Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Allah analı babalı buyutsun sago, dogduydu dogacaktı erkendi gecti derken atlattık sonunda darısı tum arkadaslarımızın basına

slm kızlar geldık bız :)))))
gıttım Allahım ne hastası vardı bugun 2 saat bekledım bıde acıl sezaryan cıkınca ,,su ıcırdıler bolca catladı kasıklarım:))
cok sukur catala cıkmadım:))
doktor tek kerede gordu masallah benım sıpa ugrastırmadıı gosterdı kendını ,,,kese suan ıcın ıyı durumda dedı ,,,
kalp atısı ıcın 20 gun sonra gel dedı ,,
dunku gelen akıntı kendımı fazla yormamdan kaynaklıymıs 2 saat yurudum sonrada yemek falan edınce ogleden aksama kadar ayaktaydım ,,
accuk kızdı bana kendını dınlemeye al dedı ,,
tansıyonum 13 e 10 cıkdı doktor yuksek hergun tansıyona baktırcan dedı ,,,
suan normal akıntı oluyom cok sukur eger dedı tekrar aynı olursan coraspıne 3 gun ara ver dedı ,,,
sanırım 20 gun sonra ıgneye baslatcak oyle dedı ,,,
bıde progestan vermek ıstemıorum dedı pıhtılasma yapıomus zaten benım pıhtılasma cok oldugu ıcın coraspın ıcıorum ,,,
progestan verırsen coraspının etkısını ortadan kaldırcak dedı ,,,
kısacası cok sukur kı rahımde kese gozuktu ,,bol bol dınlenmek ,,eksın yasak ,,

iyi cok sukur iyiymis bebis ama sen dayagi hak etin dua et hamissin
sanki kendini yormaman gerektigini bilmiyon mu illa fircami atalim
bi daha olmasin yoksa
eksin isinide kocan dusunsun
gerci sende alismistin baya ama neyse

iyi cok sukur iyiymis bebis ama sen dayagi hak etin dua et hamissin
sanki kendini yormaman gerektigini bilmiyon mu illa fircami atalim
bi daha olmasin yoksa
eksin isinide kocan dusunsun
gerci sende alismistin baya ama neyse

yaa tmmm hak edıom fırcayı ,,bılıom ,,,kocamda zaten doktordan geldıgımden berı sayıyo bana
yok kahramanlık edıomusum yok kendımı dusunmuosum da
hee walla eksın yokdu zaten bızde :))) yanı hamıle oldum ben dukkanı kapadıydım

adam hakli
isabet olmus demekki gerci esin oncesinde uzulmustu simdi cocugum oluyomus diye sevindi ama sevinci kursaginda kaldi adamin

miyopi canımmmmmmm benimm senin için öpücemmm bebşimi :) bu miyopi teyzenden dicemm:)
ya kızlarrrrrrrrrrr hepinizzz doğurmuşunuzzz Allahımm çok ama çok sevindimm şükürler olsunn sağlıkla sıhatle gemişler Rabbim hepimzinn evlatlarını korusun isteyen herkese nasip etsinn Rabbimm sağlık sıhatle

Canım maşallah sizlere, bekliyoruz fotoyu Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin.

Hadi gözünaydın, keseyi de gördün, doktora gitmen iyi olmuş rahatladın işte.
hakkaten sende kocanın kızdığı kadar varsın. Yat dinlen kızım işin ne. Benimki bi düşükten sonra ikincide öğrendiğimizden beri temizlik yaptırmıyor bana. Geçen gün sırf bırakım çıkim diye banyoyu bilem yıkadı ne dion sen Normalde yapmıyordu, çağır temizlikçi diyordu baktı ben inatçıyım çıkmicam korkusuna hadi canım çık lütfen dedi. Bnde ama sen yıkıcakmısın banyoyu dedim tamam dedi ve yıkadı.

oyyy cnm yaa kıyamam ikinizede gözün aydın tatlım...Rabbim analı babalı büyütsün... merakla bekliyoruz cadışın fotosunu göğüslerine has zeytinyağı iyi gelio diolar aklında bulunsun hem çocuğada faydası olur kabızlık için..

Kizlar aklıma gelenlere mesaj attım unuttuklarım varsa onlarıda siz konusmaya alın. Faceden gorebilirsiniz zillimi :)
Emzirdim yatırdım simdi o arada atayım dedim resmi :) hadi ben kactım gelirim yine.

sagocum allah analı babalı büyütsün kusum rabbiim sağlıklı huzurlu güzel ömürler versin kuzuna foto bekliyorus yeğenimizi öp kokla bizim yerimizede

Sumisali bacim gozun aydinnn. Sago masallah bebus cok tatlii. Rabbim anali babali buyutsun insallahhh. Darisi bizim basimizaa

Günaydın kızlarrrrr günümüz aydın olsun

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar

sago resim atmış mı ben niye göremiyooom

Günaydın canlarım, sagonun bebişini bende göremedim. Galiba faceden mesaj olarak attı bi kısma. Eylül sana mesajla mailimi atim banada yollasana

Günaydın canlarım, sagonun bebişini bende göremedim. Galiba faceden mesaj olarak attı bi kısma. Eylül sana mesajla mailimi atim banada yollasana
canım ben iş yerindeyim face açılmıyor burda saat 5ten sonra yollarım :) burdaki kızlar daha erken yollar zanlımca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…