yaa benimki cok ilginc oldu hicc belirti yoktu pazartesi gunu ben kirmizilari bekliyodum odunda bugun olmassan yarin test yaparsin diye test almis gelmis

o gece boyle her adet gibi leke geldi dedim adet basladi sabah uyandigimda saril saril gelir dedim herzamanki gibi dun sabah uyandim bole hafif islaklik vardi dedim gelmistir kirmizilar batmadan ped takiyim gittim lavaboya hic bisey yok

dedim zaten kirmizilar gelcek ama su testi yapayim test cozmeyi cok severim ben neyse teste idrari damlattim ama hic donup bakmiyom nede olsa negatif diyeambalajini falan cope aiyom ortaligi topluyom dedim testide cope atam atarken bi baktim amanin cift cizgi allahim lal oldum bi sure bi yandanda gozumu ovaliyom iyice aciyom heralde uyku sersemi yanlis gordum cunku uaynmadan once ruyamda tanimadigim bi doktora dedimki bende artik hamile kalmak anne olmak istiyorum diye o yuzden ruyanin etkisinde kaldim saniyorum

biraz kendime gelince askim askim diyee diye oduna kostum oda dedi heralde bisi oldu yatmadan once dedim cunku adetim basladi diyeyari gozu acik yataktan firladi diyo ne oldudedim cift cizgi hamileyim sarildik koklastik tabi o hic guvenmez idrara namazlarimizi kildik dualar ettik gittik hemen hastaneye tahlil vermeye allahim isteyince herseyi ona gore hazirliyo tahlil vermek icin beklerkenaramizda diyoz doktorum bugun var yok falan bi baktik normalde kullanilmayan kapidan doktorum geldiii

hemen selamlastik dedi sonucu alin gelin sonuc 12 de cikar dediler eve geldik 12 bekle dur internetten bakicam odunda ise gideyim ayarliyim isleri ogleden sonra geleyim dedi durmadan ariyo cikmadimi daha sonuclar en son sonuc yayinlandi degerim 155.5 4 haftalik allahim uctuk sana sukurler olsun allahim zaten ondan sonrada doktora gittik ilaclari verdi falan kisaca boyle

o ilk adet sandigim lekelenmeden sonra sari akintim geldi dun bi kac kere coook hafif pembe leke vardi dun ilaca basladigimdan beri oda yok sukurler olsun doktorum surekli yatma ama bol bol dinlen dedi ole onumuzdeki ayin 8 de randevu verdi insallah rabbim tum arkadaslarima nasip etsin kizlar isminizi tek tek sayarak dua ettim ediyorum su misali beni kestirmisti gozune nedense bende eylulu ozgeyi yagmuru ecemi gulguzelini laylai yi kestirdim bakalim