cok can sikici bir gun
pazartesi olmasından sebep olabilirmiki? hani işte yok sizin, neye sıkıldın böle? Millandan da ses çıkmadı. naptıki acaba?
dogru diyonda altta goruyom gelen ugruyo bakiyo gidiyo kimse bisi yazmiyobiz ezikmiyiz beeeee
kızlar dunyanın en guzel kızının anası oldum..yok boyle bı guzellık yaaaa..tam 4 kıloluk bı sumocu:)) bugun cıktık hastaneden..herseyımız guzel gectı..sonra yıne gelcem inş.3gundur 1saatlık uykuyla duruyorum:))herseye deger ama
kızlar dunyanın en guzel kızının anası oldum..yok boyle bı guzellık yaaaa..tam 4 kıloluk bı sumocu:)) bugun cıktık hastaneden..herseyımız guzel gectı..sonra yıne gelcem inş.3gundur 1saatlık uykuyla duruyorum:))herseye deger ama
maşallah millanım gözünüz aydın kuzummm. allah analı babalı büyütsün inşallahhhhh...kızlar dunyanın en guzel kızının anası oldum..yok boyle bı guzellık yaaaa..tam 4 kıloluk bı sumocu:)) bugun cıktık hastaneden..herseyımız guzel gectı..sonra yıne gelcem inş.3gundur 1saatlık uykuyla duruyorum:))herseye deger ama
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr.
dünyanın en güzel kızının anası gözün aydınkızlar dunyanın en guzel kızının anası oldum..yok boyle bı guzellık yaaaa..tam 4 kıloluk bı sumocu:)) bugun cıktık hastaneden..herseyımız guzel gectı..sonra yıne gelcem inş.3gundur 1saatlık uykuyla duruyorum:))herseye deger ama
Lilyum sıra sana geldiiiiiiiiii :)
heyecanlan zaten :) az kaldı sanada bacımmmmmmmmmayyy sen öle deyince heyecan bastı bacımanam tek başıma doğum yapcam ya ben hiç benle birlik burda doğuma gircek yok paff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?