• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ayyy sen öle deyince heyecan bastı bacım :1::1::1: anam tek başıma doğum yapcam ya ben hiç benle birlik burda doğuma gircek yok paff :30:

Burda yok ama benim çevremde tam senin zamanlarında yapacak iki kişi daha var. Onlara baktıkça sen aklıma geliyorsun. Hadi bakalım Rabbim bu yolda hepimize kolay, rahat, normal, az ağrılı doğumlar nasip etsin :16::16:

eylüüüüüüüüüüül ve diğer tüm online kk'daşlar...
günaydınlaaaaaaaaaaaaar :16:

Burda yok ama benim çevremde tam senin zamanlarında yapacak iki kişi daha var. Onlara baktıkça sen aklıma geliyorsun. Hadi bakalım Rabbim bu yolda hepimize kolay, rahat, normal, az ağrılı doğumlar nasip etsin :16::16:

amiiiinnn cnmm çevrendekilere de hepimize de inşallah öyle doğumlar nasip etsin Rabbim.... bu arada bebişim nisanda doğucak yaa bereketiyle,saflığıyla gelsin dedik adınıda YAĞMUR koyalım dedik nasıl ismimiz kızlar :16:

eylüüüüüüüüüüül ve diğer tüm online kk'daşlar...
günaydınlaaaaaaaaaaaaar :16:
günaydıııııın :3:

amiiiinnn cnmm çevrendekilere de hepimize de inşallah öyle doğumlar nasip etsin Rabbim.... bu arada bebişim nisanda doğucak yaa bereketiyle,saflığıyla gelsin dedik adınıda YAĞMUR koyalım dedik nasıl ismimiz kızlar :16:
bence çoooook güzel bi seçim lilyumm :9: yağmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur :16:

Son düzenleme:
bencede yağmurcum :1::1: genelde isimleri aynı olanların karakterleri tavırları aynı olur.. bebişken nasılmışın bacım sakin bi bebişmiymissin? ona göre hazırlıyım kendimi :1::1::1:
ben genelde bebekken sessiz uslu bi çocukmuşum bacım ama kalabalık bi ailenin en küçük çocuğu olduğumu anlamaya başlayınca şımarmışım :1::1::1:

sumisali nerde yau kaç gündür ben mi görmüyorum yoksa gelmiyor mu merak ettim :26:

bu arada nerdeyse 45 gün olacak ve hala yok benim kırmızılar :25: midem de bulanıyor bi kaç gündür noluyooooo la bana hamileyim de haberim mi yok acep :27::9::9:

günaydın kızlarr nasılsınız yaa ne güzel bir sürü melegimiz geldi topige cok güzel yaa:16:
yagmurcum inş bi sürpriz yapar cnm bebegin inş hamilesindir :16:
4-5 gündür topic durgun ..dogumlar oluyor da digerleride yok eslem nerdesin ikiz anası:16:
sumisalide kesin kayınpederiyle ugrasıyodur hamile hamile :1:

günaydın kızlarr nasılsınız yaa ne güzel bir sürü melegimiz geldi topige cok güzel yaa:16:
yagmurcum inş bi sürpriz yapar cnm bebegin inş hamilesindir :16:
4-5 gündür topic durgun ..dogumlar oluyor da digerleride yok eslem nerdesin ikiz anası:16:
sumisalide kesin kayınpederiyle ugrasıyodur hamile hamile :1:
günaydın canım :16:sen nasılsın
evet topic durgun bi kaç gündür sumisali eslem yok.. eylül eskisi kadar gelemiyor zaten. millan doğurdu sago ve merys de doğurdu muhtemelen:nazar::nazar:... yavaş yavaş geliyor melekler keşke boşalan hamiş koltuklarını biz doldursak hemen :9: ama nerdeee :25: ben yumurtlamadım bu ay sanırım o yüzden gecikiyor adetim bi gelsede doktora gitsem :50: oooof bu midem niye bulanıyo anlamadım hiç böyle olmadım mideden de bi doktora gidim en yiyisi ben :19:

Son düzenleme:
ben genelde bebekken sessiz uslu bi çocukmuşum bacım ama kalabalık bi ailenin en küçük çocuğu olduğumu anlamaya başlayınca şımarmışım :1::1::1:

heh tamda bnmkinin ortamı kalabalık bi aile ve en küçük çocuk yandık desene :1: inşallah hamilesindir bacım ortalığı boş bırakmayın yetişin arkamızdan :1:

evet topic durgun bi kaç gündür sumisali eslem yok.. eylül eskisi kadar gelemiyor zaten. millan doğurdu sago ve merys de doğurdu muhtemelen:nazar::nazar:... yavaş yavaş geliyor melekler keşke boşalan hamiş koltuklarını biz doldursak hemen :9: ama nerdeee :25: ben yumurtlamadım bu ay sanırım o yüzden gecikiyor adetim bi gelsede doktora gitsem :50: oooof bu midem niye bulanıyo anlamadım hiç böyle olmadım mideden de bi doktora gidim en yiyisi ben :19:

iyiyim bende cnm nasıl olsun hep aynı..sen test falan yaptınmı hiç belli olmaz yagmur kız :16: bi bakmışın hamilesin Rabbime zor gelmez ..umurtlamadıgını nerden biliyosun takipmi falan mı yaptırdın yoksa cnm ..midende bulanıyo hayırdır inş :34:

bu arada yagmur ismi cok güzel bi iisim lilyum :16:

iyiyim bende cnm nasıl olsun hep aynı..sen test falan yaptınmı hiç belli olmaz yagmur kız :16: bi bakmışın hamilesin Rabbime zor gelmez ..umurtlamadıgını nerden biliyosun takipmi falan mı yaptırdın yoksa cnm ..midende bulanıyo hayırdır inş :34:

bu arada yagmur ismi cok güzel bi iisim lilyum :16:
yok canım takip yaptırmadım da iki aydır ateş ölçüyorum ordan yumurtlayıp yumurtlamadığımı biliyorum yani :27: bakalım hayırlısı test yapmadım ama yapsam mı acaba bi yinede :44:mide bulantım çok fazla şu an gidip bişeler atıştırayım ben gelirim yine :5:

yok canım takip yaptırmadım da iki aydır ateş ölçüyorum ordan yumurtlayıp yumurtlamadığımı biliyorum yani :27: bakalım hayırlısı test yapmadım ama yapsam mı acaba bi yinede :44:mide bulantım çok fazla şu an gidip bişeler atıştırayım ben gelirim yine :5:

anladım cnm..sen yinede yap bi test bakarsın cıkar ..böyle beklemekte zor:34:adetlerin düzenlimi bilmyorum ama 45 gün uzun bi zaman cnm hayırlısı olsun :32:

Canım maşallah bebişine. Rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Uykusuz gecelerinde kolaylıklar versin taze annelerimize. Bi ara foto yolla bizlere. :nazar::nazar:

Günaydın duygu;

Millan foto koyarsa face, mailden yollarmısın yine bana :34:

ne demek canım yollamammı ama bakalım nillan fırsat bulup koyabilecekmi

selam bacilar hayirli gunler:16:
bi test yapsana yagmur ne bekliyon kiz ama mideni usutmussunde olabilir bulanmasina bakilirsa:1:ama dogru diyon bosalan yerleri doldurmamiz lazim benle eylul bu ay paso gectik sen ecem gulguzeli ve oske kaldiniz cancazim 4 dogum 4 yeni bebis bekliyos artik:)

kızlar dunyanın en guzel kızının anası oldum..yok boyle bı guzellık yaaaa..tam 4 kıloluk bı sumocu:)) bugun cıktık hastaneden..herseyımız guzel gectı..sonra yıne gelcem inş.3gundur 1saatlık uykuyla duruyorum:))herseye deger ama

yeni gordum mesaji allah bebisinize size bagislasin masallah masallah masallah:16::16:

Back
X