Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

darısı banada bulaşsın artık :)))))))))))))) bende adet olimde biran önce doktora gidim yawwwwwwwwwwwwww

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim muzmutcum yaaa iyi bi habere ihtiyacım vardı. çok üstüme geliyorlar iş yerinde bende sonuna kadar dayanmaya çalışıyorum bebeğimle daha çok vakit geçirmek için ama çok yıpranıyorum. senin haberini duyunca yüzüm güldü. dikkat et canım bende 3+4 ay çok progestan kullandım epey kanamam oluyordu iğnesini kullandım 3 öğün oturamıyordum artık ama çok şükür atlattık. hayırlısıyla gelsn bebişin.

inşallah haptan değildir eylülcüm ama daha erken sabret sen bikaç gün test için. hadi sıraya girin bakalım boşlukları dolduralım :)

sagocum sen çalışıyomuydun emzirme parası kadın çalışıyorsa kadına çalışmıyorsa eşine veriliyor 90 lira civarı sanırım. doğum parasıda çalışanların raporlu olduğu istirahat parası normalde. başka bişey almamıştım ben ilkinde. şu doğum izninide çıkaramadılar bi doğurcaz nerdeyse

hayırlı haber çekiyor heralde nasıl da şenlendi topik bi anda sanki haberleşmişiz gibi herkesin uğrayacağı tutmuş hehehe

hayırlı haber çekiyor heralde nasıl da şenlendi topik bi anda sanki haberleşmişiz gibi herkesin uğrayacağı tutmuş hehehe

cok sagol canim ilk bir hafta gunde 3 defa ic dedi doktor eger lekelenme biterse bir hafta sonra ikiye dusurcez dunden beri iciyom ictigimden beri bisey yok sukurartik diger bacilardanda guzel haber bekliyokk

amin canim cok sagol bende unutmaya calisiyom dedigin gibibu durumda okunacak bir dua varmiydi ne diye tesbih cekiyoduk
Canım ben Ya Mübdi ile Ya Musavvir çekiyordum. Düşmemesi için Ya Mübdi, sağlıklı sıhhatli olması için de Ya Musavvir. Aklıma geldikçe hala Ya Musavvire devam ediyorum ben. Rabbimin izniyle bi sıkıntı olmadan atlatacaksın inşallah canım. Ben 2.ye hamile kalınca doktorun ilk söylediği daha önce böyle bişi oldu diye bundada olur diye düşünme, rahat ol, hiçbir sıkıntı olmayacak demişti. Sende öle düşün. Hiç kafanı bulandırma. Bak ben 25 haftayı devirdim. Rabbimin izniyle kucağımıza aldığımız günleri de görücez

Muzmutun dediği gibi erkeklerin biraz daha sıyrılması gerekiyor bu düşünceden. Madem tedaviye karar verdini, o sürece kadar aklınızdan çıkarın, bakarsın tedaviye gerek kalmaz canım. Bİ arkadaşımla konuştum bugün, ona da doktoru, uzun bi süre sebepsiz yere hamile kalamıyorlar, tüp bebeğe karar veriyorlar, bi kaç ay tatil veriyorum ben onlara, o arada tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalan çok hastam var benim demiş canım.

Evet canım, bende açıkçası çok kafaya takmadım başta. Böyle bir ferahlık vardı ilk defa bu sefer doktora giderken. Eşim biraz panikledi, doktor da sıkıntı olmaz deyince daha da rahatladık. İnşallah kordondan kurtulur da sezaryene gerek kalmaz Rabbim sıkıntı yaşatmasın hiçbirimize inşallah. Sağlık sıhhat versin bebişlerimize.

canım benımmm oyle sevındım ki kendı kızkardesım olsa bu kadar sevınırım
Rabbım sağlıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasıp etsın canım sanada eşine de
Korkularından sıyrıl artık anneliğe hazırla kendını darısı da bızım basımıza
Çok öpüyorum senı
Sizleri de bacılarımmmm

slm kızlar,,,
muzmutum hayırlı olsunnnnnnnn:))))))))))))))))))) walla bu sene boyle bıse oldu yanı eslem benı kesıodu sureklı ıste sen gelcen pesımden dıe sonra cıdden ben hamıle kaldım benım gozumde muzmutu ısırıp ısırıp duruodu hanı derler ya abdala malum olur dıe cıdden malum oluomus hamıle kalanlara
ama cok sevındım canım mevlam sorunsuz kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhhhhhhhh
lekenmelerı hıc dusunme ben ıkı gundur lekenmıom kı progestanda kullanamıorum bılıosun ıgne oldugum ıcın,,,
ıyıce dınlen gercekden fayda edıo bıraz zor yatmak sureklı ama ne edelım dayancaz,,,
suan bulantın olmıcak canım benımde ılk ogrendıgımde deger 168 dı yanı senınkıde bana cok yakın deger bu ıkı haftan hatta 3 haftan ıyı geccek amma velakın 7 haftaya adım attıgında dırek baslıcan bogurmelere,,ıkı gundur fena durumdayım,,,bu 2.5 hafta ne yıyebılıosan ye sonra onlara bakıp acım ama yıyemıorum dıe aglıcan
ya saka maka cıdden fena bu bulantılar ya dedım belkı bu sefer hanı mıde alısmısdır cıkarmam dıodum ama daha beter durumdayım ,,,
Allah tez vakıtte tum arkadaslarımızada yavrularına kavustursun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mıdemız bulanıo dıe buralara yazmayı nasıp etsın ınsallahhhhhhhhhhhhh

