Allah razı olsun canımmmm.. sende sağlıkla kucagına alırsın inşallah.hadi hayırlı hakkında bacım inşallah tez zamanda herşey yoluna girer de bize bi bebiş haberi verirsin hep dua ediorum... inşallah doğuma girerkende edicem Rabbim kabul etsin inş.
hoşgeldin bacım :) bende 3-5 güne kırmızı kartı yerim :)))) sonra doktor yolu düz giderhayirli gunler haftalarr bacilarr
nabersiniz bakem hamdolsun ben iyiyim kirmizilari bekliyomeylul gibi hakkimizda hayirlisi napalim..aksamda misirli elemanimizin esi dogum yapti ona gitcez...
hoşgeldin bacım :) bende 3-5 güne kırmızı kartı yerim :)))) sonra doktor yolu düz giderallah analı babalı büyütsün canımmmm darısı bizim gibi isteyenlerin başına inşallahhh
Selam kıslar....
Durumum hiç iyi diilartık hiç bişe yiyemiorum
Yattğm yerden kalkamiorum..resmen zayıflıktan yapıştm..gören şaşırıyor noldu sana diye..55 kiloydum 50ye düştüm kesin..
Geçen gün doktora gittim..ama nasıl gittim eşim giydirdi nerdeyse..arabada tutunca kusa kusa gittim geldim..hiçbişey kar etmiyor kraker falan
Ama benim ediyle büdü maşaAllah keyifleri yerlerinde..doktor bebeklerin durumu iyi çok güzel büyümüşler dedi..
Mide bulantısı içinde hap verdi bakalım faydası olacak mı..3 ayı doldurunca düzeliceksin dedi..
Kıslar da loğusalık psikolojisine girmiş...Herkes bi dertli..
Anam bu işin hamileliği zor ..doğumu zor..loğusalığı zor..
Ama yinede herşeye değer dimi : )
Yok mu güzel haber verecek olan yahuu ?
gunaydın kızlar,,
ya eslem bende basladım cıkarmalara o acı suları senın haftana gelınce ne etcem bılmıomzaten mıdem cok hassas
lekenmem cok azaldı ama bıtmedı,uff nıe bıtmedı anlamadım,
ıgneye devam kollarım morardı cok acıolar ama bacaklarım morarmadı acıda yok gıbı ,,
yatısa devam ben haftaya doktora gıtcez ınsallah sorunsuz goruruz duyarız kalp atısını,,
annem ruyasında gormus dun konusduk dıo sen hamılemısın hee olsa derım dedım bende,,
nısanda gelcek buraya o zaman kadar demıcez hem suan kalp atısını duymadık lekenmede var yuzden kımseyı telaslandrmak ıstemıorum, bıde yengem daha yenı dusuk ettı bıraz zaman gecsın ıstıorum uzerınden,,
kızlar selam;
Ben geldimBiraz izin yaptım dinlendim geldim bugün eve.
Yarın doktora gidicez bakalım. Randevu zamanımız geldi.
Bu arada bişi sorcam, bu akıntım bugün çok oldu, birde sanki daha su gibi bişidi. Su sızması falan oluyormu böyle. Komik belki ama sızarmı
Canım Allah yardımcın olsun. Yiyemediğin zamanlarda arada hastaneye gidebilsen serum takarlar belki? Bizim bi arkadaşda senin gibi hiç yiyemiyordu, haftada 2-3 kere serum veriyordu doktor. Bi sor istersen.
İkizlerine de maşallah
Canım yatmaya devam şurda 19una bişi kalmadı. Allahın izniyle kalp atışını da duyacaksın. Kanaman belkide iğneden sebep oluyor olabilirmi? Sonuçta belki kanı sulandırdığı için öle oluyordur.
Aklıma geldikçe hep dua ettim. Hepimiz ediyoruz, hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı sıhhatli bi şekilde alıcaz. Rabbim isteyen arkadaşlarımıza da tez zamanda nasip edecek inşallah.
