Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzz layyyynnnn ben biliyodum o kadar ugrastik hamile kaldik hatunlarrr yok etraftaaa
mujdemmm var mujdemmm hamileyim
ama tabi hemen progestana basladik :doktora gittik kan tahlilini bile ettik uc ogun ilac aliyom lekenelnmeyle basladik ama simdi sukur iyiyim bol bol dinlenecezzzz hadi gelin teyzelerii sizden baska kimseye diyemiyok sizde yoksunuzz![]()
kızlar bende doğum kontrol hapı kullanmasam şüphe decem ama imkansız oldugu için test etmiyom :) sürekli uyuyorum ve ağzımın tadı bozuk en önemlisi mide bulantım var... tabi bunlar ilacında etkisi olabilirbugün yarın adet olmam gerek ama gelmio. sürekli bir akıntı
ıslaklık, su akıo gibi gelio gidiom yok bişe
![]()
doğum yapan bacılar size bişey söylemeye gelmiştim muzmutun haberini gördümmm :):)
devlet bana doğum parası yatırmış belki sizlerede yatırmıştır bağlı olduğunuz ssk müdürlüğüne basvurun doğum parası diye e devletten de sorgulatabilirsiniz.
birde emzirme parası ile cocuk parasıda veriyor bir arastırın :)
zillim bagırıyor gittim bn hadi görüşürüz alt takımları doldurdu heheheheh![]()
hayırlı haber çekiyor heralde nasıl da şenlendi topik bi anda sanki haberleşmişiz gibi herkesin uğrayacağı tutmuş hehehe![]()
Canım ben Ya Mübdi ile Ya Musavvir çekiyordum. Düşmemesi için Ya Mübdi, sağlıklı sıhhatli olması için de Ya Musavvir. Aklıma geldikçe hala Ya Musavvire devam ediyorum ben. Rabbimin izniyle bi sıkıntı olmadan atlatacaksın inşallah canım. Ben 2.ye hamile kalınca doktorun ilk söylediği daha önce böyle bişi oldu diye bundada olur diye düşünme, rahat ol, hiçbir sıkıntı olmayacak demişti. Sende öle düşün. Hiç kafanı bulandırma. Bak ben 25 haftayı devirdim. Rabbimin izniyle kucağımıza aldığımız günleri de görücezamin canim cok sagol bende unutmaya calisiyom dedigin gibibu durumda okunacak bir dua varmiydi ne diye tesbih cekiyoduk
![]()
inş cnm hepimiz hamile kalırızda tam bir hamile topigi olur topigimizcok sagol duaların icinde cnm
bende para günümü savdım rahatladım temizlikti hazırlıktı cok ugrastım ama gecti cok şükür..
artık bende tedaviye baslıyacagım inş karsılıgını alırım![]()
hamilelik sürecinde dolanıp çıkabilir canım önemli değil endişelenme e rahat durmuyolar çekeleyip duruyor o kordonu. benim doğum esnasında 2 kez dolanmıştı bide düğüm atılmış sanırım kalbi yavaşlayınca acil sezaryene girdim o yüzden. sen içini ferah tut
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzz layyyynnnn ben biliyodum o kadar ugrastik hamile kaldik hatunlarrr yok etraftaaa
mujdemmm var mujdemmm hamileyim
ama tabi hemen progestana basladik :doktora gittik kan tahlilini bile ettik uc ogun ilac aliyom lekenelnmeyle basladik ama simdi sukur iyiyim bol bol dinlenecezzzz hadi gelin teyzelerii sizden baska kimseye diyemiyok sizde yoksunuzz![]()
eneeeeeemuzmut hamıleymıssın yaaaaaaaaa..ben anca haber aaldım
neyse en azından kımse dogurmadan gundemı takıp edıyorum..
kızzz cooook sevındım..allah kucagına almayı nasıp etsın ınsalllaaaaaahh
eslem ayagını oyle bı surtmuskı bu yılın bebeklerı gelmek ıcın sıraya gırdı
demek yolu tıkayan eslemdivay hain
su eylulu ve yagmuruda bırının gözu ısırsın artık..
gercı muzmutun gözu kımı ısırırsa sıradakı hamış o olcak..hadı bakalım..
