Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

amin canim cok sagol bende unutmaya calisiyom dedigin gibibu durumda okunacak bir dua varmiydi ne diye tesbih cekiyoduk

kız muzmuttttttttt nasıl güzel bir haberdir bu maşallahhhh çok şükürrrr maşallahhh subanallahh...

oley be oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

dikkat et kendine emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dinlen bol bol :)

beni gözüne kestirmişsin cok sevindim inşallahhhh :) rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh darısı bize olsun amin

kızlar bende doğum kontrol hapı kullanmasam şüphe decem ama imkansız oldugu için test etmiyom :) sürekli uyuyorum ve ağzımın tadı bozuk en önemlisi mide bulantım var... tabi bunlar ilacında etkisi olabilir bugün yarın adet olmam gerek ama gelmio. sürekli bir akıntı ıslaklık, su akıo gibi gelio gidiom yok bişe

canimmmm cok sagol valla ilk anda bir cirpida saydim hepinizi insallah rabbim en kisa zamanda nasip edecek insallah hepinizi coook seviyorumm

belirtiler benziyo ama bilmiyom bende hic belirti olmadiii ama test yap icinde kalmasin canim allah yoktan var edendir

canimmmm cok sagol valla ilk anda bir cirpida saydim hepinizi insallah rabbim en kisa zamanda nasip edecek insallah hepinizi coook seviyorumm
bizde seni çok seviyoruz canım... hadi inşallah tek tek hamile kalalım Allah'ın izniyle

bi girim bizim kızlar naptı acaba diye bide ne göreyim
muzmutttttttttt cnm cok sevindim yaaaa ne güzel bir haberle karsılastım hayırlı olsun cnm Rabbim kucagınızada almayı nasip etsin bol bol dinlen beslen ayy yaa süper herkes hamile kalıy arka arkaya inş o sıra bizede gelir nazar degmesin kuzum maşallahh

cok sagol canim sizede bol bol dua ediyorum en kisa zamanda sizdende bole guzel haberler alcaz allahin izniyle

cok sagol canim sizede bol bol dua ediyorum en kisa zamanda sizdende bole guzel haberler alcaz allahin izniyle

inş cnm hepimiz hamile kalırızda tam bir hamile topigi olur topigimiz cok sagol duaların icinde cnm
bende para günümü savdım rahatladım temizlikti hazırlıktı cok ugrastım ama gecti cok şükür..
artık bende tedaviye baslıyacagım inş karsılıgını alırım

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam muzmuuuuuuuuut hamileeeeeeeeeeeeeeee aaay canım benim çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişin sürpriz yapmış sana ne güzel sen hiç beklemezken öğrenmen kim bilir ne kadar mutlu olmuşsundıur rabbim hepimize nasip etsin bu duyguları inşallah topiğin kilidi açıldı mı ne hadi inşallah peşpeşe darısı kalanların başına

eylülcüm olur mu olur belkimde bi güzel haberde senden alırız aaaay inşallah benim şu kırmızılar gelsede bende bi an önce çalışmlara başlasam artık yauuuu

anammmmmmmmmmmmmmm çoık sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmn Rabbime şükürler olsun dualarımızı kabul ediyor yavaş yavaşşşş... :)

yazıyı okuyunca cığlık attım kuzenm kendin hamile olunca bu kadar sevinmemiştin dio :)

ayyy ne güzel yeni bebişler geliyorrrr :)

valla canim ne kadar az kafana takarsan daha iyi ben bu ay anladimki erkeginde kafaya takmamasi lazim cocuk dusuncesiyle eksin olmamali...kizlar gecen hafta hali ve koltuk sildim silerkende hep burdaki laflar geldi aklima ne gulmustum ama

valla hic beklemiyodum gece yatmadan oncede kirmizilar geliyo diye moralim nasil yerdeydi odunum teselli ede ede uyutmustu benieabbim sen coook buyuksun sizin icin dua etmeye devam edicem canlar en kisa zamanda rabbim sizlerede nasip etsin

cok sagol canimm amin insallah diger kizlarda arkamdan gelcekk

doğum yapan bacılar size bişey söylemeye gelmiştim muzmutun haberini gördümmm :):)

devlet bana doğum parası yatırmış belki sizlerede yatırmıştır bağlı olduğunuz ssk müdürlüğüne basvurun doğum parası diye e devletten de sorgulatabilirsiniz.

birde emzirme parası ile cocuk parasıda veriyor bir arastırın :)

zillim bagırıyor gittim bn hadi görüşürüz alt takımları doldurdu heheheheh

valla canim ne kadar az kafana takarsan daha iyi ben bu ay anladimki erkeginde kafaya takmamasi lazim cocuk dusuncesiyle eksin olmamali...kizlar gecen hafta hali ve koltuk sildim silerkende hep burdaki laflar geldi aklima ne gulmustum ama

haklısın cnm ahhh o kafalardan bi atabilsek zaten olacakta işte başaramıyoruz .tabi Allahında taktiri..napalım bekleyecegiz elden bişey gelmiyo ..
bu halı ve koltuk silmedede bişey var haaa bende silecegim bu ayy

haklısın cnm ahhh o kafalardan bi atabilsek zaten olacakta işte başaramıyoruz .tabi Allahında taktiri..napalım bekleyecegiz elden bişey gelmiyo ..
bu halı ve koltuk silmedede bişey var haaa bende silecegim bu ayy

bende bu ay halıları yıkasam silsem diyorum maluuuum bahar temizliği (belkim işe yarar )

hamilelik sürecinde dolanıp çıkabilir canım önemli değil endişelenme e rahat durmuyolar çekeleyip duruyor o kordonu. benim doğum esnasında 2 kez dolanmıştı bide düğüm atılmış sanırım kalbi yavaşlayınca acil sezaryene girdim o yüzden. sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…