayınca kulak çubuğu ile zeytin yağı sürdüm poposuna içinede kaçırmaya çalıştım biraz 1 saat olmadan bezini doldurdu aklınızda bulunsun. Doktorum sorun olmaz demişti. şimdi yanımda yatıyor zilli büyük işleri war:)

kendinize çok iyi bakın sizleri unuttum sanmayın fırsat bulamıyorum var mı yeni havadisler...

ayyy benim göbeğim öylece duruyor yaaa kilolar gtti göbek kaldı ne yapıcam bilmiyorum hiç saramadım göbeğimi önceleri acıyordu snrada dişiklerim acıldı şimdide bağlayamıyrum. senin göbiş nasıl gitti... Kalacak üzerime bu göbek die korkuyorum

selamun aleykum canlar en azindan herkes gelip biraz biraz yazmis eslemim uzme kendini stres yapma bak bebisler iyiymis napalim idare etcez insallah saglikla atlaticaksin bu gunleride allah sifa sabir versin insallah allaha emanet olun hepiniz

hadi hayirlisiyla guzel kolay zahmetsiz gecsin bu gunlerin insallah sendende bebis haberleri alalim bu ay sonu;16:

cnm 32. haftamda bende resmi olmayan ve 37. haftama kadar geçerli olan çalışabilir raporu almıştım. 37.haftamda bitti işte doktor başhekim imzalı tahmini doğum süreme kadar olan 28 mart - 18 nisan arası rapor yazdı diğer dört aylık rapor doğum sonrası oluyormuş hepsini birden vermio..

kızlar esaretım yarın sona erıyor..
yenı eve yarın tasınıyoruz..
1 haftaya anca yerlesırım ama onemlı degıl,onemlı olan kendı evıme gecıyor olusum..
bu seferkı evde kendı anneme yakın..1 dakıkalık mesafede
guzel ev bulduk allahtan bu sefer..4yıllık bı apartman..ınsallah bu sefer evden yana sansımız yaver gıder..
sızde ne var ne yok dıcem ama cevap okuyamıcam..
bı yerleselım,ayrılmıcam burdan

canım dr müdahale etmeyin dedi
bağırsak tembelliği yapıyormuş fitil,sabun yada zeytinyağlı cubukla vs. uyarmak
o yüzden pek müdahale etmiyorum kakasına
çok çaresiz kalınca bi fitil var bitkisel miydi neydi
onu koyuyorum

napalım canım dr bir haftaya kdar normal dedi
bağırsak tembelliği olur diye müdahle de etmyoruz
kendi düzenini oluşturacakmış zamanla
bi de fıtık çıktı durduk yere
aman kızlar dikkat edin
yeni doğanlarda kasık yada göbek fıtığı çok görülüyormuş
ömerde kasık fıtığı çıktı
bebek için hayati önem taşıyor
altını falan açtığınızda muhakkak kontrol edin

canım oyleyse bilmiyorm tembwllk noktasını,
aaaaaaaaaa fıtık olayını duymamıstım bi kontrol edeyim bende gecmiş olsun sizede canım ya

selamun aleykum canlarrr
nabersiniz canlarrrr bugun pazar biliyom kimse gelmez
millan hayirli olsun biran once yerlesde gel artik
merys canim cok gecmis olaun rabbim sifasini versin tez vakitte

selam kızlar gece gece gelip bakim dedim pek ilerlememiş sayfalar olsun inş toplasırız yine
bende ignelere devam ediyorum yumurtalıklarım büyüdügü için cok baskı yapıyo agrı oluyor ama olsunda herseye deger inş bende kavusurum bebegime zaten esimle heyecanlıyım simdi biz anne babamı olucaz diyoruz bazen inş Rabbim boş bırakmaz cabalarıımızıgüzel dilekleriniz içinde sagolun kıslar bol bol dua edin bana

valla yandık biz bu oğlanlar çok gazlı :) bak benimki bütün gün uyudu fotograf çekimine götürdük stüdyoya orda bi naz bi naz. doğru düzgün çekim yapamadı kız. şimdi yanımda yastıkta yatıyor ne çene ne gülücükler.
bende çok yiyorum valla ama süreklide kilo veriyorum. demek yediğimiz bebişlere yarıyor. benimki 20 gün önce 5.800 dü maşallah
ben bio oili aldım canım başlıcam bakalım ne sonuç vercek

canım hiç bilmiyorum ne sardım ne korse giydim kendi kendine gitti valla. dikişlerin nasıl açıldı ya? estetik dikişmiydi? lazer yapıştırma diyorlar ya öyle mi? bende sorun olmadı şükür.

kızlar ya şu doğum izni uzamadı dimi bilgisi olan var mı? benim rapor bitiyorda. gerçi ben çalışmıcam ama 2 aylık fazla para almış olcam

çok sağol berracım çok zor geçiyor valla son ay hiç geçmiyor sanki takıldı kaldı. unuttummu acemiliğimemi geldi hatırlamıyorum ama ilk hamileliğimde bu kadar zorlanmamıştım sanki. bu kadar yolu geçtik az daha sabredelim hayırlısıyla bunlarıda unuturum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…