yok cnm çok iyi gidiosun bundan sonra alırsın artık... öyle oluo ya yemeklerde aç damında kalmış gibi yiyiorum bende öğlenleri herkesten önce yemeğe koşuyorum annenin öyle düşünmesi çok normalama napcan zuzular içimizi kemirio bizi durdurabilene aşk olsun
cnm 64'le hamiş kaldım...şuan 75 kg'yim 80'i tamamlarım herhalde doğurana kadargörünüş olarak fazla göstermiorum boyum uzun olduğu için ama vücut tepki gösterio bacağım ve kalçam çok ağrıo ee kolay değil bebişimi,göbüşümü ve tanesi yarımşar kiladan göğüslerimi taşıyamıo
Öğlen iyi yemezsem 4 gibi midem acaip kazınıyor benim ya. Abur cubur yiyeceğime öğlen çok yiyorum
Midem yandı sabahtan beri, öğlen durdurma ihtimali olan herşeyi yedim. Geçti neyseki. Yoksa şurup içecektim.
anam kizmayin gormemisim baska topikteydim detelefonun adroid marketinden indirdim sabah aksam yapiyom harekerleri vucuttaki yaglari eritip kas ediyo ama dun ve bugun yaptim ben bide abarttim fazla yaptim her yerim agriyo programa uyarsak agrimaz bi tarafimiz bide yarim saat kosup yaram saat hizli yurudum birde dun internette buldum guatri olanlar icin diyet onada basladim bakalim sonumuz hayrola bak gene unutuyodum programin adi''caynax A6W''bende tesadufen buldum
sen de bnm gibi yanıksın desene bacımben yanımda peynir ekmek getiriorum bi sabah bide4 gibi onları yiyiorum...maden suyumda yanımda meyvem yanımda mübarek piknik sepeti gibi dolanıyom şurup içmemek için zorluyom bende kendimi ama bazen dayanamıorum cnm ya çok kötü oluo
Canım Rabbim şifa versin sarılık konusunda. Nasıl bişimiş anne olmak? Ben eskiden hamileliği çok merak ederdim, çocuk yetiştirmekten korkmasam hiç korunmazdım hemen hamile kalmak için. Şimdi o safhayı yaşıyorum da doğduktan sonrası nasıl? Lohusa depresyonu diyip duruyorlar, senin sıkıntın varmı bu konuda?
Söylediklerini muhteşem üçlüye anlatmaya çalışıyoruz ama çok takmış durumdalar. Sanırım çevreleri de bu konuda etken. Bende korkuyorum, zamanının geçmesinden ve sırf bu sebeple sezaryen olmaktan ama Rabbim hayırlısını versin.
Muhteşem üçlümüzü de sabır versin
canımmm benimmmm çok çok sağolll gerçekten zor bişey anne olmak ama bir o akadarda güzel zorluklara bu kadar uykusuzluğa başka bişe olsa inan dayanamazdım ama işte aklın onda oluyor doydumu acaba kaldırıp emzirsemmi nasıl iyiymi vs vs yani hiç bitmiyor düşüncelerinn :) bu arada lohusa depresyonuna ilk hafta girdimm bitanemm bebeğime yaklaşamayodum utamıyodumm ne bilim gereksiz yere ağlıyodum sağolsunki annemler babamlar kardeşlerim çok destek oldular ,eşimde beni rahatsız etmemek için yanıma pek yaklaşmıyıdu iyi niyetle ama bende tam tersini bekliyodumm çünkü bir yada iki saatte bir bebişi yedirmeye kalkıyoduk oda ben uyuyımm diye bırakıyomuş ama abi bende niye bana yaklaşmıyor diye ağlıyodumm ki sonra konuşunca çözüldü şimdi iş bölümü var evde akşamları özellikel annem ve ben gaz ve bezleme işini eşime bırakızyoruz oda zevkle yapıyor :) ilk bir hafta ruh gibiydim gondola binip aşağı indim ama şimdi yukarı kalkıyorumm ve tabi ilk haftası nın bitimine sarılık mevzuu olunca dedimm kendine gelmelisin o seninn canınnn ve sen oan dokunmayarak aman bi yeri incincek dyerek yardımcı olamazsınn dedim silindimm ve dimdik ayakta durmaya çalıştımm ben zaten bebişler yeni doğanları alamzdım kucağıma bişe olcak diye o kadar ok kucağıma almayı istedimki ama ya zarar verirsem diye korkudan cesaret edemedim ama sonunda cesaretimi topladımm kürdan parmakları yavrumu aldım kucağıma ve bu hiç bişeye değişilmezz Rabbimm evlatlarımızı bizlere bağışlasınn bitanemmm aminnnnnnn
canlarımmmmm hepinizi seviyorumm hamişlerimm hepnize hayırlı zamanında doğumlar diliyorumm hamiş olmayan canlarımada bi an önce nasip etsinn Rabbimmm aminnnnnnnnnnnnnnnn dualarınızı eksik etmeyinn öptümm hepinizi
Günaydın kızlarrrrrrrrr
meryte yapmışmıydı kızlar doğumu sagoyla millanmıydı sadece. millanın sezaryen mi oldu acaba? herkesi birbirine karıştırdım. iş yeri çok sorunlu bu aralar aylık kontrole giderken bile bi dünya laf ediyorlar çok gerginim. bir an önce izne çıkmak istiyorum ama daha çok var. hiç geçmiyor sanki günler.
canım gel gel :) eminönünde mısırcılar çarşısı var (minik kapalı çarşı gibi) ordan çıktığında zaten tahtakale civarı oluyor oralar orda bulabilirsin şeker ve süslerini :)Kızlar benim istanbula gelme durumum varda, eminönünde şeker malzemeleri satan yer söylemişti birileri sanki, bilen varsa böle nerde olduunu, imkanım olursa onlarada bakmak istiyorum.
Mahmutpaşa kısmını gezdim ama her defasında farklı yerlere girip farklı yerlerden çıktım. Bilindik yerlerden anlatabilirseniz bulurum sanırım. En azından bilmemnecilerin olduğu sokakta yada şurayı sorarsanız herkesin bileceği bir yer söylerseniz bulurum sanırım.
meryte yapmışmıydı kızlar doğumu sagoyla millanmıydı sadece. millanın sezaryen mi oldu acaba? herkesi birbirine karıştırdım. iş yeri çok sorunlu bu aralar aylık kontrole giderken bile bi dünya laf ediyorlar çok gerginim. bir an önce izne çıkmak istiyorum ama daha çok var. hiç geçmiyor sanki günler.
Kızlar benim istanbula gelme durumum varda, eminönünde şeker malzemeleri satan yer söylemişti birileri sanki, bilen varsa böle nerde olduunu, imkanım olursa onlarada bakmak istiyorum.
Mahmutpaşa kısmını gezdim ama her defasında farklı yerlere girip farklı yerlerden çıktım. Bilindik yerlerden anlatabilirseniz bulurum sanırım. En azından bilmemnecilerin olduğu sokakta yada şurayı sorarsanız herkesin bileceği bir yer söylerseniz bulurum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?