canım gel gel :) eminönünde mısırcılar çarşısı var (minik kapalı çarşı gibi) ordan çıktığında zaten tahtakale civarı oluyor oralar orda bulabilirsin şeker ve süslerini :)
günaydın kızlaaarr...annişkolar...:)
canım eminönüne gittiğinde kahveci mehmet efendiyi soruyorsun ki bu mısır çarşısının cadde tarafına bakan girişinin sağ tarafında bi ara var orası oluyor...kahveci mehmet efendinin sokağına girince ALLAAAAAH diosun :) belki başka yerlerdede vardır ama ben orayı çok beğendim...nerden mi biliorum sağım solum doğum yaoan olunca kendimce hediye hazırlıyım dedim...bu sayede öğrendim...
Canım Allah kolaylık versin sana, patronlarına da merhamet versin azcık.
Peki sen doğumdan sonra devam edicekmisin orda, yoksa çıkarırmı seni işten?
Ben izin aldım buarada bi haftalığına. Biraz gezelim diyoruz, daha karar vermedik ama rahatladım ya, izin alınca.
Saolun kızlar, inşallah imkanım olurda gezebilirim oraları. Bakalım benim odunu ikna edebilirsem gelmeye, acaip derecede gezesim, sosyalleşesim ve alışveriş yapasım varTabii benim bünye bunu kaldırır mı ondan şüpheliyim
slm kızlar
keyfım yok( dun normal akıntının ıcınde sac telı kadar ınce pembe boyle leke vardı,,ıkı kez geldı dun aksamdan berı yatıom cok sukur gelen yok,,,
dun yurudum yemek ettım yoruldum ayakda kaldım dıom ondan sebepmıdır?
canımcım arkadaşımada böyle olmuştu...oda misafirler gelince çok yorulmuştu...sonra dinlendi yattı bi süre...birşey olmadı yani şimdi bebişi 7 aylık...sen merak etme dinlen bişicik olmaz...
slm kızlar
keyfım yok( dun normal akıntının ıcınde sac telı kadar ınce pembe boyle leke vardı,,ıkı kez geldı dun aksamdan berı yatıom cok sukur gelen yok,,,
haftasonu gitme oraya tatlım..haftaiçide mümkünse erken saatlerde git..yoksa çok acaip kalabalık oluyor..ben dellenmiştim en son gittiğimde hafta içi olmasına rağmen..baya kalabalık
cumartesı gıtcem doktora kocam tutturdu bugun gıt ,,dıom gec gıdersem daha net gorunuo kese,,
ya oncekı gebelıklerde dırek kahverengı lekenıodum ,,bunda o pembe olunca dedım yoruldum o yuzden oldu sanırım,,
ınsallah bısey olmaz ya tırsıom acıkcası ,,
slm kızlar
sumisali hoşgeldin bende seni merak etmiştim iki gündürcumartesı gıtcem doktora kocam tutturdu bugun gıt ,,dıom gec gıdersem daha net gorunuo kese,,
ya oncekı gebelıklerde dırek kahverengı lekenıodum ,,bunda o pembe olunca dedım yoruldum o yuzden oldu sanırım,,
ınsallah bısey olmaz ya tırsıom acıkcası ,,
Canım yorulduğun için olabilir ama doktorla konuştunmu? Yüreğini ferah tut, bi sıkıntı yoktur.