allah razi olsun canim bol bol dua ediyorum rabbim en kisa zamanda sizlerede verecek insallahcanım benımmm oyle sevındım ki kendı kızkardesım olsa bu kadar sevınırım
Rabbım sağlıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasıp etsın canım sanada eşine de
Korkularından sıyrıl artık anneliğe hazırla kendını darısı da bızım basımıza
Çok öpüyorum senı
Sizleri de bacılarımmmm
aminnn kis aminnn valla ben bulantiya raziyim bebis saglikli olsun yerine tutunsun ben hamilelik sendromlarini asarim evvel allahslm kızlar,,,
muzmutum hayırlı olsunnnnnnnn:))))))))))))))))))) walla bu sene boyle bıse oldu yanı eslem benı kesıodu sureklı ıste sen gelcen pesımden dıe sonra cıdden ben hamıle kaldım benım gozumde muzmutu ısırıp ısırıp duruodu hanı derler ya abdala malum olur dıe cıdden malum oluomus hamıle kalanlara
ama cok sevındım canım mevlam sorunsuz kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhhhhhhhh
lekenmelerı hıc dusunme ben ıkı gundur lekenmıom kı progestanda kullanamıorum bılıosun ıgne oldugum ıcın,,,
ıyıce dınlen gercekden fayda edıo bıraz zor yatmak sureklı ama ne edelım dayancaz,,,
suan bulantın olmıcak canım benımde ılk ogrendıgımde deger 168 dı yanı senınkıde bana cok yakın deger bu ıkı haftan hatta 3 haftan ıyı geccek amma velakın 7 haftaya adım attıgında dırek baslıcan bogurmelere,,ıkı gundur fena durumdayım,,,bu 2.5 hafta ne yıyebılıosan ye sonra onlara bakıp acım ama yıyemıorum dıe aglıcan
ya saka maka cıdden fena bu bulantılar ya dedım belkı bu sefer hanı mıde alısmısdır cıkarmam dıodum ama daha beter durumdayım ,,,
Allah tez vakıtte tum arkadaslarımızada yavrularına kavustursun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mıdemız bulanıo dıe buralara yazmayı nasıp etsın ınsallahhhhhhhhhhhhh![]()
benim gozlerim cok disli hepsini isirmaktan paramparca ettimeneeeeeemuzmut hamıleymıssın yaaaaaaaaa..ben anca haber aaldım
neyse en azından kımse dogurmadan gundemı takıp edıyorum..
kızzz cooook sevındım..allah kucagına almayı nasıp etsın ınsalllaaaaaahh
eslem ayagını oyle bı surtmuskı bu yılın bebeklerı gelmek ıcın sıraya gırdı
demek yolu tıkayan eslemdivay hain
su eylulu ve yagmuruda bırının gözu ısırsın artık..
gercı muzmutun gözu kımı ısırırsa sıradakı hamış o olcak..hadı bakalım..
efet muzmutumuz hamilee darısı bize inşallahhhh
yazmış işte gözümü eylül, özge, yagmur..... ısırıyor sırayla demiş bilmiom artık gercekten ilk sırada görünce kendimi bir hoş oldum :))) anammm korunduk bu ay :) öbür ay eşim yoksıra bana gelmez :))))))))))))) en son ben hamiş olurum hehhehe
Anaaa en son ben mi duydum şimdiiiiii
Muzmutumm hayırlı olsun cnmmm çok sevindimmm
Hadi Allah tamamına erdirsin inş
Bu topicin en umutsuz vakası bendim demiştim ben hamile kalırsam hepiniz geliceksiniz arkamdan demiştimmm dimiiiiiiii
Oh be hamile olmayan kalmayacak inşyavaş yavaş hepimiz hamile kalioz
![]()
sagol canimmm seninde hamilelik takvimi guzel olmus 11 haftaya girmissin masallah son bi hafta riskli donemi atlattin masallah![]()
eslemmmmmmmmmmm bulantıların gecdımı ? gecırmek ıcın ne edıon ?
uff yaaa basım dertte bu bulantılardan ogurtulerden cıkarmalardan,,
geccek geccek dıe tesellı edıom kendımı![]()