muzmutkizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzz layyyynnnn ben biliyodum o kadar ugrastik hamile kaldik hatunlarrr yok etraftaaa
mujdemmm var mujdemmm hamileyim
ama tabi hemen progestana basladik :doktora gittik kan tahlilini bile ettik uc ogun ilac aliyom lekenelnmeyle basladik ama simdi sukur iyiyim bol bol dinlenecezzzz hadi gelin teyzelerii sizden baska kimseye diyemiyok sizde yoksunuzz
eslemmmmmmmmmmm bulantıların gecdımı ? gecırmek ıcın ne edıon ?
uff yaaa basım dertte bu bulantılardan ogurtulerden cıkarmalardan,,
geccek geccek dıe tesellı edıom kendımı
eneeeeeemuzmut hamıleymıssın yaaaaaaaaa..ben anca haber aaldım
neyse en azından kımse dogurmadan gundemı takıp edıyorum..
kızzz cooook sevındım..allah kucagına almayı nasıp etsın ınsalllaaaaaahh
eslem ayagını oyle bı surtmuskı bu yılın bebeklerı gelmek ıcın sıraya gırdı
demek yolu tıkayan eslemdivay hain
su eylulu ve yagmuruda bırının gözu ısırsın artık..
gercı muzmutun gözu kımı ısırırsa sıradakı hamış o olcak..hadı bakalım..
efet muzmutumuz hamilee darısı bize inşallahhhh
yazmış işte gözümü eylül, özge, yagmur..... ısırıyor sırayla demiş bilmiom artık gercekten ilk sırada görünce kendimi bir hoş oldum :))) anammm korunduk bu ay :) öbür ay eşim yoksıra bana gelmez :))))))))))))) en son ben hamiş olurum hehhehe
saglicakla gelsinlerde geriside önemli degil be gulummm ya sabirAaaah bacım ahhhh : ) geçmedi daha mübarek..
Hala hamileliğimin tadını çıkaramadım bi türlü
Yinede şükürler olsun bugünleride gördük bebişlerim iyi olsunda bunlar da geçecek elbet..
Valla geçirmek için bişey yapamiom çünkü hiçbişey kar etmio bana öyle kraker falan..
Bi deri bi kemik oldum sıfır beden oldum : ) ilk hamile olduğumu öğrendiğimde göbeğim çıkmıştı şimdi dümdüz oldu..
Beni gören şok oluyor zaten..nerde o eski süslü bakımlı kadın diye : ) banyo yapmak bana çok zor gelio çünkü sudan midem bulanıyor halsizlik çok var bayılcam gibi geliyor...diş fırçalamak bi ölüm
Herşeyden, her kokudan midem bulanıyor ..uyku arasında bile uyandığımda bulanıyor..sabah kalkmak benim için lavaboya koşmak zaten..
Zavallı eşimi yatakta kovmaktan beter ediorum ..yüzün bana dönük olmasın diorum nefes kokusundan rahatsız oluyorum..yaklaşma bana öpme beni..2buçuk ay uzaktan seviyor sadece beni : )
İşte böyle yavru ..sürekli yatiorum ..çok sıkıldım ..durup durup ağlıyorum ..psikolojik durumum daha çok bozulmadan düzelirim inş..kendi ihtiyaçlarımı bile göremiorum çünkü
Eee 3 sene boyunca gez dolaş kocanla hep dip dibe ol sonra böyle olunca biraz böyle oluyor insan : )
Ama halimi belirtmek için anlattım bunları kesinlikle şikayet değil..Allahıma binlerce şükürler olsun bize bu günleri gösterdiği için..
Yeterki bebişlerimi hayırlısıyla alayım kucağıma..
Aaaah bacım ahhhh : ) geçmedi daha mübarek..
Yinede şükürler olsun bugünleride gördük bebişlerim iyi olsunda bunlar da geçecek elbet..
Valla geçirmek için bişey yapamiom çünkü hiçbişey kar etmio bana öyle kraker falan..
Bi deri bi kemik oldum sıfır beden oldum : ) ilk hamile olduğumu öğrendiğimde göbeğim çıkmıştı şimdi dümdüz oldu..