Ben bugün biraz evi toparlıyorum, annem gelcek birazdan. Arada uğrarım. Çarşambadan sonra mesaiye devam. Öpüyorum hepinizi
He bu arada Eminönüne gittim, bebek şekerleri içinde kendimi kaybettim napacağımı bilemedim bişi alamadım. Ama internetten satış yapıyormuş birkaç, ordan sipariş vermeyi düşünüyorum, kendim yapmaktanda vazgeçtim muhtemelen çünkü çok bi el emeği koymuyorlar. Bilenler yapsın bende hayal kırıklığına uğramayayım
merhabalar kızlar
dün gece ömer cihat hiç uyumadı
sabahı sabah ettik
şimdi uyuyor
çocuk kabız oldu iki gündür
ne yaptıysam fayda etmedi
var mı duyduğunuz bildiğiniz bi yöntem
hayirli olsuuuun
merhabalar kızlar
sabahı sabah ettik
şimdi uyuyor
kızlar nasılsınız************* bizden iyilik vala, kayınvalidemleri yolcu ettik, annem gelecek yarın
bebişim de iyi lakin uykuya dalarken cok zorlanıyo sizinkiler de oyle mi?
bu ara da eslem ve su misali 15. 16 . haftaya kadar deam etmişt benim bulantılarım,gececek Allah ın izniyle sabredin unutuluyo o gunler . bana kalırsa son ay daha mesakkatliydi hatta dogumdan korkuyo ya insanlar bence dogumdan korkacak bişey yok, hamilel,k daha zor.
millet gitti ohh temizlik yaptım, yemegimi de pişirdim bebişim de uyuyo:)) mutfak dolaplarımı sildim mahvolmustu misafilrler yuzunden. inş aksama rahatsızlanmam hafiften dikiş yerlerim agrımaya basladı 3-4 dikiş ama insanı yine de etkiliyo...ama napimm mutfak oyle olunca yemek yiyemiyorum ben midem kalkıyobanyoyu da abartılı sekilde temizledim cok mu abarttım ya korkmaya basladım ((((
kız ben geldim kimse yok şansa bakmillan sen ne yaşıyosan bende yaşadım kaynanamda.doğum yaptım 2 gün hastanede kaldım 3. ve 4. gün kaynanamda ve sadece 2 gün dayana bildim çıktım eve geldim hemen yoksa sitresten sütüm kaçardı kesin. bana hazırladığı yatağı topladım niye kaldırıyon dedi iyiyim ben eve gidicem yeter bu kadar yatma dedim o gün bu gün ben bakıyorum başa gelince çekiliyo valla :) altını değiştir banyo ettir gazını çıkar hep ben yaptım.sen yinede yemene içmene dikkat et canım senin gibi sütüm çok akıyo hatta ama bir gün yemek yemesem doğru düzgün sütüm gidiyo hemen.ayva kompostosu çok süt yapıyo bende.
sen yinede dikkat et berracım o kadar yüklenme birden. daha lohusasın. iltihap falan kapar Allah korusun dikişlerin zorlama çok. şimdi uyku düzeni yok. kimisi çok uyur kimisi pek uyumaz. benim ki uyuyordu çok şükür ama. kız çok fenaya benziyor bütün gün tekmeleyşp duruyor :) bakalım bu nasıl olcak
:18::18: inş bişey olmaz annem gelince kızacak o dedi ben gelince temizlicm diye ama dayanamadım
benimki de karnımda cok hareketliydi suanda oyle bakalım sizin de az kaldı yaa saglıklıca atlatıninş:))
amin canım inşallah. ilk hamileliğim çabuk geçmiştide bu çok sürdü sanki. eşimde öyle diyo. he dedim sanki 2 senedir hamile gibi hissediyorum bendeilki acemilik merak falan anlamıyosun galiba. şimdi benim sezaryen olacağıda kesin 1 hafta falan erken alacak.
merhabalar kızlar
sabahı sabah ettik
şimdi uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?