iyi cok sukur iyiymis bebis ama sen dayagi hak etin dua et hamissinslm kızlar geldık bız :)))))
gıttım Allahım ne hastası vardı bugun 2 saat bekledım bıde acıl sezaryan cıkınca ,,su ıcırdıler bolca catladı kasıklarım:))
cok sukur catala cıkmadım:))
doktor tek kerede gordu masallah benım sıpa ugrastırmadıı gosterdı kendını ,,,kese suan ıcın ıyı durumda dedı ,,,
kalp atısı ıcın 20 gun sonra gel dedı ,,
dunku gelen akıntı kendımı fazla yormamdan kaynaklıymıs 2 saat yurudum sonrada yemek falan edınce ogleden aksama kadar ayaktaydım ,,
accuk kızdı bana kendını dınlemeye al dedı ,,
tansıyonum 13 e 10 cıkdı doktor yuksek hergun tansıyona baktırcan dedı ,,,
suan normal akıntı oluyom cok sukur eger dedı tekrar aynı olursan coraspıne 3 gun ara ver dedı ,,,
sanırım 20 gun sonra ıgneye baslatcak oyle dedı ,,,
bıde progestan vermek ıstemıorum dedı pıhtılasma yapıomus zaten benım pıhtılasma cok oldugu ıcın coraspın ıcıorum ,,,
progestan verırsen coraspının etkısını ortadan kaldırcak dedı ,,,
kısacası cok sukur kı rahımde kese gozuktu ,,bol bol dınlenmek ,,eksın yasak ,,
iyi cok sukur iyiymis bebis ama sen dayagi hak etin dua et hamissin
sanki kendini yormaman gerektigini bilmiyon mu illa fircami atalim
bi daha olmasin yoksa
eksin isinide kocan dusunsun
gerci sende alismistin baya ama neyse
yaa tmmm hak edıom fırcayı ,,bılıom ,,,kocamda zaten doktordan geldıgımden berı sayıyo bana
yok kahramanlık edıomusum yok kendımı dusunmuosum da
hee walla eksın yokdu zaten bızde :))) yanı hamıle oldum ben dukkanı kapadıydım
adam hakli
isabet olmus demekki gerci esin oncesinde uzulmustu simdi cocugum oluyomus diye sevindi ama sevinci kursaginda kaldi adamin
walla o razı eksın olmasın bebek saglıklı olsun dıo
garıbım 2 kez kaybedınce tırsaklasdı kocam
yani kim olsa tirsaklasirrdi
bizimde bi olsa 9 ay eksin meksin uzak durcam ham bahanemizde var
muzmutum ben gıdım de dınlenım accuk ,,,yemek de yıyım karnım acıkdı baya aksama gelırım optum:)))))))
Kızlar bennn geldimmmm tek gittim cift geldimmm:)
Kızımda bende iyiyiz cok sukur ilk gun baya sıkıntılı gecti ama dun evimize geldik Allah` a sukur.
Hepinize dua ettim beklerken ameliyathaneye girene kadar Rabbim kabul eder ins.
Cadımın resmini mesaj olarak atıcam hepinize ama elim degmedi bir turlu cok cirkin bir kızım war :):)
Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin ins. Sütüm anca gelmeye basladı yara olucak gibi ama ins olmaz krem fayda etmeyecek herhalde.
Diger kızlar da iyidir ins. Merys den haber var mı.
slm kızlar geldık bız :)))))
gıttım Allahım ne hastası vardı bugun 2 saat bekledım bıde acıl sezaryan cıkınca ,,su ıcırdıler bolca catladı kasıklarım:))
cok sukur catala cıkmadım:))
doktor tek kerede gordu masallah benım sıpa ugrastırmadıı gosterdı kendını ,,,kese suan ıcın ıyı durumda dedı ,,,
kalp atısı ıcın 20 gun sonra gel dedı ,,
dunku gelen akıntı kendımı fazla yormamdan kaynaklıymıs 2 saat yurudum sonrada yemek falan edınce ogleden aksama kadar ayaktaydım ,,
accuk kızdı bana kendını dınlemeye al dedı ,,
tansıyonum 13 e 10 cıkdı doktor yuksek hergun tansıyona baktırcan dedı ,,,
suan normal akıntı oluyom cok sukur eger dedı tekrar aynı olursan coraspıne 3 gun ara ver dedı ,,,
sanırım 20 gun sonra ıgneye baslatcak oyle dedı ,,,
bıde progestan vermek ıstemıorum dedı pıhtılasma yapıomus zaten benım pıhtılasma cok oldugu ıcın coraspın ıcıorum ,,,
progestan verırsen coraspının etkısını ortadan kaldırcak dedı ,,,
kısacası cok sukur kı rahımde kese gozuktu ,,bol bol dınlenmek ,,eksın yasak ,,
Kızlar bennn geldimmmm tek gittim cift geldimmm:)
Kızımda bende iyiyiz cok sukur ilk gun baya sıkıntılı gecti ama dun evimize geldik Allah` a sukur.
Hepinize dua ettim beklerken ameliyathaneye girene kadar Rabbim kabul eder ins.
Cadımın resmini mesaj olarak atıcam hepinize ama elim degmedi bir turlu cok cirkin bir kızım war :):)
Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin ins. Sütüm anca gelmeye basladı yara olucak gibi ama ins olmaz krem fayda etmeyecek herhalde.
Diger kızlar da iyidir ins. Merys den haber var mı.
sago resim atmış mı ben niye göremiyooomSumisali bacim gozun aydinnn. Sago masallah bebus cok tatlii. Rabbim anali babali buyutsun insallahhh. Darisi bizim basimizaa
Günaydın kızlarrrrr günümüz aydın olsun
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
sago resim atmış mı ben niye göremiyooom
canım ben iş yerindeyim face açılmıyor burdaGünaydın canlarım, sagonun bebişini bende göremedim. Galiba faceden mesaj olarak attı bi kısma. Eylül sana mesajla mailimi atim banada yollasana
faceden attı canım. ben iş yerindeyim face açılmıyorgünaydıııııııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
sago resim atmış mı ben niye göremiyooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?