Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri bana da atsın facedennnnnnnnnnnnnfaceden attı canım. ben iş yerindeyim face açılmıyor![]()
yok kusum yapmadım ateşim düşük bu ay yumurtlamadım ben zannımcayagmur naptın canım test yaptın mı??
canım ben iş yerindeyim face açılmıyor burdasaat 5ten sonra yollarım :) burdaki kızlar daha erken yollar zanlımca :)
tamam canım saol ozaman, sen yinede eve gidince yollayabilirsen yolla, yoksa duyguya söylerim gelince, onda varsa o atar![]()
ben atayım bacım sana senin facen neydi bende eklimisin?
ben atayım bacım sana senin facen neydi bende eklimisin?
Canım duygu bana atmış zaten, teşekkür ederim, şimdi bakınca gördüm![]()
İşyerinde olmasam oturup ağlarım bu bebişleri gördükçe ben yatmm canım nası ama çok tontiş dimi yawrum nası tatlı maşallah Rabbim annesine babasına bağışlasın![]()
İşyerinde olmasam oturup ağlarım bu bebişleri gördükçe ben yaMaşallah hepsine.
imozanın bebişinin resimlerini de göndermiş allahım allahım nasıl tatlılar. Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim![]()
kızlar bebişleri gördünüz kendinizden geçtiniz dimi? kendinizin olunca napcaksınız bakalım :)
heheh bende girip kaçıyom :) bakıom kimse olmayıncaBurdayım ben bacım![]()
slm kızlar,,,
Allahım sagonun kızı yanımda olsada bı ısırsam o yanaklarını
masalllah ya mevlam nazarlardan korusun
bızım muhtesem uclu bır gıttı pır gıttı :)))
acep bebeklerle sınavları nasıl gıdıo![]()
diyene bak hele benden sonra sen pırtlatcan hatun ne etcez bakalım hehehhe![]()
benim sezaryen olacağım kesin canım erken olma riskimde var zaten sezaryeni 1-2 haftada önce alıyorlar.bakarsın sana yetişirimben az tecrübeliyim ya sizden ondan dedim. gerçi hiç doğum yapmamış gibiyim oğluma bakıyorum altı üstü 3 sene geçti ama 1 metre boyunda 16 kilo şuan bu benden mi çıktı diyorum sanki hiçbir şey hatırlamıyorum doğuma dair.
hayırlısı artık hakkımızda bacım sağlıklı sıhhatli bi kurtulalımda hayırlısıylaoyy maşallah tosuncuğuna yirim onun tontiş yanaklarını :)) cnm sezeryandan sonra nezaman geldi sütün emdimi oğlun??