ayyy sen öle deyince heyecan bastı bacımanam tek başıma doğum yapcam ya ben hiç benle birlik burda doğuma gircek yok paff
Burda yok ama benim çevremde tam senin zamanlarında yapacak iki kişi daha var. Onlara baktıkça sen aklıma geliyorsun. Hadi bakalım Rabbim bu yolda hepimize kolay, rahat, normal, az ağrılı doğumlar nasip etsin
günaydııııııneylüüüüüüüüüüül ve diğer tüm online kk'daşlar...
günaydınlaaaaaaaaaaaaar
bence çoooook güzel bi seçim lilyummamiiiinnn cnmm çevrendekilere de hepimize de inşallah öyle doğumlar nasip etsin Rabbim.... bu arada bebişim nisanda doğucak yaa bereketiyle,saflığıyla gelsin dedik adınıda YAĞMUR koyalım dedik nasıl ismimiz kızlar
günaydıııııın
bence çoooook güzel bi seçim lilyumm
ben genelde bebekken sessiz uslu bi çocukmuşum bacım ama kalabalık bi ailenin en küçük çocuğu olduğumu anlamaya başlayınca şımarmışımbencede yağmurcumgenelde isimleri aynı olanların karakterleri tavırları aynı olur.. bebişken nasılmışın bacım sakin bi bebişmiymissin? ona göre hazırlıyım kendimi
günaydın canımgünaydın kızlarr nasılsınız yaa ne güzel bir sürü melegimiz geldi topige cok güzel yaa
yagmurcum inş bi sürpriz yapar cnm bebegin inş hamilesindir
4-5 gündür topic durgun ..dogumlar oluyor da digerleride yok eslem nerdesin ikiz anası
sumisalide kesin kayınpederiyle ugrasıyodur hamile hamile
ben genelde bebekken sessiz uslu bi çocukmuşum bacım ama kalabalık bi ailenin en küçük çocuğu olduğumu anlamaya başlayınca şımarmışım
Günaydın balımmmmmmmmmmeylüüüüüüüüüüül ve diğer tüm online kk'daşlar...
günaydınlaaaaaaaaaaaaar
sago canım zeynepismi zeynep olan merys miydi sagomuydu karıştırıyorum... faceye hoşgeldin hayatıımıza meleğim yazmışlar ama hangisi doğurdu acep
günaydın canımsen nasılsın
evet topic durgun bi kaç gündür sumisali eslem yok.. eylül eskisi kadar gelemiyor zaten. millan doğurdu sago ve merys de doğurdu muhtemelen... yavaş yavaş geliyor melekler keşke boşalan hamiş koltuklarını biz doldursak hemen ama nerdeee ben yumurtlamadım bu ay sanırım o yüzden gecikiyor adetim bi gelsede doktora gitsem oooof bu midem niye bulanıyo anlamadım hiç böyle olmadım mideden de bi doktora gidim en yiyisi ben
yok canım takip yaptırmadım da iki aydır ateş ölçüyorum ordan yumurtlayıp yumurtlamadığımı biliyorum yaniiyiyim bende cnm nasıl olsun hep aynı..sen test falan yaptınmı hiç belli olmaz yagmur kızbi bakmışın hamilesin Rabbime zor gelmez ..umurtlamadıgını nerden biliyosun takipmi falan mı yaptırdın yoksa cnm ..midende bulanıyo hayırdır inş
bu arada yagmur ismi cok güzel bi iisim lilyum
yok canım takip yaptırmadım da iki aydır ateş ölçüyorum ordan yumurtlayıp yumurtlamadığımı biliyorum yanibakalım hayırlısı test yapmadım ama yapsam mı acaba bi yinede :44:mide bulantım çok fazla şu an gidip bişeler atıştırayım ben gelirim yine
Canım maşallah bebişine. Rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Uykusuz gecelerinde kolaylıklar versin taze annelerimize. Bi ara foto yolla bizlere.
Günaydın duygu;
Millan foto koyarsa face, mailden yollarmısın yine bana
bi test yapsana yagmur ne bekliyon kiz ama mideni usutmussunde olabilir bulanmasina bakilirsagünaydın canımsen nasılsın
evet topic durgun bi kaç gündür sumisali eslem yok.. eylül eskisi kadar gelemiyor zaten. millan doğurdu sago ve merys de doğurdu muhtemelen... yavaş yavaş geliyor melekler keşke boşalan hamiş koltuklarını biz doldursak hemen ama nerdeee ben yumurtlamadım bu ay sanırım o yüzden gecikiyor adetim bi gelsede doktora gitsem oooof bu midem niye bulanıyo anlamadım hiç böyle olmadım mideden de bi doktora gidim en yiyisi ben
kızlar dunyanın en guzel kızının anası oldum..yok boyle bı guzellık yaaaa..tam 4 kıloluk bı sumocu:)) bugun cıktık hastaneden..herseyımız guzel gectı..sonra yıne gelcem inş.3gundur 1saatlık uykuyla duruyorum:))herseye deger ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?