Beni gören şok oluyor zaten..nerde o eski süslü bakımlı kadın diye : ) banyo yapmak bana çok zor gelio çünkü sudan midem bulanıyor halsizlik çok var bayılcam gibi geliyor...diş fırçalamak bi ölüm
Herşeyden, her kokudan midem bulanıyor ..uyku arasında bile uyandığımda bulanıyor..sabah kalkmak benim için lavaboya koşmak zaten..
Zavallı eşimi yatakta kovmaktan beter ediorum ..yüzün bana dönük olmasın diorum nefes kokusundan rahatsız oluyorum..yaklaşma bana öpme beni..2buçuk ay uzaktan seviyor sadece beni : )
İşte böyle yavru ..sürekli yatiorum ..çok sıkıldım ..durup durup ağlıyorum ..psikolojik durumum daha çok bozulmadan düzelirim inş..kendi ihtiyaçlarımı bile göremiorum çünkü
Eee 3 sene boyunca gez dolaş kocanla hep dip dibe ol sonra böyle olunca biraz böyle oluyor insan : )
Ama halimi belirtmek için anlattım bunları kesinlikle şikayet değil..Allahıma binlerce şükürler olsun bize bu günleri gösterdiği için..
Günaydın canlarım;
Buraya gelince sıkıntılarımı unutuyorum sayenizde. İyiki varsınız...
Canım sabahları kraker falanda mı kar etmiyor? Ben muz yiyordum beni bayaı rahatlatıyordu ama eslemin dediği gibi bir bulantım olmadı benim. Ben aç kalırsam yapıyordu.
Birde işyerinden bi arkadaş söylemişti, miden bulandığı zaman 1 yudum süt, daha fazla değil ama bastırırmış. Ben denemedim ama bir deneyin derim.
Birde zencefilli bitki çayı da iyi geliyormuş. Hamilelikte zaten mide bulantılarına onu öneriyorlar. Bi arkadaşım hamile onunda sumisaliyle aynı zaman. Dün toz zencefili suya karıştırdım içtim iyi geldi dedi. Onun benden fazla bulantısı oluyor.
Rabbim yardım etsin hamilelikte bulantıya...
Buarada benim dün akşamdan beri kasıklarımda, tam bacaklarımın birleşme yerinde ağrılar oluyor. Sanki spora gitmişim de hamlamışım gibi. Öle bişi de yapmadım ama nedendir? Önceki gün temizlik yaptım biraz, yani oda kocam ağır diye makineyi kullandırtmıyor ya, o süpürgeyle 2 oda süpürdüm sadece. Ama işte normalde yamadığım bişi.
selam kızlar...napıosunuz..hamileler...çıtır anneler...
Aaaah bacım ahhhh : ) geçmedi daha mübarek..
uff bende senden farksız deılım,,sureklı acayıp kokular ,bulantılar tınsınmeler falan,,acıkcası ben daha hafıf atlatırım dıe dusunuodum nede olsa 2 kez gebe kaldıydım dıe ama walla daha beter durumdayım,,
kraker falanda fayda etmıo artık yemek yıyemıorum dun tum gun yedıgım cok az peynır ve bı dılım ekmek bı pakette çizi yedım ama o acı suların gelısı cok fena,,
sabah ıgneyı yazdırmak ıcın saglık ocagına gıttım doktora anlattım bıde reflude var bende ,,gavıscon verdı basa cıkamazsın yoksa dedı ıctım sımdı bulantım var gıne ama en azından mıdemden alev topları yukselmıyo,,
ya ben bıde cok aglak oldum,,bırı oteye gıt dese aglıorum komedı seyrederken bıle ayy adama ne yazık ona gulduler dıe yıne aglıyorum ıkı dakka sonra guluyorum ya cok dengesızlestım ben bee
doktora sordum bulantılarında bu duygu degısımlerınde cok normal dedı geccek hepsı dedı ben ya ben cok aglıom dedım yıne basladım aglamaya doktorun karsısında dedı bısey mı oldu yok dedım hep aglamak gelıo ıcımden adamında gozlerı doldu ddedı geccek bunlar cok normal Allahın en guzel mucızesı bu ,,dedım sukredıorum bebem okusun canıma yeter kı saglıklı sıhhatlı olsun dedım ,,
