benim durum biraz karışıktı canım 3 gün sonra geldi sütüm yoğun bakımda yattı bebek 10 gün hiç göstermediler.3 gün hep makineyle sağdım ama gelmedi hiç tabi çok kötüydüm onu hiç göremediğim için. sonra 1-2 parmak kadar gelmeye başladı o ilk sarı süt yinede koşturdum hastaneye. derken hergün biraz daha çoğalmaya başladı. ama bebek çoktan biberona ve mamaya alışmıştı üstelik ben bütün 20 ml kadar zor çıkarırken o daha doğduğunda 40 ml içiyormuş. çerez niyetine oldu benim süt yani 5 ay bi emzirdim 3 sağdım ama geneli mamaya devam oldu. 5, ayda bi daha istemedi beni zaten göğüslerimde paramparçaydı çok çektim ben bi damla süt aksa 5 damla kan geliyordu her gece 39-40 derece ateşle acilde geçiriyordum.o almasada sağmaya devam ettim ama 6. ayda makineylede bir damla süt gelmedi artık. kesildi yani.
selam bacilarr
sagonun bebisi cok tatli masallah
ayy cok uykum var sanahtan odunla ciktik beraber kuafore gittik sacimi kestirdim oh iyi geldi sonra dukkanlarin alisverisini yaptik simdi eve birakti beni o gitti ole iste okudugum kadariyla sizde iyisiniz oh masallah
sagol canim yok boydan kisaltmadim zaten cok olmamisti kestireli onumden uzamisti surekli burnuma degiyodu cok huylaniyodum daha cok onden kestirdimHoşgeldin canım, sıhhatler olsun, kısa mı kestirdin saçını?
anladım cnm kıyamam zor bi dönem geçirmişsiniz oğluşunda sende gerçekten... inşallah Rabbim bir daha böle bişi yaşatmasınmerak ediodum bende sezeryanda geç geliomuş süt diolardı bende normal istiyorum şuan herşey de yolunda gidio çok şükür tabi ama ne olacağı belli olmaz Rabbim hepimize en hayırlısını versin inşallah
selam bacilarr
sagonun bebisi cok tatli masallah
ayy cok uykum var sanahtan odunla ciktik beraber kuafore gittik sacimi kestirdim oh iyi geldi sonra dukkanlarin alisverisini yaptik simdi eve birakti beni o gitti ole iste okudugum kadariyla sizde iyisiniz oh masallah
selamlar kızlar nasılsınız?
Kızlar ben geldim cok fazla giremiyorum tabi.Milan dan ve merys den bir haber yok galiba bebislerinide goremedik
Benim zillide iyi gidiyor Allah'a binlerce sükürler olsun. Kızlar gogus icin lansinohtan baska kullanmayın sakın walla cok guzel bir krem oncedende baslamayı unutmayın.
Sezeryandan cok sikayetciyim dogum sancı derdi yok ama sonrasından cok cekiyorum. Öksürmek bile imkansız bir sorun olmazsa sezeryan yapmayın walla. Sütüm anca cogalmaya basladı zillimde anca alıstı evimize.
Hepinizi cok özledim ama gelen giden bitmio simdiden gunlerimiz yogun gecio. Hepinizi opuyorum.
Kızlar ben geldim cok fazla giremiyorum tabi.Milan dan ve merys den bir haber yok galiba bebislerinide goremedik
Benim zillide iyi gidiyor Allah'a binlerce sükürler olsun. Kızlar gogus icin lansinohtan baska kullanmayın sakın walla cok guzel bir krem oncedende baslamayı unutmayın.
Sezeryandan cok sikayetciyim dogum sancı derdi yok ama sonrasından cok cekiyorum. Öksürmek bile imkansız bir sorun olmazsa sezeryan yapmayın walla. Sütüm anca cogalmaya basladı zillimde anca alıstı evimize.
Hepinizi cok özledim ama gelen giden bitmio simdiden gunlerimiz yogun gecio. Hepinizi opuyorum.
günaydın kızlarrrrrrrrrrr hayırlı cumalar
günaydıııın kızlarsabah test yaptım tabiki negatif biliyordum zaten ama yinede üzüldüm. bi adet olsam da başlasa yeni döngüm bi doktora gitsem dün kesin oluyor gibiydim hala gelen giden yok bugün 46. gün uuuuuuuuuuuuuf
bilmiyorum kusum iki gündür özellikle sanki adetmişim gibi ağrıyor karnım gelecek galiba da nazlanıyorcnm dur bakalım bayaa geçmiş günün neden böyle oldu ki bide kan mı versen acaba :44:
bilmiyorum kusum iki gündür özellikle sanki adetmişim gibi ağrıyor karnım gelecek galiba da nazlanıyorpazartesiye kadar olmassam doktora giderim artık mide bulantımda devam ediyor zaten onun içinde gitmem lazım
hayırlısı artık canım ama hiç sanmıyorum ateş ölçme yöntemine göre ben bu ay yumurtlamadım. yani gebelik olsa ateşim yüksek olması gerekir benim ki düşükbnmde adet olacakmışım gibi olmuştu da kırmızı beklerken zilli geldiinşallah sende hamişsindir kuşum yaa inşallah gelmez kırmızıda pazartesi müjdeli haberi verirsin bize
hayırlısı artık canım ama hiç sanmıyorum ateş ölçme yöntemine göre ben bu ay yumurtlamadım. yani gebelik olsa ateşim yüksek olması gerekir benim ki düşüko yüzden hiç umutlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?