• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

benim durum biraz karışıktı canım 3 gün sonra geldi sütüm yoğun bakımda yattı bebek 10 gün hiç göstermediler.3 gün hep makineyle sağdım ama gelmedi hiç tabi çok kötüydüm onu hiç göremediğim için. sonra 1-2 parmak kadar gelmeye başladı o ilk sarı süt yinede koşturdum hastaneye. derken hergün biraz daha çoğalmaya başladı. ama bebek çoktan biberona ve mamaya alışmıştı üstelik ben bütün 20 ml kadar zor çıkarırken o daha doğduğunda 40 ml içiyormuş. çerez niyetine oldu benim süt yani 5 ay bi emzirdim 3 sağdım ama geneli mamaya devam oldu. 5, ayda bi daha istemedi beni zaten göğüslerimde paramparçaydı çok çektim ben bi damla süt aksa 5 damla kan geliyordu her gece 39-40 derece ateşle acilde geçiriyordum.o almasada sağmaya devam ettim ama 6. ayda makineylede bir damla süt gelmedi artık. kesildi yani.

anladım cnm kıyamam zor bi dönem geçirmişsiniz oğluşunda sende gerçekten... inşallah Rabbim bir daha böle bişi yaşatmasın :16::16: merak ediodum bende sezeryanda geç geliomuş süt diolardı bende normal istiyorum şuan herşey de yolunda gidio çok şükür tabi ama ne olacağı belli olmaz Rabbim hepimize en hayırlısını versin inşallah :16::16::16:

selam bacilarr:16:
sagonun bebisi cok tatli masallah:16:
ayy cok uykum var sanahtan odunla ciktik beraber kuafore gittik sacimi kestirdim oh iyi geldi sonra dukkanlarin alisverisini yaptik simdi eve birakti beni o gitti ole iste okudugum kadariyla sizde iyisiniz oh masallah:15:

ayy cok uykum var sanahtan odunla ciktik beraber kuafore gittik sacimi kestirdim oh iyi geldi sonra dukkanlarin alisverisini yaptik simdi eve birakti beni o gitti ole iste okudugum kadariyla sizde iyisiniz oh masallah:15:

Hoşgeldin canım, sıhhatler olsun, kısa mı kestirdin saçını?

anladım cnm kıyamam zor bi dönem geçirmişsiniz oğluşunda sende gerçekten... inşallah Rabbim bir daha böle bişi yaşatmasın :16::16: merak ediodum bende sezeryanda geç geliomuş süt diolardı bende normal istiyorum şuan herşey de yolunda gidio çok şükür tabi ama ne olacağı belli olmaz Rabbim hepimize en hayırlısını versin inşallah :16::16::16:

evet canım çok çektik çok zor günler di ama çok şükür şimdi çok iyi oğlum. bende millan gibi diretmiştim işte gerçi doktorumda sağolsun son ana kadar hiç sezaryeni anmadı bile çünkü nişan gelmişti kanama başlamıştı rahim 8 cm açıktı çocuk bağ aşağı doğuma hazırdı. tek sorun doğum esnasında kordonun dolanması ve bebeğin kalbinin yavaşlaması oldu. yani dediğin gibi hayırlısı olsun. çok inat etmemek lazım. Rabbim bizim için neyin hayırlı olacağını biliyor elbet.

sıhhatler olsun muzmutcum güle güle kullan

Kızlar ben geldim cok fazla giremiyorum tabi.Milan dan ve merys den bir haber yok galiba bebislerinide goremedik;)
Benim zillide iyi gidiyor Allah'a binlerce sükürler olsun. Kızlar gogus icin lansinohtan baska kullanmayın sakın walla cok guzel bir krem oncedende baslamayı unutmayın.

Sezeryandan cok sikayetciyim dogum sancı derdi yok ama sonrasından cok cekiyorum. Öksürmek bile imkansız bir sorun olmazsa sezeryan yapmayın walla. Sütüm anca cogalmaya basladı zillimde anca alıstı evimize.

Hepinizi cok özledim ama gelen giden bitmio simdiden gunlerimiz yogun gecio. Hepinizi opuyorum.

Kızlar ben geldim cok fazla giremiyorum tabi.Milan dan ve merys den bir haber yok galiba bebislerinide goremedik;)
Benim zillide iyi gidiyor Allah'a binlerce sükürler olsun. Kızlar gogus icin lansinohtan baska kullanmayın sakın walla cok guzel bir krem oncedende baslamayı unutmayın.

Sezeryandan cok sikayetciyim dogum sancı derdi yok ama sonrasından cok cekiyorum. Öksürmek bile imkansız bir sorun olmazsa sezeryan yapmayın walla. Sütüm anca cogalmaya basladı zillimde anca alıstı evimize.