yok konusmadım doktorla,cumartesı gıtcem zaten,,bugunde dınlenım ben ınsallah bı daha gelmez,,,
Tamam canım zaten haftasonu gidemeyiz, ancak haftaiçi olur gibi geliyor banada. Tabiki dediğim gibi odun bey ikna olursa
sumisali hoşgeldin bende seni merak etmiştim iki gündürkendini çok yorma canım dikkat et muhtemelen yorulduğun için olmuştur yinede doktora gitmesende bi telefon aç sor istersen için rahatlar kusum
angelın dedıgı kahvecı mehmet mıydı mahmut mu neydı oranın adı :)) kokuyu takıp et zaten oraya ulasıon bende her gıttıgımde kahve alıom ordan:)))
nere gıdersen gıt ama yeterkı emınonunde balık ekmek yemeeeeeeeeeeeeee,,,,,norvec uskumrusu sattıkları bırde oyle bı kokuda nasıl yıyolar onuda anlamıs deılım,,,,
taksıme de gıtme malum yol calısmaası var cıldırırsın,,,
bence beyazıta gıt mahmut pasanın ustu daha tranwaya bınersen beyazıtta ınersın,,kapalı carsıyı geze geze mahmut pasa yokusuna gıdersın cok zevklı oluyo :)) sonra mahmut pasa yokusu bıtınce mısır carsısını gezersın ,,,sonrada kuruyemıscıler var mısır carsısı dısında orayı yururken zaten kahve kokusu senı cekıo,,,kahvecının onundende saga dondunmu tum sekercıler alengırlı seylerın oldugu sokak :)))
slm kızlar
bak bilen nasıl da konuşuyorekmek balık bencede yeme arkadaşımın balığından kurt çıkmış...o gün bugundur balığı ne kadar sevsemde...ordan yemem...canlı balıklar tezgaha yakın içerde dondurulmuş balık pişiriolar...denizin dibindede olmazki böle arkadaş...o yğzden ben eminönüne gidince sarayda yemek yiyorum...
cnm bendede gelmişti dayanamayıp acile gitmiştim progestan vermişti doktor...bence sende git bian önce rahat et...senin şuan ne kadarlık oldu cnm?
bes bucuk hafta oldu ,,ama adetım gecınce test ettıgımde deger 168 dı sımdık olsa olsa 2.500 veya 3.000 lerde dır ,,
ewt cnm olmuştur okadar...Rabbim korusun bebişini sıkı sıkı tutunsun annesine inşallahşu hamilelik takviminide koy cnm belirtiler günü gününe tutuo takip için iyi oluo bi belirtin olduğunda hıı normalmiş diyosun..
ben bı kere yıcekdım ılk geldıgım zamanlardı dedım ne balıgı palamut dedı adam ama palamut mevsımı deıl dedım palamut kısın var suan ıse yaz dedı ya norvec uskumrusu dedım kalsın norvec uskumrusu yıcegıme gıderım ton balıgı yerım:)))
evet ya saray muhallebıcısı dıme:))) esım orda ıskender yer bende ya sezar salata yada hellım peynırlı salata yıyorum cok hosuma gıdıo tatlı olaarakda kazandıbı :)))) orjınal tavuk gogsunden yapıolar kazandıbını cıdden cok guzel:))
çıkarsınlar diye dua ediyorum canım yani benden çnce tüm laborantları 2. çocuktan sonra çıkardılar. ama müdürlerden duyduğuma göre çıkartmıycaz diyolarmış geçici eleman alınacakmış. offff inşallah çok iyi birini bulurlarda beni gözden çıkarırlar ben artık dönmek istemiyorum geçen hafta devlet hastanesine gitmek için izin aldım. müdür akşam iş çıkışı git diyor 5 ten sonra. devlete gitcem dedim hani özele gidiyodun noldu diye niye devlete döndün. o zaman iptal et pazartesi git diyor edemem 15 günde zor aldım diyordum randevuyu 15 gün önceden randevu alıyormuşum niye 1 gün önce doktora gitceğimi söylüyormuşum zaten ayda 1 yada 1,5 ayda bir gidiyorum. sanki diğer hasta olanlar günler öncesinden alıyor izini adam hastayım diyor gelmiyor bile. daha neler neler. sanki hamile kaldım diye cezalandırıyorlar. o kadar rahatsızlığım oldu ne şikayet ettim ne istirahat aldım. sürekli ayakta üretime git gel.kendimi zor taşıyorum zaten artık. nerdeyse pazar bile getirtecek işe. gerçi bazı pazar geliyorum ya. çok bunaldım artık. inşallah devlette bu yeni yasayla zor koşmaz işten çıkarmayacaksın diye yandım o zaman ben. kendimde çıkamam 10 yıllık tazminatım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?