Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Son düzenleme:
tmm canım nası ama çok tontiş dimi yawrum nası tatlı maşallah Rabbim annesine babasına bağışlasın
İşyerinde olmasam oturup ağlarım bu bebişleri gördükçe ben ya Maşallah hepsine.
imozanın bebişinin resimlerini de göndermiş allahım allahım nasıl tatlılar. Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

aynen cnm ya insan çok duygulanıo aminnn cnm yaa sıra bize gelio Rabbim bizede kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı evlatlar versin... Rabbim isteyen herkesin göbüşünü bebişle doldursun inşallah

slm kızlar,,,
Allahım sagonun kızı yanımda olsada bı ısırsam o yanaklarını
masalllah ya mevlam nazarlardan korusun
bızım muhtesem uclu bır gıttı pır gıttı :)))
acep bebeklerle sınavları nasıl gıdıo

Hoşgeldin taze anne;
Bugün işyerinde bi arkadaş daha hamile olduğunu öğrendi. Seninle olacak aşağı yukarı

diyene bak hele benden sonra sen pırtlatcan hatun ne etcez bakalım hehehhe

benim sezaryen olacağım kesin canım erken olma riskimde var zaten sezaryeni 1-2 haftada önce alıyorlar.bakarsın sana yetişirim ben az tecrübeliyim ya sizden ondan dedim. gerçi hiç doğum yapmamış gibiyim oğluma bakıyorum altı üstü 3 sene geçti ama 1 metre boyunda 16 kilo şuan bu benden mi çıktı diyorum sanki hiçbir şey hatırlamıyorum doğuma dair.

hayırlısı artık hakkımızda bacım sağlıklı sıhhatli bi kurtulalımda hayırlısıyla oyy maşallah tosuncuğuna yirim onun tontiş yanaklarını :)) cnm sezeryandan sonra nezaman geldi sütün emdimi oğlun??

benim durum biraz karışıktı canım 3 gün sonra geldi sütüm yoğun bakımda yattı bebek 10 gün hiç göstermediler.3 gün hep makineyle sağdım ama gelmedi hiç tabi çok kötüydüm onu hiç göremediğim için. sonra 1-2 parmak kadar gelmeye başladı o ilk sarı süt yinede koşturdum hastaneye. derken hergün biraz daha çoğalmaya başladı. ama bebek çoktan biberona ve mamaya alışmıştı üstelik ben bütün 20 ml kadar zor çıkarırken o daha doğduğunda 40 ml içiyormuş. çerez niyetine oldu benim süt yani 5 ay bi emzirdim 3 sağdım ama geneli mamaya devam oldu. 5, ayda bi daha istemedi beni zaten göğüslerimde paramparçaydı çok çektim ben bi damla süt aksa 5 damla kan geliyordu her gece 39-40 derece ateşle acilde geçiriyordum.o almasada sağmaya devam ettim ama 6. ayda makineylede bir damla süt gelmedi artık. kesildi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…