• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Son düzenleme:
tmm canım nası ama çok tontiş dimi yawrum nası tatlı maşallah Rabbim annesine babasına bağışlasın :16::16::16::16:
İşyerinde olmasam oturup ağlarım bu bebişleri gördükçe ben ya :16::16::16: Maşallah hepsine. :nazar::nazar:
imozanın bebişinin resimlerini de göndermiş allahım allahım nasıl tatlılar. Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :16::16:

İşyerinde olmasam oturup ağlarım bu bebişleri gördükçe ben ya :16::16::16: Maşallah hepsine. :nazar::nazar:
imozanın bebişinin resimlerini de göndermiş allahım allahım nasıl tatlılar. Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :16::16:

aynen cnm ya insan çok duygulanıo :5: aminnn cnm yaa sıra bize gelio Rabbim bizede kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı evlatlar versin... Rabbim isteyen herkesin göbüşünü bebişle doldursun inşallah :16::16::16::16:

slm kızlar,,,
Allahım sagonun kızı yanımda olsada bı ısırsam o yanaklarını :52::52::52:
masalllah ya mevlam nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar:
bızım muhtesem uclu bır gıttı pır gıttı :)))
acep bebeklerle sınavları nasıl gıdıo :9::9::9:

slm kızlar,,,
Allahım sagonun kızı yanımda olsada bı ısırsam o yanaklarını :52::52::52:
masalllah ya mevlam nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar:
bızım muhtesem uclu bır gıttı pır gıttı :)))
acep bebeklerle sınavları nasıl gıdıo :9::9::9:

Hoşgeldin taze anne;
Bugün işyerinde bi arkadaş daha hamile olduğunu öğrendi. Seninle olacak aşağı yukarı :16::16:

diyene bak hele benden sonra sen pırtlatcan hatun ne etcez bakalım hehehhe :1::1::1::1:

benim sezaryen olacağım kesin canım erken olma riskimde var zaten sezaryeni 1-2 haftada önce alıyorlar.bakarsın sana yetişirim :1: ben az tecrübeliyim ya sizden ondan dedim. gerçi hiç doğum yapmamış gibiyim oğluma bakıyorum altı üstü 3 sene geçti ama 1 metre boyunda 16 kilo şuan bu benden mi çıktı diyorum sanki hiçbir şey hatırlamıyorum doğuma dair.

benim sezaryen olacağım kesin canım erken olma riskimde var zaten sezaryeni 1-2 haftada önce alıyorlar.bakarsın sana yetişirim :1: ben az tecrübeliyim ya sizden ondan dedim. gerçi hiç doğum yapmamış gibiyim oğluma bakıyorum altı üstü 3 sene geçti ama 1 metre boyunda 16 kilo şuan bu benden mi çıktı diyorum sanki hiçbir şey hatırlamıyorum doğuma dair.

hayırlısı artık hakkımızda bacım sağlıklı sıhhatli bi kurtulalımda hayırlısıyla :16::16::16: oyy maşallah tosuncuğuna yirim onun tontiş yanaklarını :)) cnm sezeryandan sonra nezaman geldi sütün emdimi oğlun??

hayırlısı artık hakkımızda bacım sağlıklı sıhhatli bi kurtulalımda hayırlısıyla :16::16::16: oyy maşallah tosuncuğuna yirim onun tontiş yanaklarını :)) cnm sezeryandan sonra nezaman geldi sütün emdimi oğlun??

benim durum biraz karışıktı canım 3 gün sonra geldi sütüm yoğun bakımda yattı bebek 10 gün hiç göstermediler.3 gün hep makineyle sağdım ama gelmedi hiç tabi çok kötüydüm onu hiç göremediğim için. sonra 1-2 parmak kadar gelmeye başladı o ilk sarı süt yinede koşturdum hastaneye. derken hergün biraz daha çoğalmaya başladı. ama bebek çoktan biberona ve mamaya alışmıştı üstelik ben bütün 20 ml kadar zor çıkarırken o daha doğduğunda 40 ml içiyormuş. çerez niyetine oldu benim süt yani 5 ay bi emzirdim 3 sağdım ama geneli mamaya devam oldu. 5, ayda bi daha istemedi beni zaten göğüslerimde paramparçaydı çok çektim ben bi damla süt aksa 5 damla kan geliyordu her gece 39-40 derece ateşle acilde geçiriyordum.o almasada sağmaya devam ettim ama 6. ayda makineylede bir damla süt gelmedi artık. kesildi yani.

Back
X