eneeeeee muzmut hamıleymıssın yaaaaaaaaa..ben anca haber aaldım
neyse en azından kımse dogurmadan gundemı takıp edıyorum..
kızzz cooook sevındım..allah kucagına almayı nasıp etsın ınsalllaaaaaahh
eslem ayagını oyle bı surtmuskı bu yılın bebeklerı gelmek ıcın sıraya gırdı
demek yolu tıkayan eslemdi vay hain
su eylulu ve yagmuruda bırının gözu ısırsın artık..
gercı muzmutun gözu kımı ısırırsa sıradakı hamış o olcak..hadı bakalım..

efet muzmutumuz hamilee darısı bize inşallahhhh

yazmış işte gözümü eylül, özge, yagmur..... ısırıyor sırayla demiş bilmiom artık gercekten ilk sırada görünce kendimi bir hoş oldum :))) anammm korunduk bu ay :) öbür ay eşim yok sıra bana gelmez :))))))))))))) en son ben hamiş olurum hehhehe

Millanım :) siz nasılsınız Nehir bebiş nasıl?

Son düzenleme:
allah razi olsun canim bol bol dua ediyorum rabbim en kisa zamanda sizlerede verecek insallah

aminnn kis aminnn valla ben bulantiya raziyim bebis saglikli olsun yerine tutunsun ben hamilelik sendromlarini asarim evvel allahbenim doktor ole surekli yatma ama bol bol dinlen yorma kendini dedi allaha sukur dunden beri akintim normal leke falan yok insallah boyle devam eder
benim gozlerim cok disli hepsini isirmaktan paramparca ettim

hic ole sartlandirma kendini canim rabbim hayirlisini versin en yakin zamanda hayirlisiyla insalllah

Anaaa en son ben mi duydum şimdiiiiii

Muzmutumm hayırlı olsun cnmmm çok sevindimmm

Hadi Allah tamamına erdirsin inş

Bu topicin en umutsuz vakası bendim demiştim ben hamile kalırsam hepiniz geliceksiniz arkamdan demiştimmm dimiiiiiiii

Oh be hamile olmayan kalmayacak inş yavaş yavaş hepimiz hamile kalioz

sagol canimmm seninde hamilelik takvimi guzel olmus 11 haftaya girmissin masallah son bi hafta riskli donemi atlattin masallah

eslemmmmmmmmmmm bulantıların gecdımı ? gecırmek ıcın ne edıon ?
uff yaaa basım dertte bu bulantılardan ogurtulerden cıkarmalardan,,
geccek geccek dıe tesellı edıom kendımı

sagol canimmm seninde hamilelik takvimi guzel olmus 11 haftaya girmissin masallah son bi hafta riskli donemi atlattin masallah

eslem 11 ben 7 sende 4 ,,, demekkı ortalama 3.5 haftada bır bebek haberı alıoz :)))) hey masallahhhhhhhhhh ınsallah bu ay daha cok bebek haberı alırızzzzzzz

eslemmmmmmmmmmm bulantıların gecdımı ? gecırmek ıcın ne edıon ?
uff yaaa basım dertte bu bulantılardan ogurtulerden cıkarmalardan,,
geccek geccek dıe tesellı edıom kendımı

Aaaah bacım ahhhh : ) geçmedi daha mübarek..

Hala hamileliğimin tadını çıkaramadım bi türlü

Yinede şükürler olsun bugünleride gördük bebişlerim iyi olsunda bunlar da geçecek elbet..

Valla geçirmek için bişey yapamiom çünkü hiçbişey kar etmio bana öyle kraker falan..

Bi deri bi kemik oldum sıfır beden oldum : ) ilk hamile olduğumu öğrendiğimde göbeğim çıkmıştı şimdi dümdüz oldu..

Beni gören şok oluyor zaten..nerde o eski süslü bakımlı kadın diye : ) banyo yapmak bana çok zor gelio çünkü sudan midem bulanıyor halsizlik çok var bayılcam gibi geliyor...diş fırçalamak bi ölüm

Herşeyden, her kokudan midem bulanıyor ..uyku arasında bile uyandığımda bulanıyor..sabah kalkmak benim için lavaboya koşmak zaten..

Zavallı eşimi yatakta kovmaktan beter ediorum ..yüzün bana dönük olmasın diorum nefes kokusundan rahatsız oluyorum..yaklaşma bana öpme beni..2buçuk ay uzaktan seviyor sadece beni : )

İşte böyle yavru ..sürekli yatiorum ..çok sıkıldım ..durup durup ağlıyorum ..psikolojik durumum daha çok bozulmadan düzelirim inş..kendi ihtiyaçlarımı bile göremiorum çünkü

Eee 3 sene boyunca gez dolaş kocanla hep dip dibe ol sonra böyle olunca biraz böyle oluyor insan : )

Ama halimi belirtmek için anlattım bunları kesinlikle şikayet değil..Allahıma binlerce şükürler olsun bize bu günleri gösterdiği için..

Yeterki bebişlerimi hayırlısıyla alayım kucağıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…