Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Öğlen iyi yemezsem 4 gibi midem acaip kazınıyor benim ya. Abur cubur yiyeceğime öğlen çok yiyorum
Midem yandı sabahtan beri, öğlen durdurma ihtimali olan herşeyi yedim. Geçti neyseki. Yoksa şurup içecektim.

anam kizmayin gormemisim baska topikteydim detelefonun adroid marketinden indirdim sabah aksam yapiyom harekerleri vucuttaki yaglari eritip kas ediyo ama dun ve bugun yaptim ben bide abarttim fazla yaptim her yerim agriyo programa uyarsak agrimaz bi tarafimiz bide yarim saat kosup yaram saat hizli yurudum birde dun internette buldum guatri olanlar icin diyet onada basladim bakalim sonumuz hayrolabak gene unutuyodum programin adi''caynax A6W''bende tesadufen buldum

sen de bnm gibi yanıksın desene bacım ben yanımda peynir ekmek getiriorum bi sabah bide4 gibi onları yiyiorum...maden suyumda yanımda meyvem yanımda mübarek piknik sepeti gibi dolanıyom şurup içmemek için zorluyom bende kendimi ama bazen dayanamıorum cnm ya çok kötü oluo

süpersn bacımmm başarılarını devamını diliyorum yaparsn sen bu hırsla bizde indirelim sağol kuzum

Evet canım ya, bugün öle oldum; öğlen geçmişti, biara yine başladı, şimdi geçti gibi. Akşama nolucak bakalım. İnşallah devam etmez.

bende iphoneden indirdm ab workouts die .. kızlar hamiş olmayanlar henüz diyim...yarın tartıoruz kendimizi..hamile kalana kdar bakalım kaç kilo verebilicez...

Selam canlar...

Giremedim bende bi türlü..en son demiştim ya annem geliyor diye..

Valla anacum geLdi kendime geLdim ayoL : ) ama yine mide bulantıları ve kusmalarım devam ediyor..

Yani insan görünce daha iyi oluyorum onu farkettm..tek başıma olunca sürekli yat yat daha kötü oluodum..

Şimdi temizlik vs..halledip öyle gidecek annem sağolsun..bi iki gün daha kalır heralde..
Bu arada gelen gidenler başladı..kaynanacım beni şok etti hiç gelmediği evime gururunu kırıp gözün aydına geldi bütün sülale sevinç içinde arayıp soruolar sürekli..

Ya bi hamile kalmamla bu kadar kıymete bineceğimi bilseydim daha önce tedavi yapardım : )

He tedavi demişken ikiz olduğunu ve tedaviyle olduğunu şu anda sadece annem ve kaynanam biliyor bugün görümcemde öğrendi hem çok şaşırdılar hem çok sevindiler..
Annemin tepkisi tahmin ettiğim gibiydi sen nasıl bakıcan onlara anne bana güvenin gözlerimi yaşarttı dedim

Benden böyle işte kıslar sizlerde umarım iyisinizdir..

Bu arada beklenen bebekler gelmiş çok şükür..Allah hepsini hayırLı sağlıklı evlat eylesin inş..
Darısı diğerlerinin başına inş

canımmm benimmmm çok çok sağolll gerçekten zor bişey anne olmak ama bir o akadarda güzel zorluklara bu kadar uykusuzluğa başka bişe olsa inan dayanamazdım ama işte aklın onda oluyor doydumu acaba kaldırıp emzirsemmi nasıl iyiymi vs vs yani hiç bitmiyor düşüncelerinn :) bu arada lohusa depresyonuna ilk hafta girdimm bitanemm bebeğime yaklaşamayodum utamıyodumm ne bilim gereksiz yere ağlıyodum sağolsunki annemler babamlar kardeşlerim çok destek oldular ,eşimde beni rahatsız etmemek için yanıma pek yaklaşmıyıdu iyi niyetle ama bende tam tersini bekliyodumm çünkü bir yada iki saatte bir bebişi yedirmeye kalkıyoduk oda ben uyuyımm diye bırakıyomuş ama abi bende niye bana yaklaşmıyor diye ağlıyodumm ki sonra konuşunca çözüldü şimdi iş bölümü var evde akşamları özellikel annem ve ben gaz ve bezleme işini eşime bırakızyoruz oda zevkle yapıyor :) ilk bir hafta ruh gibiydim gondola binip aşağı indim ama şimdi yukarı kalkıyorumm ve tabi ilk haftası nın bitimine sarılık mevzuu olunca dedimm kendine gelmelisin o seninn canınnn ve sen oan dokunmayarak aman bi yeri incincek dyerek yardımcı olamazsınn dedim silindimm ve dimdik ayakta durmaya çalıştımm ben zaten bebişler yeni doğanları alamzdım kucağıma bişe olcak diye o kadar ok kucağıma almayı istedimki ama ya zarar verirsem diye korkudan cesaret edemedim ama sonunda cesaretimi topladımm kürdan parmakları yavrumu aldım kucağıma ve bu hiç bişeye değişilmezz Rabbimm evlatlarımızı bizlere bağışlasınn bitanemmm aminnnnnnn