uff boyle ıste ,,mevlam hepımıze yardım eylesın ,,hepımızın nıyetlerını kabul eylesın hayırlısı ıle ınsallah,,
cok sagolun canlarimmmmm iyiki varsiniz valla daha annem bile bilmiyoken sizinle paylasmadan duramiyommuzmutmaşallah sana ve bebişine
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu sene uğurlu geldi maşallah
herkes sıraya girdi, yeni bebişler geliyor
hepımız ıyıkı varız gercekden ama su aralar bı turlu toplanamıoz,,ben yatıorum yıne dınlenmelere devam salı gunu doktora gıtcem ınsallah hayırlı gelısmeler olur duyarım kalp atısını ınsallah,,,walla mıyopım kraker tarlası cıkdı mıdemde yınede fayda yok,,sut ıcdım bı sure ıcmeyı dusunmuyorum cok kotu bı tecrube yasadım onu cıkarırken,
reflum var benım o da cok kotu edıo alev topları gelıo mıdemden sankı gavıskon verdı doktor zaten hamıleler ıcın yapılmıs bı surup gıbı bıse sımdı ıcdım ıyı geldı bulantım var yınede ,,muz ve haslanmıs patatese bakalım ınsallah ıyı gelır,
supurme sende evı ne dıo yoruon kendını bak kaslaarını yormusun,walla ben 3 hafta oldu nerdeyse yatmaya baslayalı kocam evı supuruo hafta da bır,hergunde wc yıkıo falan ben bı tek camasır yıkıom makınede o kadar mobılyaları gorsen anı yazarsın ustune o kadar tozluhec umrumda deıl walla
hayirli gunler bacilarrr
cok sagolun canlarimmmmm iyiki varsiniz valla daha annem bile bilmiyoken sizinle paylasmadan duramiyomben iyiyim cok sukur ole surekli yatmiyom hatta simdi marketten geldik tabi bi is yapmiyom oduna eslik ediyom elim cebimde geziyom sukur iyiyim simdi...simdi kalkip namaz kilip yemegimi yicem daha yeni oldugu icin ole bi belirti yok hala sadece cabuk acikiyom zaten sik sik az az yiyiom doktorun dedigi gibi ole iste birde benim bu siralar cok uykulu olmam gerekiyo ama ben normalden az uyur oldum ya acaba ilactan mi belki ilerleyen gunlerde gelir uyku belkide diger seferki olmaz cunku hic bir belirtim yok haydi ben namaza gittim size bol bol dua etcem sizi seviyorummmmm
kis angel benim fitness yatti doktor kosu ve fitnis yok dedihalbuki pazar gunune kadar ediyodum ben
muzmmmmmmmmuuuuuuuutttt tatlım hayırlı olsun,gözünaydın:)))
sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebeğin:)
darısı bizlere:)
benim eğitimlerim var..hatta yarın ankaraya gidiyorum 15 günlüğünekaynanamlaraaaaa
kayınvalideciğim beni doktor amcaya götürecek
bir de ankaradakiler kurcalasınn
selam kızlarrr nasılsınız bakalımm
bende öglen dişciye gittim 20 lik dişimi cektirdim acıyyoo
selam kızlarrr nasılsınız bakalımm
bende öglen dişciye gittim 20 lik dişimi cektirdim acıyyoo
Geçmiş olsun canım
bende ameliyatla aldırdım canım :)çok uzun sürdü iyileşmesi meğer içerde parça kalmış ondanmış tam bir ay sonra vücut parçayı attı baktım bi beyazlık var iltihap sandım meğer diş parçasıymış :)
sagol miyopiciminş aksam falan da agrı yapmaz uyusukluk gecince faln
mimozacım haklısın bende sanslı olanlardanım o yönden..cünkü benim ucu cıkmıstı yanagımı bile sisirmişti cenemi kitlemişti apse gecince hemen cektirdim ..ne 20lik dişler cekiyoruz bir iki saat sürüyo cıkmıyo kırılıyo fln dedi doktor..benim igne vururken acıdı biraz sonra uyustu bisey duymadım tuttuguyla cektigi bir oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?