Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydın kızlar bu hafta bereketli bi hafta olacak inşallah merys ve sagocum allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz.. nasıl heyecanlısınızdır şimdi kim bilir millan kızına kavuşalı iki gün oldu bi haber versede öğrensek naptı nasıl oldu darısı hepimizin başına inşallah.. bebekler geliyor hamişlerimiz azalıyor artık onların yerini de biz alalım tez zamanda inşallah

ben hala adet olmadım bu arada bugün 42. gün bi doktora gitsem iyi olacak artık

Son düzenleme:
Amin canım inşallah onların yerini biz allaım :) yoksa onlar iknciye kalacak biz hala 1ciye kalamadık :)

evet sen bir doktora git. artık sende başla tedaviye... en azından ne olacağını bilirsin tatlım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah

ben çok kullandım canım olmadı ama haptan hapa birde insana görede değişir doktoruna sorman daha iyi. bazı haplar daha yan etkili oluyor. ben desolett kullanmıştım sağlık ocağı ücretsiz veriyor.

ben çok kullandım canım olmadı ama haptan hapa birde insana görede değişir doktoruna sorman daha iyi. bazı haplar daha yan etkili oluyor. ben desolett kullanmıştım sağlık ocağı ücretsiz veriyor.
tamam canım ben bi sorim bakim ne dicek?

iyilik canım öle pazartesi pazartesi işe geldik sen napiosun nasılsın?

bende iyiyim,sağolasın..
p.tesi sendromu yaşıyosun yani sende bende de aksine salı sendromu olurdu,p.tesi bana çabuk geçerdi hehehehe..

bende bugün dışarda olcam,işim var..10 gibi çıkıcam..çıkmadan öncede az takılayım dedim kk'da..

Amin canım inşallah onların yerini biz allaım :) yoksa onlar iknciye kalacak biz hala 1ciye kalamadık :)

evet sen bir doktora git. artık sende başla tedaviye... en azından ne olacağını bilirsin tatlım

bi gelse kırmızılar gitcem doktora eylülüm ama artık hiç umudum kalmadı keşke hamile kalamasam bile düzenli bi döngüm olsaydı önce böyle her ay umutlanıp beklemek daha zor

Son düzenleme:
ohh valla ne güzel bende şuan evde olup uyumak istiyorum :)))

bi gelse kırmızılar gitcem doktora eylülüm ama artık hiç umudum kalmadı keşke hamile kalamasam bile düzenli bi döngüm olsaydı önce böyle her ay umutlanıp beklemek daha zor
canım öle düşünme bende günümde adet oluyorum ama yumoşlarım iyi çalışmıyor. ya çok büyüyor yada küçük kalıyor. sen doktora git sana ilaç verir sonra takip yaptır ve yumoşlarına baktır. ona göre ilaç tedavisiyle düzelir adetin benim öle oldu 28günde oluyorum 2 aydır. ve adetim düzenli geliyor. eskiden orkidime bulaşmıyordu akıntı wcde geliyodu verdiği ilaç sayesinde eskiye döndü çok şükür :) sende dr git ve tedaviye başla. seninde benimde yavrularımız gelecek sorunlarımız çözümlendiğinde Allah'ın izniyle inşallah

aah arkadaşım aaah aynı dertten muzdaribiz sanırım regl bi düzenli olsa da hamilelik sonra belki daha kolay olcak

aah arkadaşım aaah aynı dertten muzdaribiz sanırım regl bi düzenli olsa da hamilelik sonra belki daha kolay olcak
tek sorun adet düzensizliği ise bacımlar düzene giriyor ben 2 aydır tedavi görüyorum düzene girdi sayılır :) dr a gitmeyi ihmal etmeyin :) gelecek bebeklerimiz inşallah

tek sorun adet düzensizliği ise bacımlar düzene giriyor ben 2 aydır tedavi görüyorum düzene girdi sayılır :) dr a gitmeyi ihmal etmeyin :) gelecek bebeklerimiz inşallah

bu şu an benim için sorun mu ya da çok büyük etken mi bilmiyorum doktorada gidiyorum ben zaten..
ama evlendiğimden beri gün şaşmazdı,çok düzenliydi..ne olduysa düşükten sonra oldu ve 3 defa söktürücüyle hastalandım..10-11 aydırda durum bu! hem şişkinlik yapıyo,hem rahatsız ediyo hemde takip edemiyosun..o açıdan çok kötü işte..
bi düzene girse..ilk isteğim o yani..hee ama böyleykende bi sürpriz olsa hayır demem elbet

aynen canım böyle gerçekten çok zor
inşallah eylülüm inşallah tez zamanda gelir yavrularımız önce adet olayım sonra doktora gideyim diye bekliyorum kaç gündür ama bakalım bi kaç gün daha bekleyip gelmezse gitcem doktora bi an önce tedaviye başlamak istiorum artık bende

hayirli sabahlar kizlar bugun doguma gircekler insallah kolaylikla dogurun insallah bize dua etmeyi unutmazsinizallah yavrularinizi size bagislasin bizede tez zamanda versin bebislerimizi amin

günaydın bacılarım ve minik serçelerim (bunlar bebikler oluyor büyükler üzerine alınmasın )..çok heyecanlı bi hafta...
napıonuz bakıyım...
banada ne olduysa sanki hamile kalabiliomuş gibi...akşam doğum stresinden uyuyamadım...normal yapıcam diorum olursa...ama ya alttan kesik atarlarsa die düşünüorum..varmı benim kadar şaşkolozu arkadaş...hele bi hamile kal...sonra ne yapıosan yap...olmadı kusucam çocuğu...bugun daktıra gidicem inşallah...bakalım ne görecek içerde

midem iyice kötüleşmeye başladı kızlar ya ne yesem alev alev yanıyo...ilaç içmemek için sabrediodum ama artık dayanamıyorum renny şurup içmeye başladım fenalardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…