Hepinizi cok özledim ama gelen giden bitmio simdiden gunlerimiz yogun gecio. Hepinizi opuyorum.

ben çok çekmiştim sagocum göğüsten bi sürü şey kullanmıştım bi lansinoh kullanmamıştım ama eczanede falan özel krem yaptırmıştım hiç bi şey fayda etmemişti. bu seferde onu kullanayım bari valla benimki 9 doğumdan beterdi. bol bol kokla kızını bizim için. sende yediklerine dikkat et.

Zillin nasıl sen ondan bahset. Yoruyormu seni, yoksa karnında yaptığı yaramazlıkları unutturmak için sakin sakin duruyormu :9::9: Rabbim sağlık sıhhat versin canım sanada. Şifa versin bi an önce ağrılarından kurtul inşallah.

Bebişi de öp bizim için, maşallah ona :nazar::nazar:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr hayırlı cumalar

Günaydın canım, sanada hayırlı cumalar:16::16:

günaydıııın kızlar :5: sabah test yaptım tabiki negatif biliyordum zaten ama yinede üzüldüm. :17: bi adet olsam da başlasa yeni döngüm bi doktora gitsem :19: dün kesin oluyor gibiydim hala gelen giden yok :50: bugün 46. gün uuuuuuuuuuuuuf :25:

günaydıııın kızlar :5: sabah test yaptım tabiki negatif biliyordum zaten ama yinede üzüldüm. :17: bi adet olsam da başlasa yeni döngüm bi doktora gitsem :19: dün kesin oluyor gibiydim hala gelen giden yok :50: bugün 46. gün uuuuuuuuuuuuuf :25:

cnm dur bakalım bayaa geçmiş günün neden böyle oldu ki bide kan mı versen acaba :44:

cnm dur bakalım bayaa geçmiş günün neden böyle oldu ki bide kan mı versen acaba :44:
bilmiyorum kusum iki gündür özellikle sanki adetmişim gibi ağrıyor karnım gelecek galiba da nazlanıyor :17: pazartesiye kadar olmassam doktora giderim artık :5: mide bulantımda devam ediyor zaten onun içinde gitmem lazım

bilmiyorum kusum iki gündür özellikle sanki adetmişim gibi ağrıyor karnım gelecek galiba da nazlanıyor :17: pazartesiye kadar olmassam doktora giderim artık :5: mide bulantımda devam ediyor zaten onun içinde gitmem lazım

bnmde adet olacakmışım gibi olmuştu da kırmızı beklerken zilli geldi :1::1: inşallah sende hamişsindir kuşum yaa:16::16::16::16: inşallah gelmez kırmızıda pazartesi müjdeli haberi verirsin bize :16::16::16::16:

bnmde adet olacakmışım gibi olmuştu da kırmızı beklerken zilli geldi :1::1: inşallah sende hamişsindir kuşum yaa:16::16::16::16: inşallah gelmez kırmızıda pazartesi müjdeli haberi verirsin bize :16::16::16::16:
hayırlısı artık canım ama hiç sanmıyorum ateş ölçme yöntemine göre ben bu ay yumurtlamadım. yani gebelik olsa ateşim yüksek olması gerekir benim ki düşük :17: o yüzden hiç umutlanmıyorum :19:

gunaydın kızlar,,
sabah yedıgım yumurta ve yesıl zeytın mıdemde savas halındeler offf sanırım artık yumurta ve yesıl zeytın yemıcemmmmmmmm,,,
ya ben arada camasır suyu ıcmısım gıbı tuhaf bıı tad oluyo agzımda hanı pas lekesı yok hala ,,,
dun yemek ettım sonra accuk sancı gırdı sonra hafıf pembelı akıntı geldı yattım dınlendım sımdık yıne bıse yok,,
sanırım ben bu uc ay hep dınlenme modunda olacam :14::14:
dınlenınce hıc bıse yok ama yarım saat kalım ayakda hemen sancı oluyom:14::14:
doktor da dınlenceksın dedı :14::14:

hayırlısı artık canım ama hiç sanmıyorum ateş ölçme yöntemine göre ben bu ay yumurtlamadım. yani gebelik olsa ateşim yüksek olması gerekir benim ki düşük :17: o yüzden hiç umutlanmıyorum :19:

benımde lılyum gıbıydı hıc belırtı yokdu sankı adet olcak gıbı sancılarım vardı,umut desen hıc yokdu hergun kosuodum bısıklete bınıodum hoplayıp zıplıodum dıet edıom dıe ,,
ayrıca bu ates olcme yontemı sacma neden dıcen bak ben bu ay hergun aynı saatte olctum dıolarkı ıste gebelık olunca ates dusmes sımdık dogru atesım 36.7-36.9 falan dıe hep cıktı sonra 37.0 dereceyı gordum adet olcagım gune bır gun kala adet gunu olctum 36 derece ıdı ene dedım demekkı gebelık yyok bak dustu atesım ama sonuc tam tersı oldu ,,o yuzden cok ıtıbar etme ates olcmeye ,,sen doktoruna gıt adetlerını bı duzenle canım,,

Back
X