maşallah maşallah ay anamm zilliler geldiler sonunda maşallah hepsine hadi sıraya girin hamile kalalım bizde :)kislar sagonun mesajini faceden yapistiriyom '''canım hastanedeyız daha sıteye gıremıyorum burdan tl acmıyor. kızlara cok selam soyle. zıllım gayet saglıklı 3.250 gram eve cıkınca detaylı yazarım herseyı. hepınıze cok dua ettım''''ben pesinen tebrik ettim hepimizin yerine
maşallah maşallah ay anamm zilliler geldiler sonunda maşallah hepsine hadi sıraya girin hamile kalalım bizde :)
tünaydın arkidişler...napaysunuz :)
iyi simdi bitti yuruyusum simdi fitness yapcamtelefona indirdim programini gunluk program maglum sizin kilolari duyunca acil diyete basladim
iyi simdi bitti yuruyusum simdi fitness yapcamtelefona indirdim programini gunluk program maglum sizin kilolari duyunca acil diyete basladim
tünaydın arkidişler...napaysunuz :)
hoşgeldin iyiyz cnm sen napıosun?
napıyım doktora gittm canımcım bu artık kaçıncı deişik doktorum sayamadım ... başta istememde istemem die kendimi yırtıodum...Allah verdi cezamı şimdi doktorlarda geziom...neysem sigara yakıyım bi tane...
bu arada atatürk orman çftliğinin ürünleri et ve balık kurumlarında satışa başlamış...hamişler yoğurdunuzu bu sütle yapabilirsiniz ...en sağlam sütmüş...
lilyum nasıl gidio hamişlik...zormu...:26:
Rabbim afiyet versin, yardımcın olsun kuzum tez zamanda kucağını bebişle doldursun inşallahhamişlikte son aylar zormuş gerçekten cnm vücudum isyanlarda her biyerim alarm verio kalçam, bacağım,midem dökülüyorum ama insan dayanıo yaa insan kim için katlanırki bunlara annelik ne kadar kutsal bişeymiş gerçekten Rabbim hepinize tez zamanda tattırsın bu duyguları..
ammiiiiiiiiiiiiinnnn canım ...hayırlısıyla inşallah....
bu muzmut hatunuda söylemeden gitti...illa şiddetmi uygulayayım
hehehe gardiyan gibisin mübarek
kislar sagonun mesajini faceden yapistiriyom '''canım hastanedeyız daha sıteye gıremıyorum burdan tl acmıyor. kızlara cok selam soyle. zıllım gayet saglıklı 3.250 gram eve cıkınca detaylı yazarım herseyı. hepınıze cok dua ettım''''ben pesinen tebrik ettim hepimizin yerine
bravoooo muzmutum kim tutar seni beee. o programdan ben iindirim bari doğum sonrarsı banada lazım olcak malum fıçı gibi oldum
ehuehuehuehama sırlarını sölemo bizde zayıflamalıyız
ehuehuehuehama sırlarını sölemo bizde zayıflamalıyız
Allahım sağlık sıhhat versin ikisinede. MaşallahKilosu da bayaı iyiymiş haa. Erken doğmuş falan değil bu durumda ozaman bizim topiğin pek bi zillisi
Canım sen kaç kilo aldın? kaç kiloydun başta
cnm 64'le hamiş kaldım...şuan 75 kg'yim 80'i tamamlarım herhalde doğurana kadargörünüş olarak fazla göstermiorum boyum uzun olduğu için ama vücut tepki gösterio bacağım ve kalçam çok ağrıo ee kolay değil bebişimi,göbüşümü ve tanesi yarımşar kiladan göğüslerimi taşıyamıo
Aslında çok da kilo almamışsın. Zaten bebekti, eşiydi, suyuydu zaten kimbilir kaç kilodur. Ben 60la başladım daha 2-3 kilo falan aldım ama annem sen bu gidişle 90ı bulursun dedi, öğlen onlarda yiyorum yaAblamda kızıyo anneme abartma 80i bile bulmaz dedi. Kadıncağız öğlen yediğim yemeği görünce, her öğün böle yiyorum sanıyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?