canlarımmmmm hepinizi seviyorumm hamişlerimm hepnize hayırlı zamanında doğumlar diliyorumm hamiş olmayan canlarımada bi an önce nasip etsinn Rabbimmm aminnnnnnnnnnnnnnnn dualarınızı eksik etmeyinn öptümm hepinizi

mersyyyyyyyyyyyyyyyyyyyimm ve milanımmmmmmmmmmmmmmm anammmmmmmmmmmmm doğurmuşunuzzzz ne kadar sevindim bilemezsinizzzz hayırlı olsunn Rabbimm sağlık sıhat versinnn nazarlardan korusunnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpün benim içinde bebelerinizi :)

Canım ne kadarda güzel anlatmışsın duygularını Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişini büyütmeyi nasip etsin sizlere. Kolaylıklar versin bu yollarda hepimize. Benim içinde öp bebişini

Günaydın kızlarrrrrrrrr

Günaydın canım nasılsın?

Kızlar benim istanbula gelme durumum varda, eminönünde şeker malzemeleri satan yer söylemişti birileri sanki, bilen varsa böle nerde olduunu, imkanım olursa onlarada bakmak istiyorum.
Mahmutpaşa kısmını gezdim ama her defasında farklı yerlere girip farklı yerlerden çıktım. Bilindik yerlerden anlatabilirseniz bulurum sanırım. En azından bilmemnecilerin olduğu sokakta yada şurayı sorarsanız herkesin bileceği bir yer söylerseniz bulurum sanırım.

meryte yapmışmıydı kızlar doğumu sagoyla millanmıydı sadece. millanın sezaryen mi oldu acaba? herkesi birbirine karıştırdım. iş yeri çok sorunlu bu aralar aylık kontrole giderken bile bi dünya laf ediyorlar çok gerginim. bir an önce izne çıkmak istiyorum ama daha çok var. hiç geçmiyor sanki günler.

Canım Allah kolaylık versin sana, patronlarına da merhamet versin azcık.
Peki sen doğumdan sonra devam edicekmisin orda, yoksa çıkarırmı seni işten?
Ben izin aldım buarada bi haftalığına. Biraz gezelim diyoruz, daha karar vermedik ama rahatladım ya, izin alınca.

canım gel gel :) eminönünde mısırcılar çarşısı var (minik kapalı çarşı gibi) ordan çıktığında zaten tahtakale civarı oluyor oralar orda bulabilirsin şeker ve süslerini :)

sagoyla millan yaptı doğum cnm...millanı sezaryene aldılar da sagoyu henüz bilmiyoruz... az daha dayan cnm bende zor geliorum işe gün geçtikçe ağırlaşıyorum ve ağrılarım oluo Rabbim afiyet versin ne kadar dayanabilirsek o kadar iyi bebişimizle geçireceğimiz günler için

günaydın kızlaaarr...annişkolar...:)

canım eminönüne gittiğinde kahveci mehmet efendiyi soruyorsun ki bu mısır çarşısının cadde tarafına bakan girişinin sağ tarafında bi ara var orası oluyor...kahveci mehmet efendinin sokağına girince ALLAAAAAH diosun :) belki başka yerlerdede vardır ama ben orayı çok beğendim...nerden mi biliorum sağım solum doğum yaoan olunca kendimce hediye hazırlıyım dedim...bu sayede öğrendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…